Ölümüne Geyik Topiği :-))

marhaba kızlar...
benim teknoloji ile aram yok iyiki dokunmatik telefon almamışım..klasik biriyim herşeyim klasik olsun..bu arada eşimle fotoraf konusunda anlaşamıyoruz..ben salonda büfede resim istemiyorum kendi resmimi bile oda tüm rahmetlileri falan koyuyor..siz ne yaparsınız bu durumda..

salona değilde koridora bi raf alıp onun üzerine koydum resimleri. çocuk odasında da var. ama kendi fotolarımız. çocukların fotoları.
başkalarını kini koymam ben .

salona değilde koridora bi raf alıp onun üzerine koydum resimleri. çocuk odasında da var. ama kendi fotolarımız. çocukların fotoları.

canım bunlar ailecek bayılır evleri resim doludur..7 sülalerinin resmini koyarlar eltim görümcem..kızkardeşimde sever..benim annemde rahmetli oda cümleside nur içinde yatsınlar..ben koymadım resmini eşim koydu rahmetli annesini babasını kardeşini..bende kırmak istemiyorum..zaten salon çok büyük değil..

napıyonus kıslar yaaaaaawwwwwwww gelyorum bakıyorum genem kımseler yokkk

buradayım hep burcum dürt beni koşar gelirim

bende hole eşimin ve kendimin fotolarından koymayı düşünüyorum şuan evimi dizemedim kafama göre yerde varlar ama hol boyunca ikimizin fotoları olsun istiyorum.
rahmetlileri koyma bence iyi denmez rahmetlilerin fotolarının asılması yada sergilenmesi için eşin dükkanına karışsın evi sana bıraksın çok müdahale etmeye kararlıysa toz bezinide eline alsın tozlarada bulaşıklarada müdahale etsin kendi yapsın

bende bende

benim görümcem rahmetli oldu eşim bi tane çerçeveletmiş ama ben takmadım. mandişin dedği gibi iyi olmaz derler. eşim kaynanmın evine taktı.
kendi resimlerimizi koymam sebeimde çocuklar nasıl güzel bi çocukluk geçirdikleirni görsünler. oğlum kızımı kıskanıyo biraz. özellikle onunkilerini koydum. bebkliğinde onunla ne kadar ilgilendiğimiz görsün diye . bu seferde kzım onu kıskandı. anne bide benim resmimi koy diyo

eşinin yerinde olsam onun gibi düşünüyor olsam senin o fotoları kaldırman yada kaldırmak için birşey söylemen beni kırar çünkü hassas konu hayatta olsalar tamam ama bu durumda kırılabilir ilk koyduğu anda oraya değilde şuraya yada şuşu nedenler deseydin olurdu ama adam koymuş zaman geçmiş sen kaldırmak istiyorsun kırılabilir bence tabi eşini sen daha iyi tanırsın tepkisini bilemiyorum ama dıştan bakışım bu

ay cry kusura bakma ama ilk okuyunca çok güldüm heee
ula ne aileymiş öyle soy sop seceresi filan
ben hayatta izin vermem öyle şeylere ,ne gerek var canım çok seviyorsa resimlerini çerçeveletip işyerinde masasının üstüne koysun
anne baba olabilir ama sülale biraz fazla olmuş bence :26:

mandalinam.datlum ,deli kız,ilk koyduğundada söyledim kendi kaldırmış sabah baktım yok..sonra buldum koydum yine..ama rahmetlilerin resmini koymak iyi değilmiş diyeyim bakayım ne diyecek..ben sevmiyorum..üff belkide çok eski resim sevmiyorum eski hatıralar insanı üzüyor annem hep aklımdaki zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…