eylülün 25inde......sen?
tost most yok mu kıs oralarda?ben bugün büyük ihtimalle aç kalacağım
bisküvi yiyeceğim
tost most yok mu kıs oralarda?
bak sen bu msj. 11.50de göndermişsin ya,ben bunu daha yeni gördüm mesela.bazen mesajlar bende çok daha sonna görünüyo,hep bundan şikayet ederim ben.bööle olunca beni yannış anlamayın niye bööle ben de bilmiyom.burcu benimde mesajlar alt alta düşünce öyle düşünmeye başlıyorum :)
nisan 1 dedi....boğa mı oluyo o vakit?bi soru sordum kısss hayat kaçamana gerek yokkktamam bi daha sormammm
okul evden uzak mı ki sen alıyon hep?kısllaar ben ollumu okuldan alıp gelem yaşasın bugün cuma yarın okul yok git gel yok ohhh ohhh
okulları tatil olmasına ollum üzülüyo ben seviniyom ne garip dimiii
patates tuzu çeker burcum.siz iki kişisiniz,patates püresi garnitürlük bi yemektir bişeylerin yanında yapılır ya hani başlı başına bi yemek değildir.kişi başına iki patates hesaplanmalı,bu yeterli oluyo.bu durumda sen dört patates kullancan,4 patatese 2 bulyon ağır olabilir.sen tek kullan.baktın aroması az geliyo-ki bence kafi olur- o zaman bi dahakine 1.5 kullanırsın...
nisan 1 dedi....boğa mı oluyo o vakit?
nisan 1 dedi....boğa mı oluyo o vakit?
kızz koç oda söledi yaaa aman flockem sen bu burç işlerinden heeeççç anlamıyonnnnisan 1 dedi....boğa mı oluyo o vakit?
okul evden uzak mı ki sen alıyon hep?
ya evet valla...geçen de auramı neyin bulamamıştım ben annamıyom çitten astrolojiden spiritüelizmden ya da buna benzer her ne varsa...kızz koç oda söledi yaaa aman flockem sen bu burç işlerinden heeeççç anlamıyonnn
doğru haklısın...git sen o zaman.görüşürüz sonna.hyır çok yakın olduğu için ben alıyommm uzak olsa ne güzel servise vercem ama çok yakın servise veremiom,.... tam okul ile ev arasında çok işlek ana cadde var birkaç kez öğrencilerden bazılarına araba çarptı korkuyoruz çok tehlikeli bi yer çünkü bide 1. sınıf belki 2 sene sonra daha dikkatli olur ama korkulu durmaktansa yorulmak daha ii diyoruz..:82:
herkese hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?