haaaaaaaaaaaaaaaa formundasın geneeeee sultanımmmmmmmm
bugün canlıyım evet. hava ılık oda sıcak cepte beş kuruş olmasada çok şükür sağlığımız yerinde . allah bu günleri aratmasın
aminnn bebişimmmmmmmmmmm aralarındakı elmayı attımmm başka adamla karu buldummm bunlar yağmur altında fıngırdıyolarrrrrrrrrr
canlarım dün giremedim biraz midem rahatsızdı..mandalinam..aşure yapmadım bende hiç ama çok severim..tvde dinledim su yerine süt kullanılırsa daha iyi olurmuş deniliyordu canım..
gunaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar. cry geçmiş olsun.
purcu
günaydın kızlar
cry geçmiş olsun şimdi nasılsın
burcu nerelerdeydin sen
dadlum bizim sırrımızı çalmışlar cry tv de duymuş
aminnn bebişimmmmmmmmmmm aralarındakı elmayı attımmm başka adamla karu buldummm bunlar yağmur altında fıngırdıyolarrrrrrrrrr
fantaziye bak beeeeeeeeeeeeeeeee
özel hayat denen şey var kızım paparazimisin sen bırak millet oynaşsın rahat rahat
acaba dadkum bizim burcu neden bu hale geldi inmek lazım bazı yerlere
önce elektrik faturasını yatırsın purcu onun bilnçaltı çok karanlıktır korkarım ben:18:
oynassınlar kaynaşsınlar gençlik ne de olsa
bence çok karışık ve renklidir baksana avatarlarına hep hareketli renkli karanlıkta olsa korkma dadlum ben korurum seni tut elimi sen arkanda ben varım
tamam ama itme beni arkamdan olurmu.:18: şimdi izinsiz girdik diye kesin zabıt tutturur kodese atırırı biz bu purcu. Izinmi alsaydık acep. Yada mahkemeden arama iznimiçıkartsaydık:26:
korkmayın neennnn ne etcem sızeeeee bazennn çocuuksu hale burunuppp sungerbobu koyuyorum dolanırken bu admala karuları keşfettım bunu koyayım dddımmmm renklı kişilğim bennnn havada aşk kokusu varrrrrrr uleynnnnnnn
slm kızlar...
burcum ne diyo bu kızlar sana fantazi mantazi???
slm kızlar...
burcum ne diyo bu kızlar sana fantazi mantazi???
sorma geçen elma vardı artık yok şimdide ıslanıyolar yağmurun altında korkuyom ıslandık diye kıyafet çıkarmaya kalkmasınlar bundan sonra ki avatarda
heç sormaaaa bacımmm öpüşmeyı fantazııııı sanıyorlar hele bıde bırının bebesı var nasıl oldu bebekkkk martılar bırakmadı yaaaaa
kesin kepeleğim korkuyorum ben artık sırada neler var bilinmez :)
belki leylekler bırakmıştır hiii anam neler var senin bilinç altında ne fantaziler çoşmuş:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?