Ölümüne Geyik Topiği :-))

Ohh canım hadi gözün atdın inşallah azacık kılmış o 20 gün hiçç bitmez şimdi sen heyecandanda uyuyuyamazsın uyku tutmaz senii..
Allah kavuştursun sizleri ve her iki cihan saadeti versinn Cnım benim...
amin cnm benm 14 aydır beklıyorum hatta 14 ay ı da gectı sımdı ınanamıyorum bıle guluyorum sonra sevıncten aglıyorum karısık duygular ıcerısındeyım heycan yapmamaya calışıyorum yoksa gecmıyor.
Herkese selamlar...

selam hoşgeldın

Ay canım ya birde ona sorsan zaman hiçç geçmiyordur..
İnşallah gelincede yane tatlı telaşlara düşersiniz kısmetse düğün dernek nezaman ?
Aklınızda birşeyler varmı..

Ay canım ya birde ona sorsan zaman hiçç geçmiyordur..
İnşallah gelincede yane tatlı telaşlara düşersiniz kısmetse düğün dernek nezaman ?
Aklınızda birşeyler varmı..

Bugun ısyanlardaydı gecmıyor dıye zar zor yatıştırıyorum cnm daraldı artık.
Düğün Temmuz başı dıyoruz Ramazan öncesi ama Eylülde kpss sınavım var Eylül de olabılır cnm gun alıcaz salon bakıcaz saglıcakla kavusayımda.

hevukcan ben yatıyorum canım....

kızlar memnun oldum sonra daha teferruatlı tanışırız artık...

size iyi muhabbetler grşrz... bye

ben de 28 yaşındayım bekarım, yükseklisans yapyorum işsizim(( Ankara da yaşıyorum canımcım

SAKİNLEŞTİRİCİ İÇSİN BARİİ..İnşallah su gibi akar geçer hayırlısı olsun canım sınavın varsa canım zor olur çalışmak sınavdan sonra olması iyii aslında ama soguk da oluyor..
Brnde Temmuz geliniyimm temmuz 27 de evlenmiştim..Geliyo geçiyoo zaman canım ya baksana 3.5 yıl olmuş bizde gün sayardık hayat su gibii akıpp gidiyo valla çok hızlı..

hevukcan ben yatıyorum canım....

kızlar memnun oldum sonra daha teferruatlı tanışırız artık...

size iyi muhabbetler grşrz... bye

Yok kız oralarda ilaç ne gezer.
aminnnnnnn. Eylül sonrası cok soguk olur en fazla Eylül başı olur valla zaman gecıyorda cnm bana gecmedı ıste zorlu bı askerlık oldgundan ıns bundan sonrası gecer. Maşallah 3 bucuk yıllık garusun

ben de 28 yaşındayım bekarım, yükseklisans yapyorum işsizim(( Ankara da yaşıyorum canımcım

Canım nasıl ya ne çok işsiz var okadar emek okadar çaba
İnsan bazen isyan etmek istiyo inşallah bulursun gönlüne göre bir iş..
Bende muhasebeciyim ama çalışmıyorum banada teklif geliyor çalışmak istemediğim halde.
Kısmet işi bu işler bulamıyormusun hiç yoksa buldukların sana uymuyormu..?

Geçer geçer öyle bir geçerki..Ozamn görürsün Hayırlı zamanda kısmet etsin Mevlam canım..İlaç yuokmuş evet herşeye bir iğne yapıp postalıyorlarmış..He ya hiçç sorma
3.5 YILLIK GARU OLDUM AMA BEN HALA KENDİMİ GENCECİK FİLİNTA BİR GENÇ KIZ GİBİ HİSSEDİYORUM..Bebük gelsede bu rüyadan uyandırsa sen Annesin len ne genci flintası dese..

aynen öyle kısmet işi insan yeni mezun olunca da illaki bitidiği bölümle ilgili iş olsun istiyor öyle olunca da benim gibi işsiz oluyorsun maalesef. hiç yükseklisans yapmam diyordum ama evde oturmaktan da sıkıldım ve başladım. bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…