Ölümüne Geyik Topiği :-))

canım benim inşallah olur ya allah gönlüne göre versin hadi bakalım

maddi olanaksızlıklardan be gülüm babam vefat etti harcı yataracak para bulamadımdı neyse o zaman nasip değildi ama şincik bi olursa hayırlısı gerçi..
başın sağolsun, inşallah olur o zaman...benim için o defter hepten kapandı...

ben bi kıdım yüksekten uçtum gari...dönemem,ne maddi ne manevi buna gücüm yok.

hayırlısı be cnm önemli olan insanın kendini yetiştimesi ve adam gibi adam olması, üni. bitirmişsin insan olamamışsın ne fayda...

benim annem ilkokul mezunu ama birçok üni. mezununa taş çıkartır her konuda kadın 50 yaşında gece 3 lere kadar kitap okumadan yatmaz resmen tam bir gazetekolik kendini öle bir yetiştirmiş ki onun kızı olduğum için gurur duyuyorum yani inş. bende onun gibi bir anne olurummm

hade yauf berak ettim bak ben sizlerin ufaklıkları şuracıkta olsalar öpsem, koklasam sıkıca sarılsam

merak ettiğin için sölüyorum flockenin ve benim açtığımız konulara bi bak bizim çocukların marifetini görürsün o zaman ..

kıss flocke bu arada tükkanı açtık buraya da diğer topicleri ihmal ettik be anam ben arada bakıyom ama genelde buraya takılıyoomm

kesinlikle katılıyorum, okumadan araştırmadan merak etmeden bir insan kendini geliştiremez,burda mezuniyetin önemi olmuyo,benim annemde ööleydi kadın ilk okul mezunuydu ama sana edebiyattan tarihe kadar o kadar şey anlatırdı ki,şoka girerdin resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…