flocke yarın dr gıtcem yaaa 32.haftam catı muayenesı yapar mı gııı korkuyommm
valla pamuk prenses hakkında pek iyi konuşmuyorlar be erencim...Pamuk Prenses’i ele alalım örneğin. Şimdiiii… 7 tane adamın içine bir tane tazeyi atacaklar ve onlar da mutlu mesut yaşayacaklar. Var mı böyle bir şey? Adamlar cüce diye erkek değillermi Neden ezikliyorsunuz ki? rtalarında salınarak gezen saftirik prensesimizi de hemen bacı bellediler, değil mi? Değil… Kızcağızın gidecek yeri yokmuş, ne yapsın garibim, atmış kendini bunların ortasına.
netten alıntıdır buarada
valla pamuk prenses hakkında pek iyi konuşmuyorlar be erencim...her ne olduysa ormanda yolunu şaşırıp cücelerin kulübesine gelince olmuş.pamuk kapıyı çalmış cücelerden biri açmış.pamuk bi solukta derdini anlatmış ve içeri alınmak istemiş cüce de:'Senn ni güsel şeysin bööle,pamuh pamuh mubarek,geç bakeem içeri!'demiş.odur budur pamuk pek ii anılmıyo....
geçmiş olsun arkadaşım....ben burdayım da,şu an hep ekran başında değilim,küçük flockeyle uğraşıyom.mandalinam kimsecikler yok ya ama beni sorarsan iyi değilim karnım fena ağrıyoooooo
günaydın mandalina....selam hanımlar nasılsınız
mandalinam kimsecikler yok ya ama beni sorarsan iyi değilim karnım fena ağrıyoooooo
geçmiş olsun arkadaşım....ben burdayım da,şu an hep ekran başında değilim,küçük flockeyle uğraşıyom.
günaydın mandalina....
geçmiş olsun üşüttünmü regl den mi dolayı
evet regl oldum ve işteyim zor duruyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?