Ölümüne Geyik Topiği :-))

Diyeceeeeeeeeeeeeeeeek hevugum valla billa dıycek ben buna cok ınanıyorum.
Bu arada cnm eltim aşılama yaptırdı kaynım fazlasıyla umutlu ALLAHIM inşallah onlarada verır bı bebek tüm isteyenlere 1 hafta sonra bellı olucak sanırım

Son düzenleme:

Bulursun bulursun canımm olmazsa başka işe girersin bölümünün dışında girdiğinde işte belki karşına başka i fırsatları çıkar..
Genelde heryerde torpil var tanıdıgın yoksa drekman işsizsin zaten..

İnşallah canımm der..Tevekkül ettim Rabbime yapılcakları yaptım Kısmette varsa verir yaksada neyapsam olmaz..
Bugün Cenaze evinde akrabalardan bir kadın tarif verdi bana enerji yapıyomuş bal ceviz helva pekmez bişiler diyodu (eşim için)
Yandan bi kadında diyorkii tohum sağlam tarla çürükse yese ne faydası olur dedi
Allahım ya Sen Rabbimden dahamı iyii bilirsin Vakti gelince olur ben takmıyorum size ne oluyor dedim sustu ne komikler ya
Valla üzülmüyorum Chilliklerine gülüyorum böyle insanların..İnşallah tutar canım olur ama çok heveslenmeseler geşke öyle bir ihtimal olmaz inşallah ama olmazsa çok büyük yıkım olur..

Hoşbulduk kızlar:)

Nasılsın canımmm bugün uykusu gelmeyen çok kişyiz sanırım.
Bu saatte uyumayan insanın ya bir derdi yada heyecanı vardır. seninki ne?[/QUOTE]

Allaha şükür canım ne bi derdim nede heyecanım var gündüz çok uyudum şimdide uykum gelmiyo ondan:))

Nasılsın canımmm bugün uykusu gelmeyen çok kişyiz sanırım.
Bu saatte uyumayan insanın ya bir derdi yada heyecanı vardır. seninki ne?

Allaha şükür canım ne bi derdim nede heyecanım var gündüz çok uyudum şimdide uykum gelmiyo ondan:))[/QUOTE]

Ben gündüzde uyumadım emme şimdide uykum yok eimi bekliyorum 3.5 da işe yollıycam geceleri buralardayımm..
Gece daha güzel yaa sanki gece olunca içime huzur doluyo nedense ne grip bi insanım yavv ben..

ya merak ediyorum siz bu saate kadar buradasınız eşleriniz napıyor, uyuyor mu?? kuzenim böyle sizin gibi gece kocasını uyutuyor geciyor nete

Eşimin içerde kıçında pireler uçuşuyo. Bende öyle yapıyorum eşim varkende nette dolanıyorum
Tv varda evde uydu yok tvv izleyemiyorum bende nette takılıyorum uyuyamıyorum ben geceleri malesef oda uyanık kalamıyo böyle geçinip gidiyoz güzel oluyoo

Iyi geceleer kizlaar, baktim uyuyamayan baskalarida varmis, bende geldim yaninizaa :)
hoşgeldinnnn
Evet cnm ALLAHIM istedıği zaman verır bi nur topu gb minik.
çok heveslendı of kaynım aradı gecen gun kardesıme süprz yapıcaz inşllh dıyor ALLAHIM İNŞ ÜMİDİ BOŞA CIKMAZ
inşallah bulurum kısa zamanda canım

inş cnm

Hosbuldumm evet canim sbah gun dogmadan uyuyamiyorum maleseff

Bende ee gündüz kaçta kalkıyon ozaman
İnsan a sosyal oluyo böyle yav gerçi ben seviyorum yanlız kalmayıı
Herkez huyumu biliyo o nedenle oraya buraya çağırmıyolar böyle rahat oluyorum kendi kendime
Ev de karanlık huzur bu osa gerek...

süpersiniz valla.. hayırdır neden uydunuz yok kız yeni mi taşındınız? yoksa bizim gibi ev sahibinizle mi sorunlusunuz?

süpersiniz valla.. hayırdır neden uydunuz yok kız yeni mi taşındınız? yoksa bizim gibi ev sahibinizle mi sorunlusunuz?

Yok gı birbirimizle vakit geçirelim tv oldumu ona takılıyoruz sohbet edemiyoruz dedik
Geçirdiğimiz vakit günde belkide 10 dakika 20 dakika tv ondan yok ama zaten birlikte olamıyozki vakit geçirek saçmaladık işte takmadık şimdide aramıyoruz
eşimde evde olmuyo bende tv izlemem çok zaten bir haberleri izlerdim Babam sağolsun hiç tv başından kalmazdı alıştım bende izlememeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…