Geçer geçer öyle bir geçerki..Ozamn görürsün Hayırlı zamanda kısmet etsin Mevlam canım..İlaç yuokmuş evet herşeye bir iğne yapıp postalıyorlarmış..He ya hiçç sorma
3.5 YILLIK GARU OLDUM AMA BEN HALA KENDİMİ GENCECİK FİLİNTA BİR GENÇ KIZ GİBİ HİSSEDİYORUM..Bebük gelsede bu rüyadan uyandırsa sen Annesin len ne genci flintası dese..
aynen öyle kısmet işi insan yeni mezun olunca da illaki bitidiği bölümle ilgili iş olsun istiyor öyle olunca da benim gibi işsiz oluyorsun maalesef. hiç yükseklisans yapmam diyordum ama evde oturmaktan da sıkıldım ve başladım. bakalım hayırlısı
Diyeceeeeeeeeeeeeeeeek hevugum valla billa dıycek ben buna cok ınanıyorum.
Bu arada cnm eltim aşılama yaptırdı kaynım fazlasıyla umutlu ALLAHIM inşallah onlarada verır bı bebek tüm isteyenlere 1 hafta sonra bellı olucak sanırım
Hoşbulduk kızlar:)
Iyi geceleer kizlaar, baktim uyuyamayan baskalarida varmis, bende geldim yaninizaa :)
Pozitif inşallah en kısa zamanda istedıgın bir işi bulursun
Nasılsın canımmm bugün uykusu gelmeyen çok kişyiz sanırım.
Bu saatte uyumayan insanın ya bir derdi yada heyecanı vardır. seninki ne?
Hoşgeldin canım biz heç uyumuyoz zaten geceleri buralardayız sen demi hergece uyanıksın bu saatlerde?...
Hoşgeldin canım biz heç uyumuyoz zaten geceleri buralardayız sen demi hergece uyanıksın bu saatlerde?...
ya merak ediyorum siz bu saate kadar buradasınız eşleriniz napıyor, uyuyor mu?? kuzenim böyle sizin gibi gece kocasını uyutuyor geciyor nete
hoşgeldinnnnIyi geceleer kizlaar, baktim uyuyamayan baskalarida varmis, bende geldim yaninizaa :)
Evet cnm ALLAHIM istedıği zaman verır bi nur topu gb minik.İnşallah canımm der..Tevekkül ettim Rabbime yapılcakları yaptım Kısmette varsa verir yaksada neyapsam olmaz..
Bugün Cenaze evinde akrabalardan bir kadın tarif verdi bana enerji yapıyomuş bal ceviz helva pekmez bişiler diyodu (eşim için)
Yandan bi kadında diyorkii tohum sağlam tarla çürükse yese ne faydası olur dedi
Allahım ya Sen Rabbimden dahamı iyii bilirsin Vakti gelince olur ben takmıyorum size ne oluyor dedim sustu ne komikler ya
Valla üzülmüyorum Chilliklerine gülüyorum böyle insanların..İnşallah tutar canım olur ama çok heveslenmeseler geşke öyle bir ihtimal olmaz inşallah ama olmazsa çok büyük yıkım olur..
inşallah bulurum kısa zamanda canım
Hosbuldumm evet canim sbah gun dogmadan uyuyamiyorum maleseff
Eşimin içerde kıçında pireler uçuşuyo. Bende öyle yapıyorum eşim varkende nette dolanıyorum
Tv varda evde uydu yok tvv izleyemiyorum bende nette takılıyorum uyuyamıyorum ben geceleri malesef oda uyanık kalamıyo böyle geçinip gidiyoz güzel oluyoo
Hosbuldumm evet canim sbah gun dogmadan uyuyamiyorum maleseff
süpersiniz valla.. hayırdır neden uydunuz yok kız yeni mi taşındınız? yoksa bizim gibi ev sahibinizle mi sorunlusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?