ilk ve son deneyimim yogaydı oda felaketle sonuçlandıişin kötü yanı dönem dönem de merakımı kamçılıyo....daha evvelden meditasyon nası bişey ki acep dedim,netten araştırdım.hade bi deneyeyim belkim çakralarımı neyin açarım da beynim tekrar çalışmaya başlar dedim.oturdum bi köşeye bağdaş kurdum kendimi dinliyom.acıkmışım midem gurulduyodu.bi de otur otur çişim geldi...o bu deneyim de bööle sonuçlandı...
:80::80::80::79::79::79:hadi gittim öpüldünüz gelirim gene inş.. herkese afiyet olsuuunnnnn
hey yarabbimmmmmişin kötü yanı dönem dönem de merakımı kamçılıyo....daha evvelden meditasyon nası bişey ki acep dedim,netten araştırdım.hade bi deneyeyim belkim çakralarımı neyin açarım da beynim tekrar çalışmaya başlar dedim.oturdum bi köşeye bağdaş kurdum kendimi dinliyom.acıkmışım midem gurulduyodu.bi de otur otur çişim geldi...o bu deneyim de bööle sonuçlandı...
diyom kızım türk insanını bozar bu tip şeyler diye...bak mandalinaya,daha yeni kendine geliyo....ilk ve son deneyimim yogaydı oda felaketle sonuçlandı
gülme kıs...deniim demiştim....hey yarabbimmmmm
o ne be?yedek lastik gibi....flockem senin üçüncü gözün kapandı herhaldeee
diyom kızım türk insanını bozar bu tip şeyler diye...bak mandalinaya,daha yeni kendine geliyo....
hiç deneme boş ver gari...ya ben bişeyleri ters yapıyom ya da bunnarın hepsi palavra....ama bi müddet ii bi dalga konusu oldu benim için...eşime kızınca:'Konuşma bak, çakralarını dağıtırım kalırsın öööle!'diyodum...yauf bende çakralarımı açıp ruhumu dolandırmak istiyom bananeki
hadi sana afiyet olsun o vakit,sonna görüşürüz.:80::79:flockem ben aç karnımı doyurmaya gidiyorummm gariiiiii
hadi sana afiyet olsun o vakit,sonna görüşürüz.:80::79:
gidenlere güle güle ve afiyet olsun
gidin gidin ben beklerim tükkanımızı
güvenmeyin bu kıza dükkanda bir ben bide eren var:82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?