Ölümüne Geyik Topiği :-))

canımsınnnnnnetim yoktu net geldi bu seferde oğlan durmuyo pek gündüzleri uyutabilirsem gelmeye çalışıyorum bazen okuyp çıkıyorum öle işte

beyfendi büyüdüde yaramazlık mı yapıyor yoksa swedy bu dönemin çocuklarıda çocuk değil hepsi sanki büyümüş küçülmüş tüm kurnazlıkları anne karnında öğrenmiş gibi Allah yardımcın olsun şimdiden

evet evet bi kaç gündür adım atmayı öğrendi evin içinde çıldırıyorum resmen ben çıldırdıkça o daha da seviniyo konuşmyı öğrendi emir vermeyi almayı öğrendi çok akıllı maşallah istediğini bağırarak ağlayarak şımararak yaptırıyo baba korkusunu öğrendi rabbim sanada tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah yemek istemdiği şeyleri püskürtüyo kusuyo daha neler neler

yaramazla uğraşıyon galiba. allah kolaylık güç kuvvet versin. devlet analara ücretsiz mesur macunu dağıtmalı aslında

amin canım genelde tatlı uğraşamalar ama zamanla bu tatlılık yorgunluk halsizlik sabır taşkınlığı yaratıyo macun yerine maaş bağlasalr daha ii olacak

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn swedy dua et hayırlı evlat versin Rabbim tüm isteyenlere
bak sen yaramaza püskürmeyide öğrenmiş aslında canım ağlayarak istediğini yaptırması iyi değil biliyorsun dimi çözümü nedir bilmiyorum ama sana zorluk olur

amin canımmmm çok istiyorum sizinde burda bende hamileyim diyip herşeyinizi paylaşmanızı evet değil genelde o durumlarda babaya havale ediyorum ondan çekiniyo evde yanlızkende elimden geldiğince başka şeylere yönlendirmeye çalışıyorum

ben geldim tekrarrr

sweedy'm hoşgelmişsin nörüyon bakem özlettin kendini
gel bi sarılem sana
zaten 3-4 kişi kaldık eskilerden kismecikler uğramıyo artıkın

dimi mandişim ceza kesek bunlara...

flocke de dönmüş ama uğramıyo buraya bıktırıp küstürdük galiba...
:26:

inşallah canım Allah nasip ederde hayırlı evlatlarımız olur
çocuk bakımını bilmem o yüzden nasıl davranılmalı bilemiyorum bebişlerini büyütmüş olanlardan tavsiyeler almalı püf noktalarını öğrenmeli aslında ama sevmeyi iyi bilirim ağzının ortasına tokadı yapıştırıp yanaklarınısıkıp sıkıp myle severim ardından öcü görmüş gibi kaçar çocuklar benden

şincik sen de kimsin ula diyebilir sweedy bana ne zamandır uğramıyor tabe
benim ben mutfaktan ve kurtlu kuru pasta ve aspartamlı limonatadan sorumlu kelebek29

gerçi ne mutfak kaldı ne de kurtlu kuru pasta

eskiden beynel her sabah çay yapardı bize simitler kahveler pastalar gırla giderdi... ahhh ahh

yok mandişim kaçmaz merak etme bende aynen senin gibi severim anne bi daha diye sırnaşır veletler...

kelebeğem nasıl ceza keselim ki ceza kesmediğimiz< hlade gelmiyorlar hepten kaçar maçarlar mazallah ödül versek senin şu tezgah altı olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…