Allah başımdan eksik etmesin sağlığını sıhhatni versin eşimin ..cümlemizinkininde..ama kaynanam yok diye hiç üzülmeme gerek yok kızlar ..lakin kendisi yerini fazlası ile doldurmakta..
salata yaparım beğenmez..limonu fazla..yok yaprakları kesme kopar..az yıkamadınmı..
ütü yaparım..çok hızlı ütüledin.
akşam geldi başı ağrıyormuş..ilaç al diyorum içtim bir saat önce diyo..başını ovdum beğenmedi..başkası olsa daha farklı davranırmış..gerçekten yumuşak ovuyorum kızlar..bu eşim oğlak burcu çok kaprisli..:44:
Allah başımdan eksik etmesin sağlığını sıhhatni versin eşimin ..cümlemizinkininde..ama kaynanam yok diye hiç üzülmeme gerek yok kızlar ..lakin kendisi yerini fazlası ile doldurmakta..
salata yaparım beğenmez..limonu fazla..yok yaprakları kesme kopar..az yıkamadınmı..
ütü yaparım..çok hızlı ütüledin.
akşam geldi başı ağrıyormuş..ilaç al diyorum içtim bir saat önce diyo..başını ovdum beğenmedi..başkası olsa daha farklı davranırmış..gerçekten yumuşak ovuyorum kızlar..bu eşim oğlak burcu çok kaprisli..:44:
ya adamın kaprisini ikide bir oğlağa atmasanız alınıyom ama
şaka bi yana bende eşime bazen anneciğim yada sevgili kayınvalideciğim derim. o kadar çok yumuş buyurur beni yönlendiriki.
ayyy cry sen o herifin icabına bir an önce bak bence ..
ii alıştırmışsın sen onu biraz kendini çek karışma işine kendi yapsın ütüsünü hayret bişey yaa..
böyle bişey eğenmeyen erkeklere de sinir oluyorum sanki uşağı var karşısında beğenmiyorsa kendi yapsın canım
datlum oğlak burcu olduğundandır diye düşünüyorum kaprisli olması değilmi yoksa:44:
deli kız bende senden tavsiye isteyecektim böyle bir erkek nasıl yola gelir..ee o akşam gelince ben nasıl ütü yap diycemki..cevap vermeyede çıok kızar..
datlum oğlak burcu olduğundandır diye düşünüyorum kaprisli olması değilmi yoksa:44:
deli kız bende senden tavsiye isteyecektim böyle bir erkek nasıl yola gelir..ee o akşam gelince ben nasıl ütü yap diycemki..cevap vermeyede çıok kızar..
günaydın hanımlar mutlu günler
ula tam ütü isteyecekken hayatım tamam yaparım ama çok rahatsızım de o vakitten itibaren hasta moduna yat ,yapma ,yarın sabah kalkınca da hasta modunda ol ,mecbur kendi ütüleyip işe gidecek
valla ben erkeklerin her nazını çekmeyince daha ii kıymet bildiklerini anladım ve hep o yolda gidiyorum ..
mesela dün akşam gittim bizimki bulaşıkları yıkamış etrafı derlemiş ..e akşam gittim yemek yemiyo ama kahvaltı yiyecekti ben üstümü çıkartıyordum oyalandım biraz ,kendi gitmiş masasını hazırlamış yiyordu bişeyler ..sonra yedi kaldırdı sofrayı
ben hemen mutfağa geçip bişeyler hazırlama peşine düşmedim ,ii de ettim kendi hazırladı
benmi gitsem çalışmaya o evde otursun bunu birkaç defa ciddi düşünmüştüm canım..sanada mutlu günler canım..
vallahi ben ne zaman hasta olsam bizimkide rahatsızlanıyo cidden anlamadım gitti..işte yufka yürekliyim birazda..
bencede çakallık var biraz bana dediki bir keresdinde ben akıllı değilmişim zekimişim..iyi bir şeymi bu acep..ula senin herif çakal hee
ben de yufka yürekliyimdir ama biraz da gerçekçi olmak lazım yoksa yıpranan hep biz oluyoruz
birde benim rahmetli annem nur içinde yatsın cümleside kadıncağız çok verici biriydi bizede iyi örnek olmadı bence çok kendini ezdiren biriydi..babamın dışarıda harcadığı paranın hesabı yoktu erkek kardeşim görmüş kaveciye 800 lira verirken bundan on yıl önce..ben derdim rahmetliye sende bu kadar tutumlu olma..hangi markette uzcuzsa kar bile varsa oradan gidip alırdı.. bana derdiki o harcarsa bende harcarsam ne olur ozaman..:26:
merhamet ve vericilik olarak annemin yarı bile olamam buda bir gerçek..
bencede çakallık var biraz bana dediki bir keresdinde ben akıllı değilmişim zekimişim..iyi bir şeymi bu acep..
ama kendini ezdirmek de ii değil işte ..yıllar sonra bir bakmışsın hep senden gitmiş ..hayat müşterek gidecekse biraz da ondan gitsin
eşin sana zekisin ama zekanı kullanamıyorsun demek istemiş ..
hani o senden daha çakalya onu altedemiyorsun demek istyo
sen de ona akıllı olduğunu göster işte
bende zekamı kullanmak istiyorum arıtkınsaolasın deli kız
PİŞTTTTTTTTTTTT
Hanımlar Cumanız hayrolsun.
sen buralara gelirmiydin henımefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?