Ölümüne Geyik Topiği :-))

Yaptım kızlar yoğurtlu yayla çorbasını oturdum kendim yedim akşam...çok sevgili kocam yemedi..barbunya vardı buzlukta onu yaptım ve pilav, yoğurt,sadece pilav yedi barbunyayada yalancı yemek gibi dedi..

Yaptım kızlar yoğurtlu yayla çorbasını oturdum kendim yedim akşam...çok sevgili kocam yemedi..barbunya vardı buzlukta onu yaptım ve pilav, yoğurt,sadece pilav yedi barbunyayada yalancı yemek gibi dedi..

afiyet olsun crycım ne güzel olur yayla çorbası miss gibi nane kokusu geldi burnuma canım çekti galiba:26:

Allah başımdan eksik etmesin sağlığını sıhhatni versin eşimin ..cümlemizinkininde..ama kaynanam yok diye hiç üzülmeme gerek yok kızlar ..lakin kendisi yerini fazlası ile doldurmakta..
salata yaparım beğenmez..limonu fazla..yok yaprakları kesme kopar..az yıkamadınmı..
ütü yaparım..çok hızlı ütüledin.
akşam geldi başı ağrıyormuş..ilaç al diyorum içtim bir saat önce diyo..başını ovdum beğenmedi..başkası olsa daha farklı davranırmış..gerçekten yumuşak ovuyorum kızlar..bu eşim oğlak burcu çok kaprisli..:44:

kıs tubiş çorba yapmaya mı gittin yoksam..fazla yağ koyma içine kalorisi az olsun:112:

yok ben 8'den sonra su dışında bir şey yiyip içmiyorum canım sağolll...

yaptığım diyetin topiğinde bugün yediklerimi yazıyordum...

arada da sorumlu olduğum bölümlere göz atıyorum öyle işte...

şimdi de her an bilgisayarımın şarzı bitebilir kalkıp adaptörü almaya üşeniyorum...

regl oldum şiştim ve tatlı krizlerime dur demeye çalışıyorum...

böyle işte cryım çok yazdım ama idare et artık...

maaşallah tubacım maaşallah..sen kafana koydun bu kilo verme işini..
üşengeçlik banada oluyor..regl döneminde çukulata lokum canım ister..ama bir paketi kare 3 günde falan yerim..ince uzunu bir günde

maaşallah tubacım maaşallah..sen kafana koydun bu kilo verme işini..
üşengeçlik banada oluyor..regl döneminde çukulata lokum canım ister..ama bir paketi kare 3 günde falan yerim..ince uzunu bir günde

kare yada uzun parça parça oluyor ya her defasında 1 parça alıp ağzımda eritiyorum zaten bitter sevdiğim için çok fazla sorun değil nasıl bir ayda almadıysam bu kiloları bir anda vermemim sağlıklı olmayacağını düşünürek 10 aylık hedef koydum kendime şimdilik 3 ayı geride bıraktım ve 7 kilosu gitmiş durumda hayırlısı sağlıklı bir şekilde vermek nasip olur inşallah...

amin canım en doğrusu yavaş yavaş vermek zaten birde hepimizin bünyesi farklı dimi..iyi geceler tubacım..güzel rüyalar gör...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…