kolay gelsin sana o vakit...görüşürüz:79:Neyse bende çıkıyorum misafirim gelicek birazdan bişeler hazırlıyımHoşçakal flocke hoşçakll elmi hoşçakal turan diğerleride hoşçakalın...
zevki burda hevuk-can..deveden büyük filler olduğunu unutmamalılar...[/QUOTE
Benimde hoşuma gidiyo deveden büyük filler oldugunu andladıkları vakıtteki yüz ifadeleri bende yiğenlerime yapardım..Çocuklar sabır işi.. ya Kolay gelsin sana çokça .
sağol canım....zevki burda hevuk-can..deveden büyük filler olduğunu unutmamalılar...[/QUOTE
Benimde hoşuma gidiyo deveden büyük filler oldugunu andladıkları vakıtteki yüz ifadeleri bende yiğenlerime yapardım..Çocuklar sabır işi.. ya Kolay gelsin sana çokça .
hoşgelmişsen...geyiğin tam yerindesin canım...elemanlarım kaçtı yannız o ayrıgeyik var dediler geldik selamlar
hoşgelmişsen...geyiğin tam yerindesin canım...elemanlarım kaçtı yannız o ayrı
kız ben hergün burdayım...seni hiç görmez oldum.diğer topicten de geldim ona da dönmedin...ufaklık nası?yok yok geldim .iyidir iste ugrasip duruyoruz kizla.
aslinda geliyomda seni gremedgm icn yazmiyorum.
çalışıyo mu daha?
iidir gari,seni sormalı...avatarına bayıldım tam bizim topiğe uygun.kalan sağlar bizimdir.keyifler nasıldır?
kal muhabbet et işte bizle o gelene kadar...eet cnm 15 dk ya gelirim dedi 1 saat önce ama daha gelmadı bende sızleyım işte
iidir gari,seni sormalı...avatarına bayıldım tam bizim topiğe uygun.how i met your mother'ın afişi filan mı o?
süpeeeeeer koptumehhahaha hayır bu "emrah the kid of the bitter"ın afişiben de iim işte nolsun takılıyoz
pamuk prenses orjinalinde 7 şovalye tarafından iktidar kavgasından ormana kaçırılıp kraliçenin gazabından korunmak için saklanmıştır.kraliçe 3 defa onu bulmak için elinden geleni ardına koymamıştır.bunun üzerine şovalyeler komşu ülkenin kraliyetine onu teslim etmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?