Ölümüne Geyik Topiği :-))

iyilik canım ne olsun sen nasıl oldun?

bende böcükleri uyuttum biraz takılayım dedim...

çok mersi canım. ayrıca başınız saolasun

Hoşgeldin hayatım yazılanları geç görüyorum kusura bakma ..Allah razı olsun canımm..

sende hoşgeldin pozitif_bak_hayata

uff amma da uzun oldu adın sana kısaca hayat desek???
:26:

hevukcan gitti mi misafirlerin???

Evet canım gittiler kardeşleri gelmişti yanidiğer halalar ve yaşlı babaannemiz onların eşleri dedemizde çok hasta kanser gelemedi o aradım çok ağlıyo oda gelemediği için daha kötü..
O ff arkalarına baka baka gittiler kARDEŞLERİNİ KIZINI MEZARA VERDİLER
birde hasta oldugunu bilmiyorlardı büyük yıkım oldu dedemiz hasta diye söylememiştik üzülmesin diye ama daha çok üzüldü

söylenebilecek söz yok ölüm karşısında hepsi boğazımda düğümleniyor...

Rabbim mekanını cennet eylesin...

söylenebilecek söz yok ölüm karşısında hepsi boğazımda düğümleniyor...

Rabbim mekanını cennet eylesin...

aMİN CANIM AMİNN İNŞALLAH MEKANI CENNET OLSUN
bEN DURDURAMIYORUM KENDİMİ YAŞLAR SÜZÜLÜP GİDİYO HİÇ DURMUYO GÜLERKEN BİLE AĞLIYORUM
öLÜSÜNÜ HASTA HALİNİ YOGUN BAKIMDAKİ HALİNİ GÖRDÜM AMA HATIRLAYINCA HALAMI HEPP SICACIK GÜLÜMSEMESİ GELİYOR GÖZÜMÜN ÖNÜNE...

hakikatten ne oldu ki şimdi???

anlayamadım ben:26::26::26:

Gelmiştir canım belkii ama henüz giriş yapmamış inşallah gelir ama kırgınım ben ona
Hiç bizleri düşünmeden gitti bir haber vericek kadar değer vermedimiki bize...
Neyse gelsinde ifadesini alırız artık..

Yok anam yok uyku muyku yok öfffffffffff görevler falan bıtdı şafak 20 cnm iyi çok şükür ama uyku yok

Ohh canım hadi gözün atdın inşallah azacık kılmış o 20 gün hiçç bitmez şimdi sen heyecandanda uyuyuyamazsın uyku tutmaz senii..
Allah kavuştursun sizleri ve her iki cihan saadeti versinn Cnım benim...

hevuk başınız saolsun cnm RABBİM mekanını cennet eylesin inş =(

Sağol canım..Amin inşallah Saliha bir kadındı, hem ibadetlerini aksatmaz ,hemde kalp kırmazdı, herkez razı Rabbimde inşallah razı olmuşturda cennetle mükafatlansırmıştır halamı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…