kaynın sapık mı cnmm:26:neler yapıyo mesela?
bilirim o duyguyu be hevuk-can...benim de bi ara sandal alasım tuttu.kendime ait bi sandalım olsun tek başıma balığa çıkayım dedim...bundan daha ii bi terapi bilmiyom açıkça.sıkıntılar farklı olabilir ama seni çok ii anlıyom.Öyle derdim yok canım artık vallahi görüşmesinler benimle yanlız bıraksınlar kendi akrabalarım bile böyle..Kaynanam cocugu yokmu diye soranlara gelinim kısır diyomuşş..Bide bana diyo böle diyorum diye Alıp başımı tek başına insiz bir mağaraya gidip orda yaşayasım var ..
Öyle derdim yok canım artık vallahi görüşmesinler benimle yanlız bıraksınlar kendi akrabalarım bile böyle..Kaynanam cocugu yokmu diye soranlara gelinim kısır diyomuşş..Bide bana diyo böle diyorum diye Alıp başımı tek başına insiz bir mağaraya gidip orda yaşayasım var ..
Daha önce hiç sapık hikayeleri duymadınmı ki hiç onlardan yapıyo işte film izliyo kızlara sarıyo okeyde Başka şeylerde yapıyo ama sölemiyim psikolojin bozulur boşver..Dikkat et sende canım her insan insan değildir bazıları sapıktır..
bilirim o duyguyu be hevuk-can...benim de bi ara sandal alasım tuttu.kendime ait bi sandalım olsun tek başıma balığa çıkayım dedim...bundan daha ii bi terapi bilmiyom açıkça.sıkıntılar farklı olabilir ama seni çok ii anlıyom.
keselim isterseniz bu tatsız muhabbeti burda...rüzgar yön değiştirsin,muhabbet rotasını bulsun gari.
keselim isterseniz bu tatsız muhabbeti burda...rüzgar yön değiştirsin,muhabbet rotasını bulsun gari.
boşver gari,allah sağlık sıhhat versin çözülmeyecek dert yoktur o vakit.ben espirili olduğum kadar fevriyimdir de.topluca sülaleyi imha ettim yetmedi şehir değiştirdim.şimdi aciip rahatım.sen anla bendeki asabiyeti artıkın...ama bazen millet bunu istiyo işteEvet sandalda iyiymiş kullanamam batar ölürüm ben valla bu şans varken..Artık takmıyorum gülüyorum kahkahayla bişeler duyunca ama iice delirtiyoalr gülerken bi anda kulaklarımdan ve burnumdan dumanlar çıkıyo ...Allah akıl versin..SIKINTISI OLMAYAN DERDİ OLMAYAN İNSAN YOKKİ ZATEN CANIM YA HERKESİN İMTAHANI FARKLI .Ben herkeze kızan biriyim dert ettiğin şeye bak ya ne sıkıyon canını diye ama benimkiler küçük degil harbi dert..AYYYY İÇİM FERAHLADI AYOL ANLATINCA.. NESE SOHBETE DEVAM EDEK..
bencede cnm ya ben kociş daha gelmedi sıkıldım yalnızlık çekilmio hamiş hamiş
:95:
valla içeriden bağırtılar geliyo.flüt kavgası yapıyorlar.ben alcam sen alma diye.ben de tam hain anne modunda galip çıkanı bekliyom...galip çıkanın elinden flütü alcam!Eeee sen neler yaptın canım küçük flocke nasıl ve erkek foleckede..
boşver gari,allah sağlık sıhhat versin çözülmeyecek dert yoktur o vakit.ben espirili olduğum kadar fevriyimdir de.topluca sülaleyi imha ettim yetmedi şehir değiştirdim.şimdi aciip rahatım.sen anla bendeki asabiyeti artıkın...ama bazen millet bunu istiyo işte.sen genede beni örnek alma ama tamam mı?
çalışıyo mu daha?bencede cnm ya ben kociş daha gelmedi sıkıldım yalnızlık çekilmio hamiş hamiş
:95:
valla içeriden bağırtılar geliyo.flüt kavgası yapıyorlar.ben alcam sen alma diye.ben de tam hain anne modunda galip çıkanı bekliyom...galip çıkanın elinden flütü alcam!
ben gidiyorum cnm size ii sohbetler.muck
zevki burda hevuk-can..deveden büyük filler olduğunu unutmamalılar...Zafer sarhoşlugunun tadını daha alamadan elinden alcan yanii..
hoşçakal canım....ben gidiyorum cnm size ii sohbetler.muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?