Ölümüne Geyik Topiği :-))

ver kı istemem mi bayılırım yeni tariflere ver hadi bak bekliomm
patatesleri küp doğra ve yayvan bi tencereye koy,pilav tenceresi gibi...patateslein yarısına kadar gelecek şekilde su koy ve kısık ateşte haşla.har yaparsan patatesler suyu sünger gibi çeker ve yakarsın.bu suyun içine iki de et suyu tableti at,erit yanlız yoksam pelte şeklinde kalıyolar bi köşede.patatesler bu bulyonlu suyu yavaş yavaş emecektir ve böölece suyunu dökerken vitamininden olmayacaksın.bi kıdım su kala parçalanırcasına yumuşadığında tereyağ ekle ve ezecekle tencerede ezmeye başla ama sakın blender kullanma,o iicene cıvıtıyo.tereyağını yedirdikten sonna sütü ekle azar azar ve istediğin kıvama ulaştır.bu işlemleri yaparken ocak hala kısıkta yanıyo olsun.püreyi tamamlamış oluyon böölece.üstünü düzleştir ve ocakta 2-3 dakka daha tut ki pürenin dibini yak.o ayrı bi tat katıyo.taba alırken aynı sandviç gibi az biraz püre koy,ince bi dilim peynir koy pürenin üstüne,peynirin üzerini gene patatesle kapat.o eriyecektir içinde...

niye yok diyon kız baban erkek değilmiii işte 3 de erkeklerden olmuşşşş
1.'sinde babam 2. kalp krizini geçirmişti. Abanttan döndüm bir daha gitmedim.
2.'sinde iş yeri diploma istemişti 4 den terk ettim.
3.'sünde harç yatırmayı unutmuştum hakkım yandı.

Şimdi yüksek düşünüyorum annem artık 50yaşında evlenirsin diyor :)

süpermiş bayıldım bu tarifede bende haşlarken aynı işlemleri uyguluyorum ama dibini yakmak ve arasına peynir koymak süper fikir bugün yapıp inş. sana yarın rapor ederimm..

hayırlısı bakemmmm

burcum hayalimmm huuuu ordamısın kıssss noldu :92:

ya bu koç burcundaki kıslar bugün bizi pek merak ettiriyolar farkındamısın flockem , bacım senin burç neydi bu arada hişşt flockem sana diyoomm

ayyyy bu nedeğişik bi tariffffff et tabletli 2 tane ağır olmuyomu canım çektiiii

burcum hayalimmm huuuu ordamısın kıssss noldu :92:

ya bu koç burcundaki kıslar bugün bizi pek merak ettiriyolar farkındamısın flockem , bacım senin burç neydi bu arada hişşt flockem sana diyoomm
dengeli dengisizlerin burcundanım.....terazi...

ayyyy bu nedeğişik bi tariffffff et tabletli 2 tane ağır olmuyomu canım çektiiii
patates tuzu çeker burcum.siz iki kişisiniz,patates püresi garnitürlük bi yemektir bişeylerin yanında yapılır ya hani başlı başına bi yemek değildir.kişi başına iki patates hesaplanmalı,bu yeterli oluyo.bu durumda sen dört patates kullancan,4 patatese 2 bulyon ağır olabilir.sen tek kullan.baktın aroması az geliyo-ki bence kafi olur- o zaman bi dahakine 1.5 kullanırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…