- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
anammm adam oldu desene artık Allahh damatlığınıda göstersin cry sıkıntı yok dimi şimdi
aslında erken sünnet olması daha iyi kontrol sende pansumanında filan maşallah yiyenime benim
böyle bir şeye vesile olmak çok güzel canım inşallah hiç bırakmadan devam edersin ama senin içinde varmış zaten istek arzu o manevi huzuru hissedebilecek kadak hassas kalbin varmış ki kılıyorsun
hevukcum..Allah sıkıntılarını gidersin Tez vakitte...
MAndişim haklı sabır ve şükür çok önemli. Allah büyük her sıkıntının arkasından ferahlık verecektir.
Crycım Hayırlı olsun. Küçük olması bence de daha iyi. Bende küçükken sünnet edilmesinden yanayım. hem daha çabuk iyileşirmiş öyle derler.
Mandişim seni takip ediyorumsanırım ...
Hayırlı Cumalarınız olsun..
Hiç dua etmediğimi çok az şükür ettiğimi biliyorum. nedenini bilmiyorum ....
bende 5 vakit namazımı kılardım üniveristedeyken. 1 sene aksatmadan kılmaya gayret ettim. yine kıldım ama okul zamanındaki gibi değil. halende kılmaya çalışıyorum... ramazanda hep kıldım çok dua ettim.....
çalışma hayatına girince namazlarımı kılamadım... Allah affetsin ... tekrar nasip etsin
bu namaz konusunda geçen seneye kadar ben de yarım yamalak kılıyordum ..ama içim hep huzursuzdu ..hep içimde tam anlamıyla kılmak vardı ve hep dua ettim ALLAHA ne olur bana namaza devam etmem için güç ver diye..
biliyorsunuz bebek işimiz henüz olmadı ama bu süreçte ben namazı sürekli hale getirdim..
öyleki ramazaanda imsakta yiyp sabah namazı kılıp o halde işe geliyordum ..
iş yerinde de günde iki cüz öğlen mescitte okuyordum..
azmettim yani bırakmyacağım diye..
aslında olumsuz şartlarda kılmaya çalışmak bana daha çok zevk veriyor..
bazen işyerinde toplantı oluyor ya da bir igeliyor vakit geçmek üzere oluyor ,bekliyorsun adam gitsin diye son anda gidiyor ,10 dak .kala koştur koştur iniyorum aşağı ,bi yandan vakit geçti diye tedirgin olurken öte yandan 5 dakika da kalsa kılma isteğim ve kılmam beni acayip mutlu ediyor..
sabah namazına kalkınca diğerlerini kılmak daha da kolay oluyor şevk geliyor insana sabahın o saatinde
bebiş gelmedi ama ben namazı eksiksiz yarım yamalak olmadan kılmaya başladım..
bir taraftan olumsuzluk gib igörünse de bu süreç beni namaza çok bağladı ve çok şükür şimdi eksiksiz üşenmeden kılıyorum..
belki de bebiş olmaması bi yandan buna vesile oldu ..
o yüzden sanırım bunun en güzel tarafı bu ,bir olumsuzluktan güzel birşey doğması
namaz kesinlikle olmazsa olmaz bişey ,
gerçek anlamıyla huşu ile kılınca insanı tüm zorluklardan alıp başka bir dünyaya götürüyor,huzur veriyor ,herşeye bakışın değişiyor..
ALLAH hepimizi namaza devam edenlerden eylesin..
bu arada herkese günaydn ..yine çok konuştum galiba :)))
ayyy ne güzel ..pipi gitti desene :))
maaşallah .atlatmışsınız olur öyle duygusal anlar ..sünnet olmakla ii olmuş o stresi de atmışsınız..
ALLAH ŞİFA VERSİN...
geçmiş olsun canım. namaza başlamanada çok sevindim. allah kabul ve devamını nasip etsin inşallah. dua etmeyi unutma
kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız..sizleri seviyorum..bu topikte benim hayatımın bir parçası...hayırlı cumalar kısçeler...
Rabbim hepimizin dualarını ve namazlarını kabul etsin ve rızasını kazanmayı da nasip etsin inşallah...
Eki Görüntüle 299997 crycım erken sünnet olması çok iyi olmuş aslında bizde ufaklığı küçük sünnet ettirmiştik 15 aylıktı o kadar rahat atlattı ki anlatamam
ama büyük böcük 6 yaşındaydı ve acımasa da korkusundan 1 hafta yataktan çıkmadı Rabbim damatlıklarını da göstersin inşallah... Bu pasta da Taha'mız için...
o kısımda yapışıklık vardı onedenle sünnet oldu ilk gün biraz zordu onun haricinde hiç sıkıntı olmadı çok şükür...