- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
kıslar kaç gündür sizle paylaşıcam her zaman olduğu gibi unutuyorummm bigün zati kendimi unutcam ben..
aklıma gelmişken söleyeyim bu torba yasa denilen kanunda üni. öğrencilerine de af varya belkim ben okullu olabilecem daha görüşmedim ama içimde bi umut var sizde dua edin nolur benide kapsasın bu aff çok istiyorum okulu bitirmeyi...:93:
Nisan 1 hi hih hikız amma gizem yaptın ha!sööle gitsin gari....bugün mü doğum günün yoksam?
başın sağolsun, inşallah olur o zaman...benim için o defter hepten kapandı...maddi olanaksızlıklardan be gülüm babam vefat etti harcı yataracak para bulamadımdı neyse o zaman nasip değildi ama şincik bi olursa hayırlısı gerçi..
Nisan 1 hi hih hi
maddi olanaksızlıklardan be gülüm babam vefat etti harcı yataracak para bulamadımdı neyse o zaman nasip değildi ama şincik bi olursa hayırlısı gerçi..
başın sağolsun, inşallah olur o zaman...benim için o defter hepten kapandı...
Terör örgütü üyesi değilsen hapisde yatmış dahi olsan seni kapsıyordur. o yüzden için rahat olsun
ben bi kıdım yüksekten uçtum gari...dönemem,ne maddi ne manevi buna gücüm yok.neden kısss isteyince olur belkimm
hayırlısı olsun gerçi hayırlısıysa olsun hayırsızsa geri dursun derim hep..
bişeyler düşünelim beynelminele....ii sen güsel bir nisan 1 şakasını hakettin o zamann
Nisan 1 hi hih hi
hade yauf berak ettim bak ben sizlerin ufaklıkları şuracıkta olsalar öpsem, koklasam sıkıca sarılsamkelebeğin 2 teröristi var, ama devletin kastı bu değil herhal!
neden kısss isteyince olur belkimm
hayırlısı olsun gerçi hayırlısıysa olsun hayırsızsa geri dursun derim hep..
başın sağolsun, inşallah olur o zaman...benim için o defter hepten kapandı...
ben bi kıdım yüksekten uçtum gari...dönemem,ne maddi ne manevi buna gücüm yok.
geçmiş olaaa, boşver....kelebek başarır inşallah...kardelen flockeeee biz seni okuturz aneeemmmm
ben bi kıdım yüksekten uçtum gari...dönemem,ne maddi ne manevi buna gücüm yok.
geçmiş olaaa, boşver....kelebek başarır inşallah...
hade yauf berak ettim bak ben sizlerin ufaklıkları şuracıkta olsalar öpsem, koklasam sıkıca sarılsam
kesinlikle katılıyorum, okumadan araştırmadan merak etmeden bir insan kendini geliştiremez,burda mezuniyetin önemi olmuyo,benim annemde ööleydi kadın ilk okul mezunuydu ama sana edebiyattan tarihe kadar o kadar şey anlatırdı ki,şoka girerdin resmen...hayırlısı be cnm önemli olan insanın kendini yetiştimesi ve adam gibi adam olması, üni. bitirmişsin insan olamamışsın ne fayda...
benim annem ilkokul mezunu ama birçok üni. mezununa taş çıkartır her konuda kadın 50 yaşında gece 3 lere kadar kitap okumadan yatmaz resmen tam bir gazetekolik kendini öle bir yetiştirmiş ki onun kızı olduğum için gurur duyuyorum yani inş. bende onun gibi bir anne olurummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?