ya bizim kaldığımız yer site gibi diim ben sana.park da hemen bunların evlerinin önünde.bi torunu var onu kapı önüne yani parka çıkarıyo.bankta oturur torununa bakar,kızı da balkondan bunları kolaçan eder.teyzemle cigaralarımızı tüttürürken tanışmıştık aciip kafa bişey...
benim teyze full relaks bi tip.tek gözünü kısar:'Esaslı bi avratsın sen!'der...iltifat etmediğini,ciddi olduğunu anlarım o vakitEvet ya eski binamın orda tekel vardı binada oturanlar hep tekel emelkisiydi 80 yaşında arkadaşım vardı hergün geliyodu sohbet ediyoduk gazinolardan çıkmazdım ben gençken maksim gazinosumu ne bi gazinoda bülent ersoy çıkıyomuş ozamanlar ama erkekmiş anlatırdı gençliğinii..Biride seni özledim diyip kapıyı çalar öper giderdi..Çok kibardılar ama kokoş teyzeler amcalar vardı çok severdim...
ya hevuk, bugün senin kulaklarını çınlattık okumuşsundur gerçi.merakımızı bi giderip bizi bi aydınlatsana...geceleri eşinin yanından sıvışıp giriyon ya sen buraya,kız onca zaman içinde nası uyuyakalmıyon?hani dedin ya,uyumasını bekliyom diye,ben olsam beklerken uyuyakalırdım da...
benim teyze full relaks bi tip.tek gözünü kısar:'Esaslı bi avratsın sen!'der...iltifat etmediğini,ciddi olduğunu anlarım o vakit.niyeyse ona baktıkça yaşlandığımda onun gibi bişey olcaamı düşünüyom ...
geç girdim ya,burcuyu kaçırcam diye direk daldım muhabbete,bakmadım arkalara...AyDINLATTIM TATLIM GEÇMİŞTE ÖNCE OKUDUM GEÇMİŞİ SONRA SOHBETE KATILDIM...BEN UYUMAYA ÇALIŞIYORUM OLMUYO UYUYAMIYORUM BİR TÜRLÜ SONNA SESİZ SESİZ KAÇIYOM YANINDAN YAKALAYINCABÖLE TUTUP GÖTÜRÜYO...ÇOK KAFAMA TAKIYORUM HERŞEYİ KALKIP AGLIYORUM BİLDİĞİ İÇİN UYUMAM İÇİN ISRAR EDİYO AMA O YORULDUĞU BEN YORULMADIĞIM İÇİN BENİ UYUTMAYA ÇALIŞIRKEN KENDİ UYUYO BAZEN ŞARKI AÇOYO MENEKŞEYLE HALİL DİZİSİNİN MÜZİĞİ VARYA ONU AÇIK YASTIĞIMA KOYUYO SONRA BALIYO TÜLBENTLE AYAKLARIMI AYAGINA KAÇMIYIM DİYE...
akdenizde filan mısın sen?ya da ege?
geç girdim ya,burcuyu kaçırcam diye direk daldım muhabbete,bakmadım arkalara...şarkıyı annıyorum da, ayaklarını bağlayacağına kapıyı kitlese ya!o da değişikmiş ha...
en matrağı da hergün yeniden tanışmamız.bi gün gene böyle yeni tanışmıştık,ardından belini tuttu.boş bulunup, fıtığın mı tuttu gene teyzem dedim...baktı ve Nerden biliyon fıtığımın olduğunu?'dediKadının hayat tecrübesi var 75 yıllık gozünden tanımış has karı oldugunu..
Canım evett Türkiyenin en güneyy ucundayım 10 yyoldır eş ve iş nedeniyleee
Burada hiç kar yağmaz...
benim yerimede oynayın kartopu.. kardan adam felann
en matrağı da hergün yeniden tanışmamız.bi gün gene böyle yeni tanışmıştık,ardından belini tuttu.boş bulunup, fıtığın mı tuttu gene teyzem dedim...baktı ve Nerden biliyon fıtığımın olduğunu?'dedikem küm edip tahmin ettim demiştim...
türkiyenin en güneyi....anladım tamam.sizin ordaki iklimin benzeri bizim de burda var...bizim de kar görmemiz çok zor...sadece soğu var kendi yok!Canım evett Türkiyenin en güneyy ucundayım 10 yyoldır eş ve iş nedeniyleee
Burada hiç kar yağmaz...
benim yerimede oynayın kartopu.. kardan adam felann
bi film vardı hatırlar mısın,ya da hiç izledin mi? 50 ilk öpücük diye...bizimki de o hesap işte...hergün tanışıyos...Heee güzelmiş bu ya yenden yeniden tanışmak...
bi film vardı hatırlar mısın,ya da hiç izledin mi? 50 ilk öpücük diye...bizimki de o hesap işte...hergün tanışıyos...
bizim müessesede tavuk olmaz,olsa olsa sapanla avlanmış martı eti olurHatunlarr akşam tavuk yapcam nasıl pişiriyimm diye topik açmışşş geyik bölümüne
Flokecim koskocamannnn topikin var hiç böyle hizmetler vermiyon bacımmm
Hatunlarr akşam tavuk yapcam nasıl pişiriyimm diye topik açmışşş geyik bölümüne
Flokecim koskocamannnn topikin var hiç böyle hizmetler vermiyon bacımmm
çok değil aslındaİzledim onu bitanede hatırlanacak bir anı vardı oda güzeldi Sizde teyzeyle öyle romantikmisiniz...Her tanışmada ayrılırken sen çok iyi bir kadınsın yine görüşelimmi diyo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?