cıks birşey olmaz korkma elele veip döveriz karşımıza çıkanı heyt höytt itermiyim hiç yanlız tırsarım çaktırmadan senden cesaret alıyorum :)
sungerim zaten hayranıyım oleyy yanlız dadlum pamuk ve kara gözlük alalım yanımıza baksana burcunun bilinçaltında duymayıp görmeyip geçmemiz gereken yerler var aşk deyo elmayı kaldırıyor aboo
sorma geçen elma vardı artık yok şimdide ıslanıyolar yağmurun altında korkuyom ıslandık diye kıyafet çıkarmaya kalkmasınlar bundan sonra ki avatarda
aşk???????????????????????????hımmmmm bılınç altımda aşk var bu aralar mandalınammmmmmmm aşkkkkkkkkkkkkk
hımmmmm bılınç altımda aşk var bu aralar mandalınammmmmmmm aşkkkkkkkkkkkkk
reytinglertavan yapar ozaman
aşk???????????????????????????
hımmmmm bılınç altımda aşk var bu aralar mandalınammmmmmmm aşkkkkkkkkkkkkk
o vakit yakındır bir bebiş haberi almamız hazır olun kızlar....
canımmmm bır yanım hadeeee dıyor bır yanım bok yeme otur dıyorrrrrrrr
ala alaaaa sız heç aşuk olmadınızmı laaaaaaaaaaaa
o hade diyen yanına uy bence sonra neden daha önce yapmadım ben bu yokken ne yapıyordum diyo çünkü .ok yeme otur diyen yanın...
olduğumuz için korkuyoruz ya aşk bu adama neler yapar yaptırır uuuuu
günaydın kızlar. cry geçmiş olsun.
purcu
teşekkür ederim kızlar..tünaydın kızlar nasılsınız...fantazilerden bahsedilmiş..bende 2 gün önce rüyamda al pacinoyu gördüm lise yıllarındaymışım ve benim çıktığım kişiymiş rüyamda bile gerçek olmadığını biliyordum vallahigünaydın kızlar
cry geçmiş olsun şimdi nasılsın
burcu nerelerdeydin sen
dadlum bizim sırrımızı çalmışlar cry tv de duymuş
bunlar bizim evde her akşam yaşanan şeyler canım. sadece sen mi zehirlendin. ev dubleks galiba . hergün merdiven çekilmez valla . ondan zayıfsın galibateşekkür ederim kızlar..tünaydın kızlar nasılsınız...fantazilerden bahsedilmiş..bende 2 gün önce rüyamda al pacinoyu gördüm lise yıllarındaymışım ve benim çıktığım kişiymiş rüyamda bile gerçek olmadığını biliyordum vallahi
düşünüyordum bu gün nicim cryptic ya gizemli, gibi bir şey ama hepimiz gizemli hatunlar değilmiyiz burada birbirimizin nasıl yaşadığını bilmiyoruz..trajedi yada üzüntülerimizi yada egolarımızı kötü yönlerimizi...
2- 3 gün önce elektirik kesildi akşam üstü oğlanın battaniyesini alayım dedim üst kattan aşağıya inerken ayağımı boşluğa attmışım karanlıkta burkuldu ağladım oturup..tabii yemek yapmak gerek oğlanla ilgilenmem lazım zor bela yaptım allah bugünlerimizi aratmasın bunada şükür..birde kıymalı ıspanak ve şehriyeli tavuk çorbası yaptıydım ikisinden birindeki et yüzünden zehirlendim.. oğlan ağlar ..eşim yorgun evde tam bir curcuna yaşandı her kes bir köşede zırlıyo
nörek iyiyik sen nörüyonselamlar hatunlar nörüyonuz bakim?
teşekkür ederim kızlar..tünaydın kızlar nasılsınız...fantazilerden bahsedilmiş..bende 2 gün önce rüyamda al pacinoyu gördüm lise yıllarındaymışım ve benim çıktığım kişiymiş rüyamda bile gerçek olmadığını biliyordum vallahi
düşünüyordum bu gün nicim cryptic ya gizemli, gibi bir şey ama hepimiz gizemli hatunlar değilmiyiz burada birbirimizin nasıl yaşadığını bilmiyoruz..trajedi yada üzüntülerimizi yada egolarımızı kötü yönlerimizi...
2- 3 gün önce elektirik kesildi akşam üstü oğlanın battaniyesini alayım dedim üst kattan aşağıya inerken ayağımı boşluğa attmışım karanlıkta burkuldu ağladım oturup..tabii yemek yapmak gerek oğlanla ilgilenmem lazım zor bela yaptım allah bugünlerimizi aratmasın bunada şükür..birde kıymalı ıspanak ve şehriyeli tavuk çorbası yaptıydım ikisinden birindeki et yüzünden zehirlendim.. oğlan ağlar ..eşim yorgun evde tam bir curcuna yaşandı her kes bir köşede zırlıyo
BENLE OĞLAN DATLUM MAAŞALLAH EŞİME DOKUNMADI..bunlar bizim evde her akşam yaşanan şeyler canım. sadece sen mi zehirlendin. ev dubleks galiba . hergün merdiven çekilmez valla . ondan zayıfsın galiba
nörek iyiyik sen nörüyon
saolasın canım..evet banada öyle şeyler oldu hayatımda bazı zamanlarda bazı insanları gerçekten tanıyamamışım dediğim çok olmuştur..erkekler çocuk gibi zaten...canım geçmiş olsun tekrar dikkat et kendine gerçi bu dikkatle ilgili değil sanki bir güç atıyor insanı boşluğa gibi
gizem değilde cry bizimki sanallık birebir hissederek yaşamadığımızdan yazdıklarımızdan bir hayal ürünü biri oluşturuyoruz beynimizde gerçi yüz yüze olsakta insan insanı tanıyamıyorki 40 yıl aynı yastığa baş koyduğun eşini bile aslında tanıyamadığını 40 yıl sonra anlayan insan oğluda biz değilmiyiz .
selamlar hatunlar nörüyonuz bakim?
nörek iyiyik sen nörüyon
nörek iyiyik sen nörüyon
BENLE OĞLAN DATLUM MAAŞALLAH EŞİME DOKUNMADI..
saolasın canım..evet banada öyle şeyler oldu hayatımda bazı zamanlarda bazı insanları gerçekten tanıyamamışım dediğim çok olmuştur..erkekler çocuk gibi zaten...
hatunlar çalışıyor bende evde uğraşıyorum iş güç swedy..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?