yahu kaç kez geldim bir kişi bilem göremedim
slmlarr hayırlı cumalrrrrrrrrrrrr oooooooooo beynel hanım gemişşşşşşşşşşşşşş
beynel can hoşgeldin...
bende geçen gün senin kulaklarını çınlattım beynel sabahları bize çay yapardı diye...
ahh ahhh...
tabii senle ne zamadır görüşmüyoruz bu kim diyecen kelebek ben
bu ara herkese kim olduğumu söyleyip duruyom ne zormuş nick değiştirmek...:44:
slmlarr hayırlı cumalrrrrrrrrrrrr oooooooooo beynel hanım gemişşşşşşşşşşşşşş
beynel can hoşgeldin...
bende geçen gün senin kulaklarını çınlattım beynel sabahları bize çay yapardı diye...
ahh ahhh...
tabii senle ne zamadır görüşmüyoruz bu kim diyecen kelebek ben
bu ara herkese kim olduğumu söyleyip duruyom ne zormuş nick değiştirmek...:44:
Son zamanlarda pek iyi değildim kızlar bu yüzden gelmek istemiyordum. :44: İyiyim demekte aklıma hiç gelmediydiyahu geldiğinde geldim gittim yaşıyorum iyiyim yazsaydın ya merak ettik seni
mandişimmmm
Son zamanlarda pek iyi değildim kızlar bu yüzden gelmek istemiyordum. :44: İyiyim demekte aklıma hiç gelmediydi
Hepiciğinizi özlemişim: Öpüyorum hepinizi sağlı sollu
Son zamanlarda pek iyi değildim kızlar bu yüzden gelmek istemiyordum. :44: İyiyim demekte aklıma hiç gelmediydi
Hepiciğinizi özlemişim: Öpüyorum hepinizi sağlı sollu
mandişim kuzum doğum günün kutlu olsun bebem rabbim hayırlı sağlıklı iman dolu uzun ömür versin sevdiklerinle birlikte ve hayırlı evlatlarla bereketlendirsin ömrünü...
seni çoook seviyorum canım mandişim benim...Eki Görüntüle 303992 Eki Görüntüle 303993
o zaman kötüyüm sıkıntım şu desweydin be gülüm merakta koma bizi sıkıntılar paylaştıkça azalır
eneee nerden buldun tubişim bunu ne güzell hangi topikte görünsem akşam seni yedim şimdi seni yiyorum diyorlar bana :18::18::18::18::18:
bizde çok özledik seniumarım sıkıntıların geçmiştir bende çoook öpüyorum senin beynelim benim
selam kızlar
kız cadı n'aber?
ne olsun beynelim . iyidir beya . uğraşıp duruyoz böyle işte . san nasılsan.[/Q
benimde acayip başım ağrıyor ama fena değilim hayat aynı işte öylede devam ediyor böylede
ne olsun beynelim . iyidir beya . uğraşıp duruyoz böyle işte . san nasılsan.[/Q
benimde acayip başım ağrıyor ama fena değilim hayat aynı işte öylede devam ediyor böylede
çoook geçmiş olsun. uzat öpeyimde geçsin.
geçen kızımın parmağı sıkışmış kapıya, yavrum nasıl ağlıyo ikna cümlesi bulamıyom öpeyim geçsin dedim o kadar sinirlendi ki öpünce geçmiyo işte , geçmiyo işte :84:
çoook geçmiş olsun. uzat öpeyimde geçsin.
geçen kızımın parmağı sıkışmış kapıya, yavrum nasıl ağlıyo ikna cümlesi bulamıyom öpeyim geçsin dedim o kadar sinirlendi ki öpünce geçmiyo işte , geçmiyo işte :84:
bencede geçmiyor
kullan tabi yaşasın kötülük
reca ederim efem her zaman beklerim
ben her zaman oyunun akıllı oynanmasından yanayım ..
bağırıp çığırmak vs ile bişey çözülmüyor ..
geçen bi arkadaşa gittik ..kız maddi durumu gayet ii ,400 .000 tllik bir evde oturuyor vs ama mutlu değil eşiyle sürekli sorunları var ,eşi çok anneciymiş.
beni de herkes güzin abla olarak görür ,sanırım konuşmalarım insanlarda o etkiyi bırakıyor
neyse bi anlattı eşini ve kendi davranış şeklini ,külliyen eşi suçlu ama kız da suçlu, o da sürekli dırdır bağırma şeklinde sorunları çözmeye çalışmış ..
buna bir takım çözüm yolları gösterdim ,kız diyorki : aaa ben hiç böyle düşünüp hareket etemiştim ,aslında çok haklısın ben bir de bunları deneyeyim dedi.
dedimki bak eşinin huyunu sen bilirsin ona göre davran ,bazen bi konuda anlaşamadınızmı uzatma bırak o anda yakasını ,sonra eşref saatinde tekrar gündeme getir öyle kabul ettirmeye çalış ,bazen haklı olsan da sus ,sonra duygu sömürüsü yapar azıcık işve cilveyle kabul ettirirsin vs tarzında bi sürü akıl verdim ..artık ne olur ne biter bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?