Ölümüne Geyik Topiği :-))

hmm özür dilerim seni üzdüysem(nasıl olduysa yanlış anlamışım cnm yaa..olur hiç üzme kendini..allahım çaresiz hastalık dert vermesin.ben izmirde yaşıyorum.bende yakın bir zamanda rahim ağzı kanser başlangıcı denildi ve bir operasyon geçirdim çok şükür kurtuldum..ama işte bugün konuştuğumuz gibi psikolojim iice çöktü..

Yok üzülmüyorum ben inşallah olucak....Çok geçmiş olsun erken farkedilmiş ne güzel buda iyyii..

aslında çok erken değil ama tam sınırdaymışım.ama işin ilginç tarafı benim hiçbir sorunum yoktu.yani günü gününe adet oluyorum ve herhangi bir enfeksiyon filan hissetmedim görmedim ama bir anda tesadüf sonucu smear aldırdım ve cin 3 ve üzeri lezyonlar çıktı..salgı bezlerime ilerlemek üzereymiş..allahtan çok iyi 2 prof.bulduk.aynı zamanda onkolog dr.um.çok iyi bir operasyonla sorunlu olan yeri biraz derin ve geniş alarak attı.şimdi yine hiçbişeyim kalmadı çok şükür.1.5 ay oldu.

Bende ilk evlendiğim ay enfeksiyon geçirdim tüplerimin tıkanmasına neden oldu bu..Sürekli simir testi yaptırıyorum..Sürekli ilaç kullanmama ragmen bitürlü düzelemedim ..

:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
bende burdayım ..

Flocke hayırdır sen ve bu satte burda olmak..Merhabalar bu arada :81:

Ya kızlar benim canım yine çok sıkkın ayda yılda bi eğlenelim dışarı çıkalım dedik eşimle oda zehir oldu...

8 vida ile iki plastik parçayı duvara monte etmek neden ve nasıl zulüm olur ya rab? bu basit işlem için bir insan durduk yerde neden 300 küsür lira para harcar? ve madem ki harcadı,eşle papaz olundu, sen niye bu kuluna merhamet etmedin de işlerini kolaylaştırmadın?bu işlem için niye ben 48 saatimi harcamak zorunda kaldım ve yapılan işlem gene de b.ktan oldu?havanın güzelliğinden insanlar mutluluktan nerdeyse ağaçlara sarılıyorken ben neden toz duman içinde evde tıkılıp kalmak zorunda kaldım ki? hadi bunların hepsini flocke'ciğine reva gördün,hey güzel allahım bunların hepsi neden benim ateşimin ve nezlemin olduğu ana denk geldi?senle monologlarımız meşhurdur bilen bilir ama hafta sonu bitti işte...ve flocke'ciğin hala yatamıyo bari kızımın fincan gibi kocaman açık gözlerine biraz uyku serpsen de ben de uyuyup bu tatsız hafta sonunu geride bıraksam olmaz mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…