amin cnm benm 14 aydır beklıyorum hatta 14 ay ı da gectı sımdı ınanamıyorum bıle guluyorum sonra sevıncten aglıyorumOhh canım hadi gözün atdın inşallah azacık kılmış o 20 gün hiçç bitmez şimdi sen heyecandanda uyuyuyamazsın uyku tutmaz senii..
Allah kavuştursun sizleri ve her iki cihan saadeti versinn Cnım benim...
Herkese selamlar...
Bencede canım hayat veya pozitif yada neşe diyelim...
Canım flocke gelmişmi baksana ismi soluktu şimdi değil..:26:
amin cnm benm 14 aydır beklıyorum hatta 14 ay ı da gectı sımdı ınanamıyorum bıle guluyorum sonra sevıncten aglıyorumkarısık duygular ıcerısındeyım heycan yapmamaya calışıyorum yoksa gecmıyor.
selam hoşgeldın
Sağol canım..Amin inşallah Saliha bir kadındı, hem ibadetlerini aksatmaz ,hemde kalp kırmazdı, herkez razı Rabbimde inşallah razı olmuşturda cennetle mükafatlansırmıştır halamı..
Ay canım ya birde ona sorsan zaman hiçç geçmiyordur..
İnşallah gelincede yane tatlı telaşlara düşersiniz kısmetse düğün dernek nezaman ?
Aklınızda birşeyler varmı..
olur nasıl istersenizbana uyar hayat :))
hevukcan ben yatıyorum canım....
kızlar memnun oldum sonra daha teferruatlı tanışırız artık...
size iyi muhabbetler grşrz... bye
Hayatcım nerden geldin neler yaparsın canım yaş kaç?
Tanıyalım senii tanışalım..
Ben hevuk.27 yaşındayım evliyim 3.5 yıllık bebekim yok (Allah kısmet ederse olur inşallah bekliyoruz )
İstanbulda yaşıyorum bukadarcık..
Bugun ısyanlardaydıgecmıyor dıye zar zor yatıştırıyorum cnm daraldı artık.
Düğün Temmuz başı dıyoruz Ramazan öncesi ama Eylülde kpss sınavım var Eylül de olabılır cnm gun alıcaz salon bakıcaz saglıcakla kavusayımda.
SAKİNLEŞTİRİCİ İÇSİN BARİİ..İnşallah su gibi akar geçer hayırlısı olsun canım sınavın varsa canım zor olur çalışmak sınavdan sonra olması iyii aslında ama soguk da oluyor..
Brnde Temmuz geliniyimm temmuz 27 de evlenmiştim..Geliyo geçiyoo zaman canım ya baksana 3.5 yıl olmuş bizde gün sayardık hayat su gibii akıpp gidiyo valla çok hızlı..
A.slm Zakkkumya hoşgeldin...
ben de 28 yaşındayım bekarım, yükseklisans yapyorum işsizim(( Ankara da yaşıyorum canımcım
selam hoşgeldın
Yok kız oralarda ilaç ne gezer.
aminnnnnnn. Eylül sonrası cok soguk olur en fazla Eylül başı olur valla zaman gecıyorda cnm bana gecmedı ıste zorlu bı askerlık oldgundan ıns bundan sonrası gecer. Maşallah 3 bucuk yıllık garusun
Canım nasıl ya ne çok işsiz var okadar emek okadar çaba
İnsan bazen isyan etmek istiyo inşallah bulursun gönlüne göre bir iş..
Bende muhasebeciyim ama çalışmıyorum banada teklif geliyor çalışmak istemediğim halde.
Kısmet işi bu işler bulamıyormusun hiç yoksa buldukların sana uymuyormu..?
selam hoşgeldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?