Ölümüne Geyik Topiği :-))

ya adamın kaprisini ikide bir oğlağa atmasanız alınıyom ama
şaka bi yana bende eşime bazen anneciğim yada sevgili kayınvalideciğim derim. o kadar çok yumuş buyurur beni yönlendiriki.

Son düzenleme:

ayyy cry sen o herifin icabına bir an önce bak bence ..
ii alıştırmışsın sen onu biraz kendini çek karışma işine kendi yapsın ütüsünü hayret bişey yaa..
böyle bişey eğenmeyen erkeklere de sinir oluyorum sanki uşağı var karşısında beğenmiyorsa kendi yapsın canım

ya adamın kaprisini ikide bir oğlağa atmasanız alınıyom ama
şaka bi yana bende eşime bazen anneciğim yada sevgili kayınvalideciğim derim. o kadar çok yumuş buyurur beni yönlendiriki.

datlum oğlak burcu olduğundandır diye düşünüyorum kaprisli olması değilmi yoksa:44:
deli kız bende senden tavsiye isteyecektim böyle bir erkek nasıl yola gelir..ee o akşam gelince ben nasıl ütü yap diycemki..cevap vermeyede çıok kızar..

cıkkk bence iş stresinden kaprisli o

ula tam ütü isteyecekken hayatım tamam yaparım ama çok rahatsızım de o vakitten itibaren hasta moduna yat ,yapma ,yarın sabah kalkınca da hasta modunda ol ,mecbur kendi ütüleyip işe gidecek
valla ben erkeklerin her nazını çekmeyince daha ii kıymet bildiklerini anladım ve hep o yolda gidiyorum ..
mesela dün akşam gittim bizimki bulaşıkları yıkamış etrafı derlemiş ..e akşam gittim yemek yemiyo ama kahvaltı yiyecekti ben üstümü çıkartıyordum oyalandım biraz ,kendi gitmiş masasını hazırlamış yiyordu bişeyler ..sonra yedi kaldırdı sofrayı
ben hemen mutfağa geçip bişeyler hazırlama peşine düşmedim ,ii de ettim kendi hazırladı

vallahi ben ne zaman hasta olsam bizimkide rahatsızlanıyo cidden anlamadım gitti..işte yufka yürekliyim birazda..

birde benim rahmetli annem nur içinde yatsın cümleside kadıncağız çok verici biriydi bizede iyi örnek olmadı bence çok kendini ezdiren biriydi..babamın dışarıda harcadığı paranın hesabı yoktu erkek kardeşim görmüş kaveciye 800 lira verirken bundan on yıl önce..ben derdim rahmetliye sende bu kadar tutumlu olma..hangi markette uzcuzsa kar bile varsa oradan gidip alırdı.. bana derdiki o harcarsa bende harcarsam ne olur ozaman..:26:

merhamet ve vericilik olarak annemin yarı bile olamam buda bir gerçek..

ula senin herif çakal hee

ben de yufka yürekliyimdir ama biraz da gerçekçi olmak lazım yoksa yıpranan hep biz oluyoruz
bencede çakallık var biraz bana dediki bir keresdinde ben akıllı değilmişim zekimişim..iyi bir şeymi bu acep..

merhamet ve vericilik olarak annemin yarı bile olamam buda bir gerçek..

bencede çakallık var biraz bana dediki bir keresdinde ben akıllı değilmişim zekimişim..iyi bir şeymi bu acep..

ama kendini ezdirmek de ii değil işte ..yıllar sonra bir bakmışsın hep senden gitmiş ..hayat müşterek gidecekse biraz da ondan gitsin
eşin sana zekisin ama zekanı kullanamıyorsun demek istemiş ..
hani o senden daha çakalya onu altedemiyorsun demek istyo
sen de ona akıllı olduğunu göster işte

bende zekamı kullanmak istiyorum arıtkın saolasın deli kız

bende zekamı kullanmak istiyorum arıtkın saolasın deli kız

kullan tabi yaşasın kötülük
reca ederim efem her zaman beklerim
ben her zaman oyunun akıllı oynanmasından yanayım ..
bağırıp çığırmak vs ile bişey çözülmüyor ..
geçen bi arkadaşa gittik ..kız maddi durumu gayet ii ,400 .000 tllik bir evde oturuyor vs ama mutlu değil eşiyle sürekli sorunları var ,eşi çok anneciymiş.
beni de herkes güzin abla olarak görür ,sanırım konuşmalarım insanlarda o etkiyi bırakıyor
neyse bi anlattı eşini ve kendi davranış şeklini ,külliyen eşi suçlu ama kız da suçlu, o da sürekli dırdır bağırma şeklinde sorunları çözmeye çalışmış ..
buna bir takım çözüm yolları gösterdim ,kız diyorki : aaa ben hiç böyle düşünüp hareket etemiştim ,aslında çok haklısın ben bir de bunları deneyeyim dedi.
dedimki bak eşinin huyunu sen bilirsin ona göre davran ,bazen bi konuda anlaşamadınızmı uzatma bırak o anda yakasını ,sonra eşref saatinde tekrar gündeme getir öyle kabul ettirmeye çalış ,bazen haklı olsan da sus ,sonra duygu sömürüsü yapar azıcık işve cilveyle kabul ettirirsin vs tarzında bi sürü akıl verdim ..artık ne olur ne biter bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…