Ölümüne Geyik Topiği :-))

Bu kolye bu kolye Nayır nayırrr suusssss susuuss konuşma sen nor...pu nolmuşsun..

hocam deniz yerine benim önce bi banyoya girmem lazım,zira küçük flocke üstüme kustu! sen kamyon lastiğinle takıl denizde, ben sonna yanına dipten dalarak döncem söz...

oyyy sıhatler olsun geç oldu ama idare et

bu da güzel ders çıkarmışın

hey yavrum heyyy kimseler kalmamış,, yani hasta halimle tükkanı boş bırakmıyorum,, ama herkesler firarda ohh ne ala

kk yazarken telefon geldi bugün eğitim varmış unutmuşum koşa koşa gittim geldiğimde mesaim bitmişti iyi akşamlar diyemedim

mandalina en son ruhumu arındırmak için kamyon lastiğinle deniz açılmıştı... dalgalar onu açığa götürdü herhal...yok kendisi!

bir ders ta ben aldım en iyisi bildiğin şeymiş lastik bacaklarıma dolandı zor çıktım arınmış ruhumla

o zaman ufukta mandalinayı görmüşsündür....

ufukta müfettiş mandilanın suyunu çıkardı kaç saat ninni söyleyen tarzda sesiyle kanunları anlatan adam ı dinlemek zorunda olmak böööööö

yakalayın gari flockemin auralarını kaçmışlar sanırsamm... :26:belkim banyodaki kokuya dayanamamıştır kısss..

bir gün gelmedim aşmışsınız yine kendinizi...

oku oku zor bitirdim kısss, çok güzel olmuş günün son sözüde benden olsun müslüm babanın ölümsüz repliği;

senin için adam bile öldürürüm ama cinayet işleyemem...

anlayan beri gelsinn

flockem sobeee baktım biri beni beğenmiş bi baktım flockemmiş du bakem şuna dedim... nörüyon bakem küçük flockem nasıl oldu daha iidir inş... rabbim şifa versin...

flockem sobeee baktım biri beni beğenmiş bi baktım flockemmiş du bakem şuna dedim... nörüyon bakem küçük flockem nasıl oldu daha iidir inş... rabbim şifa versin...
burnunu çeke çeke bi hal oluyo, 1 hafta iptal gibi görünüyos.yaf huysuzluğu olmasa bi derece katlanılır genem....

burnunu çeke çeke bi hal oluyo, 1 hafta iptal gibi görünüyos.yaf huysuzluğu olmasa bi derece katlanılır genem....

ufff ya hasta olmaları bişey değilde huysuzlukları fena oluyo benim klasikleşmiş lafımı diyem sana bari :
siz hasta olcanıza ben olayım daha iyi .....

bunu merhametle karışık sinir buhranından sonna sölerim genellikle.....

ööle deme gari...bizim için hastalanmak lüks...aynını ben de demiştim,dilek saatime mi denk geldi ne ertesi gün ben off moduna geçtim.ama yemek yapmayı tek bilen benim evde...eee çocukların hastalıkları da sürüyodu daha,uyumak istiyom içerden hemen ikisinden biri bi anneeee çekiyo.sürünerek kalktım sonna...anladım ki ne olursa olsun, bizim hastalanmamamız lazım.:94:

doğru diyon bacım o tarafı da öle hakkaten de ben keçi gribi mi neymiş 3 hft hasta oldum bir gün bile yatamadan hastalık çekip gitti... bu yatmamakta benden daha keçi mi dedi, yoksam bu böcüklerin içinde bana acıdımı bilemiyom gariii..

allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin,insan çocuk sahibi olunca diğer insanlar için gayet normal olan şeyler bizim için lükse kaçıyor.hani sinema ya da tiyatro gibi şeylerden geçtim artık ama hastalanınca ayakta geçirmeyi öğreniyon dediğin gibi....ya da örneğin ben 12yıldır kendiliğinden uyanmak nası bişey unuttum.sürekli birileri dürtükler uyanmamı söyler,hafta içi de malum okul zamanı...ilk iki yıl çayını ılık içmeye alışırsın,ya da soğuk olarak fondip yaparsın.diafonla banyoya girersin,o da küvete kadar başarabildiğisen ne mutlu sana...bunun gibi saymak bitmez valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…