Ölümüne Geyik Topiği :-))

anammm adam oldu desene artık Allahh damatlığınıda göstersin cry sıkıntı yok dimi şimdi
aslında erken sünnet olması daha iyi kontrol sende pansumanında filan maşallah yiyenime benim

böyle bir şeye vesile olmak çok güzel canım inşallah hiç bırakmadan devam edersin ama senin içinde varmış zaten istek arzu o manevi huzuru hissedebilecek kadak hassas kalbin varmış ki kılıyorsun

geçmiş olsun canım. namaza başlamanada çok sevindim. allah kabul ve devamını nasip etsin inşallah. dua etmeyi unutma

kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız..sizleri seviyorum..bu topikte benim hayatımın bir parçası...
o kısımda yapışıklık vardı onedenle sünnet oldu ilk gün biraz zordu onun haricinde hiç sıkıntı olmadı çok şükür...

kızlar handenin evlilik programını izliyorum geçenlerde..
kadın diyor ayda bir hamamım var manikür pedikür saçım var vs vs..
ben nasıl evlendim hiç naz yapmadan etmeden..uyanık değilmiyimki acep

devlet dairesinde suskun
kızlar handenin evlilik programını izliyorum geçenlerde..
kadın diyor ayda bir hamamım var manikür pedikür saçım var vs vs..
ben nasıl evlendim hiç naz yapmadan etmeden..uyanık değilmiyimki acep

valla bedavaya gittin cry ,kafanı vur taşlara :))
yok valla ben istediğimi alır yer içer gezerim
geçen 40 tlye 4 tane hırka almıştım tanesi 10 tlden ..
bi anda alınca çok şey almışım gibi geldi
eşime bu kış bi daha bişey almayacağım dedim :))
saçmalama git istediğini al kafana göre harca istediğini almazsan küserim sana diyor :)))

maaşallah allah esirgesin eşinle seni canım..
bende lap top istiyorum..2005 de masa üstü aldıydık çok yavaş bilgisayar eşim duymazdan geliyo..
ikna edebilirmiyimki acep hiç bir şey işlemiyo artık benim kocaya.

bende gidicem hamama özendim valla kadınlar kıymetini biliyorlar kendilerinin biz saçımızı süpürge ettik

sağolasın cry daırsı başına inş.
flörtken çok peşinde koşturacaksın cry ,kendimden biliyorum :)))

hnüz yok araştırayım yazarım ok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…