Ölümüne Geyik Topiği :-))

elmi? uzun monologlarıma başlayayım mı bi şizofren edasında yoksam dahil olup benle dialoğa geççen mi?

geyik var dediler geldik selamlar

flocke şizofrenik konuşmalarına başlayacak birazdan.lan cevap verin...komaya soktunuz beni da!

peki o vakit...sizlere son zamanlarda araştırdığım çoook enteresan bi konudan bahsedeyim. olur mu? olur!itiraz eden var mı? yok! konu masalların aslı:

iidir gari,seni sormalı...avatarına bayıldım tam bizim topiğe uygun. how i met your mother'ın afişi filan mı o?

ehhahaha hayır bu "emrah the kid of the bitter"ın afişi ben de iim işte nolsun takılıyoz

uyuyan güzel, pamuk prenses hansel ve gretel,kırmızı başlıklı kız derinlemesine araştırdıklarım...

pamuk prenses orjinalinde 7 şovalye tarafından iktidar kavgasından ormana kaçırılıp kraliçenin gazabından korunmak için saklanmıştır.kraliçe 3 defa onu bulmak için elinden geleni ardına koymamıştır.bunun üzerine şovalyeler komşu ülkenin kraliyetine onu teslim etmiştir.

Bu masalların aslı varmıydı ya ben bilmiyordum valla öylesine uydurulmuş hikayeler die biliyodum....EE diğerlerinin orjinal olanları nedir..

uyuyan güzel masalı tümüyle gerçektir. hannover prensi zalim ve şımarıktır.halkın tırstığı bi adamdımdır.uyuyan güzel masalın aksine prenses değil, sarayda çalışan bir elemandır.prens onu elde etmek için uğraşır bunun için onu bayıltır.bi odaya kapatır ve uyuduğu süre boyunca yapmadığı kalmaz.saraydaki herkes bunu bilir ama herkes bilmemezlikten gelir.temsili olarak masalda uyuduğu söylenir saray halkının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…