Ölümüne Geyik Topiği :-))

bi soru sordum kısss hayat kaçamana gerek yokkk tamam bi daha sormammm

burcu benimde mesajlar alt alta düşünce öyle düşünmeye başlıyorum :)
bak sen bu msj. 11.50de göndermişsin ya,ben bunu daha yeni gördüm mesela.bazen mesajlar bende çok daha sonna görünüyo,hep bundan şikayet ederim ben.bööle olunca beni yannış anlamayın niye bööle ben de bilmiyom.

kısllaar ben ollumu okuldan alıp gelem yaşasın bugün cuma yarın okul yok git gel yok ohhh ohhh
okulları tatil olmasına ollum üzülüyo ben seviniyom ne garip dimiii

temammm her eve lazımmmmm sen den

okul evden uzak mı ki sen alıyon hep?

hyır çok yakın olduğu için ben alıyommm uzak olsa ne güzel servise vercem ama çok yakın servise veremiom,.... tam okul ile ev arasında çok işlek ana cadde var birkaç kez öğrencilerden bazılarına araba çarptı korkuyoruz çok tehlikeli bi yer çünkü bide 1. sınıf belki 2 sene sonra daha dikkatli olur ama korkulu durmaktansa yorulmak daha ii diyoruz..:82:

doğru haklısın...git sen o zaman.görüşürüz sonna.

hadi gittim öpüldünüz gelirim gene inş.. herkese afiyet olsuuunnnnn

işin kötü yanı dönem dönem de merakımı kamçılıyo....daha evvelden meditasyon nası bişey ki acep dedim,netten araştırdım.hade bi deneyeyim belkim çakralarımı neyin açarım da beynim tekrar çalışmaya başlar dedim.oturdum bi köşeye bağdaş kurdum kendimi dinliyom.acıkmışım midem gurulduyodu.bi de otur otur çişim geldi...o bu deneyim de bööle sonuçlandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…