hee geldim,soğuktan gıççım kopmadına dua ediyom.döndüm baktım herşey yerli yerindegeldin mi kız parkdan
muhabbet koyulaşmış tabi hevuk ve flokenin olduğu yerde muhabbet olmazmı
Canım bende aynı senin gibi hassasım...O yüzde evde haber maber izlemem. izlediğim şeyleri günlerce takarım kafama ,üzülürüm..
Dünden beri mesela çelik kapılardan nefret ediyomm....
oy kıyamam sana ben ya bende duygusalımdır hemen etkilenirim.ama gün içinde yorulduğumdan akşama ağzım acık uyuyorum
Moruk sende takıl bize hayatını yaşa kız niyekine yaşlanmak istiyon aglarım valla yaşlı insanlara dayanamam...Bizim tükkna bi yaşlı amca geliyo ogulları evinin altında kömür varmış diye yıkmışlar evini bakmıyolar kızında kalıyo kızıda maaşını alıp 10 lira veriyomuş kabloya takılmış yürürken kızı çok pis bakmış ktü davranıyolarmış bizim tükkanda yemek filan yiyo eşime diyomuşki bi koca karı var bana bastonuyla vurdu benimle evlensene dedi demiş napıyım alıyımmı eliyle yuvarlak yapıp diyomuşki alıcam o kaca karıı ölmeden bikere daha görsem gözüm açık gidicek yoksa diyomuş sapık biraz çok gülüyorum muhabbetine amcanın ..Ayyy kıyamam al bizde kalsın dedimde sapık sanda saldırır olmaz alamma diyo...
hee geldim,soğuktan gıççım kopmadına dua ediyom.döndüm baktım herşey yerli yerinde
amcama bak yaş 70 ama kimbilir kızına nasıl davranıyor
ben artık kaçıyorum mesaim bitti yarın görüşürüz inşallah
hoşçakalın kızlar
Kıyma bana burcummKeşke benim de bebem olsa salya lı malyalı kendimi bilmeden yorulsam uyusam ...
benşm de bi park arkadaşım var,her parka gittiğimde onunla görüşüyom.yannız her defasında yeniden tanışıyos...teyzem 76 yaşında ve bunak.hep elim kalbimde gidiyom acep bugün de yaşıyo mu diye....
ya bizim kaldığımız yer site gibi diim ben sana.park da hemen bunların evlerinin önünde.bi torunu var onu kapı önüne yani parka çıkarıyo.bankta oturur torununa bakar,kızı da balkondan bunları kolaçan eder.teyzemle cigaralarımızı tüttürürken tanışmıştık aciip kafa bişey...Napıyoki o yaşta parkta..Yaşlı insanlar çocuk gibi oluyo derlerdide inanmazdım
yetiveğğ evine gari,yarın görüşürüz...flocekm patronum tostumu yedim bekledim kimse gelmedi mesai bitti ben gidiyorum opuyorummm
akdenizde filan mısın sen?ya da ege?Kar görmeyeli 10 yıl falan olmuştur herhalde..özledimm..çocuklarım kar bilmez.. geçen gün dolu yağdı çoçuklar sevindii anne kar yağıyorr diyeee ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?