Ölümüne Geyik Topiği :-))

hayat, buyur hade saygı duy şimdi....

o da var aslında ama allah sınıyo bizleri sabır etmek en faydalısı sonuçta ne ekersek onu biçeriz??? eskiden tüm kayınvalideler öyleymiş benim babannem annemi evden bile atmış ama annem şimdi bile olsun üzerine titrer anne anne diye ama ektiğini biçti bizde annemi el üsütnde tutuyoruz yarın birgün kayınvalide olunca da allahın izniyle yine öyle olacak

peki sweedy gulümün suçu ne şincik?o bunları ekti mi sence?yoksam güzel teyzem hep arıza mıydı?

öteki dünyada mükafatı çok ama bu dünyayıda zindan etmeye gerek yok bence

evet hayat...seni dinliyos

biz babanneme gitmek istemesek bile büyüktür öyle şey olmaz diye götürür??? şimdi gerçi yaşlanınca yaptıklarının hatasını anlayınca melek gibi oldu,, ölüm korkusu yaşıyo sürekli allah kimsenin ettiğini yanına koymuyo

hep derim bilene can feda bilmeyene elveda ama gene bişi olduda canımı çok yaktı Allah tan seninde kızın var dedim sustuğuyla kaldı

kimse alınmasın gari,hafif bi mix yapiim dedim ortalığı...allah hepimizin gönlüne göer versin inşallah,çekeni de görsün acısın, bekarı da görsün acısın...teyzelerimiz de insafa gelir tez vakitte inşallah...

herkes mutlu olsa şu dünyada,, herkes iyi olsa ,, kimse kimseye zarar vermese herkes birbirini sevese,, o zaman ne anlamı kalırdı şu hayatın,,

kızlar ben kaçıyorum,, hepimizin her daim yüzü gülsün inşallah, allah herkesi bahtiyar etsin kendinize iyi davranın öppüyorum koccaman sizi yarın görüşürükk:80:

konuyla alakalı değil ama karar veremiyom gari,birazdan elbasan tavaya girişcem lakin yanına ne uydursam acep,fikri olan var mı?pirinç pilavı hariç ama...daha yeni yendi o...

konuyla alakalı değil ama karar veremiyom gari,birazdan elbasan tavaya girişcem lakin yanına ne uydursam acep,fikri olan var mı?pirinç pilavı hariç ama...daha yeni yendi o...

mastır şeften mi duydun? nasıl bişi ki o heç bilmem ben bu gidişle bulgur pilavı yapcem mantı yetişmez oğlan uyandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…