uyuyan güzel masalı tümüyle gerçektir. hannover prensi zalim ve şımarıktır.halkın tırstığı bi adamdımdır.uyuyan güzel masalın aksine prenses değil, sarayda çalışan bir elemandır.prens onu elde etmek için uğraşır bunun için onu bayıltır.bi odaya kapatır ve uyuduğu süre boyunca yapmadığı kalmaz.saraydaki herkes bunu bilir ama herkes bilmemezlikten gelir.temsili olarak masalda uyuduğu söylenir saray halkının.
uyuyan güzel, pamuk prenses hansel ve gretel,kırmızı başlıklı kız derinlemesine araştırdıklarım...
uyuyan güzel masalı tümüyle gerçektir. hannover prensi zalim ve şımarıktır.halkın tırstığı bi adamdımdır.uyuyan güzel masalın aksine prenses değil, sarayda çalışan bir elemandır.prens onu elde etmek için uğraşır bunun için onu bayıltır.bi odaya kapatır ve uyuduğu süre boyunca yapmadığı kalmaz.saraydaki herkes bunu bilir ama herkes bilmemezlikten gelir.temsili olarak masalda uyuduğu söylenir saray halkının.
teyzem uzakdoğu sporlarına ve body yapmaya meraklıdır.aynı anda feminist ve eli maşalıdırbi de tezgah ciflemekten kas yapmış monaliza teyzeyi de anlatırsanız çok memnun olcam. merak ettim avatarı görünce
fareli köyün kavalcısı bilindiği gibi fareleri nehirde boğmamıştır mesela...almanyada yaşanmış gerçek hikayeden yola çıkarak kavalcı sapkın bir tarikatın üyesidir.bir kasabada mürid toplamaya gelir.korkunç hikayeler anlatarak önce korkak olanları alır götürür ki bunlar fare olarak sembolize edilir.daha sonra da kasabanın önderinden para ister.adam kabul etmeyince de bu sefer çocuklara sarar ve onları alıp götürür...
bunu bilmiyordum,bi ara netten onu da araştırırım.Hıı evet masallarda anlatılanlar gerçeklerin çarpıtılmış şekli demekki.. Vampirde müslümanların kanını içen yahudi bir kral ..Hafızam çok zayıf çok araştırma yapmıştım bu konular üzerine ama hatırlayamıyorum..
tam değil hevuk-can.aslı olan hikayeler ilk başta evde toplanan insanlara anlatılmak üzere kurgulanmış.ne etcekler tv yok,net yok radyo yok....bunlar da bööle hikayeleri anlatarak vakit geçirirlermiş.grim kardeşler bunları bi nevi milli kültür olarak görmüş ve bu hikayeleri toplamaya karar vermişler.bunun için ülkenin dört bi yanını dolaşıp bu hikayeleri toplamışlar.sonna bi bakmışlar ki,çocuklar bu hikayelere daha çok ilgi gösteriyorlar başlamışlar hikayeleri sadeleştirip daha az vahşi yapmaya.bugünkü masallar sadeleştirilmiş,kimi tarafı çıkarılmış bazı tarafları eklenmiş çoğu da sembolize edilmiştir.Kulaktan kulaga oyunu gibi hayvan dersin sona gelene kadar havalı olur .. Bunlarda öyle sanırım Hikayeler başkalaştırılmış..
bunu bilmiyordum,bi ara netten onu da araştırırım.
o kasaba daha hala duruyo.bizim nası efesimiz varsa gezerek dolaştığımız,onların ki de öölece bi çeşit açık hava müzesi gibi duruyoBende pompeiye çok şaşırdım küçük çocuklara tecavüz eden bir kral sapık tamamen Tecavüz edip onları bir çukura atıyormuşş çocuk cesedi dolu orası Helak oldular tıpkı Nuhun kabilesi gibi..
senin duyduğun kazıklı voyvoda olmasın sakın?Araştırırsan bulabilirsin müslümanları iğneli fışıya atıp kanlarını içip daha sonrada kuruyan cesetlerini Ülkenin girişine bir tarlaya koyarmış kazıklara takıp kimse cesaret edememiş ona yaklaşmaya...Adı vampır Yahudilerde bundan yola çıkıp sürekli vampir filmleri yapıyo..
tam değil hevuk-can.aslı olan hikayeler ilk başta evde toplanan insanlara anlatılmak üzere kurgulanmış.ne etcekler tv yok,net yok radyo yok....bunlar da bööle hikayeleri anlatarak vakit geçirirlermiş.grim kardeşler bunları bi nevi milli kültür olarak görmüş ve bu hikayeleri toplamaya karar vermişler.bunun için ülkenin dört bi yanını dolaşıp bu hikayeleri toplamışlar.sonna bi bakmışlar ki,çocuklar bu hikayelere daha çok ilgi gösteriyorlar başlamışlar hikayeleri sadeleştirip daha az vahşi yapmaya.bugünkü masallar sadeleştirilmiş,kimi tarafı çıkarılmış bazı tarafları eklenmiş çoğu da sembolize edilmiştir.
kafa dağıtmak için birebirdir aslında...niye bıraktın ki?Vay be çok şaşırdım severim araştırmayı bu konuları ama unuttuğum için hemen..Kitap okumak bile istemiyorum hatırlayamıyorum daha sonrasında kitap kurduydumm..Artık okumuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?