Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlar bilenleriniz vardır yinede yazayım mobilyalarınızı pronta sıvı ile silip pronto sprey yapınca yeni gibi oluyor..

cengiz abazoğlu söyledi tvde sezonun trendi botinlermiş...botin neki biri diyiversin hele..

kızlar bilenleriniz vardır yinede yazayım mobilyalarınızı pronta sıvı ile silip pronto sprey yapınca yeni gibi oluyor..
EVET AMA ben mikrofiber bezle siliyorum parlıyor daha güzel
cengiz abazoğlu söyledi tvde sezonun trendi botinlermiş...botin neki biri diyiversin hele..

ay çok güldüm hatta altıma ettim yaaa ..hay ALLAH seni emi

EVET AMA ben mikrofiber bezle siliyorum parlıyor daha güzel

ay çok güldüm hatta altıma ettim yaaa ..hay ALLAH seni emi
kız vallahi bilmiyorum ne zamandır diyo kanal d de program var va bana her şey yakışır orda...

bend eeski mobilyalar arada zeytin yağı ile silerdim. böööööööö demeyin sakın. ama çok güzel parlatıyodu . tozlanmasınıda geciktiriyodu.

potin ayakkabı demek.

Eki Görüntüle 284646

işte bu çirkin şeyler cry ben hiç beğenmiyorumşık durmuyor bence rahatsız bişey

bence güzel ya bu tarzlar.

bu arada selmkızlar

mandalinam rahat görünmüyor botinler...
dadlu cadu sen buralara uğrarmıydın..nasılsın...

topiğimizin değerli ahalisi hepinizin kurban bayaramınızı kutlarım..umarım sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar geçirirsiniz...

kısçeler hepimizin bayramı mübarek olsun...

huzur sağlık mutluluk ve barış getirsin ülkemize ve hepimize...

hepinizi öpüyorum...

bayramdan sonra grşrz....

canlarrrrrrrrrrrrrr hayırlı bayramlarrrr hepicinizi çooookkkkkkkkk öpüyom herkeş gelince oğluşun harçlıklarını toplucam ona göreeee

bayramın birinci günü babamı aradım hasta gibi sesi görümcemi aradım oda aynı nedir bu insanların kaprisi nazı yav yemin edicem aramıycam kimseyi vallahi

günaydın mandalina nasıl geçti bayramınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…