hımmm ..kime çıktın peki
bilmiyorum ki merak edip duruyorum acaba kime çıktım
bana çıksaydın ne yapardın
ne yapcam başa gelen çekilir :)))
neler alsam acaba küpeli fikir ver bana
bir kişiye almayacakmısın neler alsam derken üç beş kişiye mi alacaksın
çıkan kişiye göre alırsın hediyeni önce bi belli olsun
şöyleki canım belli oldu kim kime alacak ama hiç kimse kime alacağını söylemiyor süpriz olacak bana alacak olanı bilmiyorum ben kime alacağımı biliyorum benim hediye alacağım kişi de kendine kimin hediye alacağını bilmiyor
hediyeler diyorum çünkü küçük şeyler ufak tefek şeyler olacağı için bir kaç parça olsun istiyorum daha doğrusu geçen yıl yapılanlara baktığımda öyleydi hediye alacağım kişiyi tanımıyorum ama azcık yazdıklarından takip ettim ufak şirin süslü şeylerden hoşlanan biri
anladım..elin değmişken bana da bişey al bari :))
bana hediye alacak olsan ne alırdın ..
bi tahmin et bakalım nelerden hoşlanırım bakalım doğru tahin edebilecekmisin..
en azından beni çekiliştekilerden daha ii tanıyorsun sanırım
iyimiyim bilmiyorum mandiş. işler aklımı karıştırıyor.. evrakla ilgili sıkıntım var. acab ne yapsam diyorum...
hoşbulduk küpeli :)
MAndalinam annem çok şükür iyi 4 saat arayla dmala damlatıyoz. sabhabları anne damla saatin dediyip damla damlatıyorum :) morali çok yerinde eskisinden çok daha iyi görüyormuş. doktor kafanı eyme sadece demiş .. o kadar ...
çok şükür Allaha...
annemin gözüne katarak inmiş görme alanı %10 du. daha öncedende gözü kaybetme riski vardı neyse ameliyatla düzelmişdi. şimdi ise çok daha iyi.
yanılıyorsun mandiş ben kolay kolay beğenmem bişeyisen kıyafeti seviyorsun sana spor kıyafetlerden hediyeler olur :))
çekilişte çıksaydın karşıma işim kolaydı :))
hayırdır suskun ne evrakı bu
bu arada annen nasıl oldu canım
hoşbulduk küpeli :)
MAndalinam annem çok şükür iyi 4 saat arayla dmala damlatıyoz. sabhabları anne damla saatin dediyip damla damlatıyorum :) morali çok yerinde eskisinden çok daha iyi görüyormuş. doktor kafanı eyme sadece demiş .. o kadar ...
çok şükür Allaha...
annemin gözüne katarak inmiş görme alanı %10 du. daha öncedende gözü kaybetme riski vardı neyse ameliyatla düzelmişdi. şimdi ise çok daha iyi.
selam kısçeler;
çitlembikim geçmiş olsun anneciğine rabbim acil şifalar versin...
mandişim ve deli kız hayırdır ne çekilişi yaptınız ??? fransız kaldım yahu...
burcum miyaba sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?