Ölümüne Geyik Topiği :-))

işte biraz samimiyet olunca insanlar,heleki akraba kesmindekiler böylesi garip hallere bürünüyorlar.bunun tespitini ben de çoktan yaptım.en iyisi her türlü ilişkiyi belirli bi mesafede tutmak,o zaman daha dinç oluyo insanın kafası...

valla pek iyi sayılmam aslında bugün pztsi ve hastne çok yoğun başımı kaldıramıyorum,,, ve bu hafta benim açıköğretim sınavlarım var napıcam gayri bilmiyom, dua edin bana geçeyim şu 5 dersi
inşallah verirsin be hayat...dua etces senin için.

kelebeğim boşver canını sıkma ya her ailede var o tipleerden gerçekten dost olsa yıllarca görüşmeseniz bile görüştüğünüz zaman araya hiç zaman girmemiş gibi sıcak olmanız gerek,,, mesafeni koyacaksın böyle insanlara karşı yoksa üzebildiği kadar üzüyolar

jakuzi sefası yapınca geçer bütün sinirler.Oh sıcak sıyun, köpüğünü hazırla gir Allah diyorum. Slow bir müzikde ayarla yarım saat sonra kalmaz bişicikler

doğru dionuz en iisi mesafeli olmak ama insan en sevdiğinden en samimi olduğundan bunları işitince şok oluyo ben onu samimi sanmışım meğerse herşey menfaate yönelikmiş ya o üzüyor insanı ben bunu nasıl tanıyamamışım die...

oturak bari bi yoga neyim yapak su sinirleri geri gönderek

Nediycesss
KENDİMİ SEVİYORUMMM
BENİ ÜZEN HERKEZİİİ AFFEDİYORUMM
BÜTÜN SİNİRLER BEDENİMDEN AKIPP GİDİYOR
VE İÇİM HUZURLA DOLUYORRR..

Yada 3 kulhuvallah 1 elham okuyup kendimize üflesekk daha çok işe yarar gibi

sana tek dost olabilen ve samimiyetini suistimal etmeyecek olan iki kişi vardır kelebeğim,biri annendir,diğeri de eşindir.başka da samimiyetini ve iyi niyetini anlayabilen yoktur.kardeşler bile evlenince değişir...bu yüzden herkese mesafe gerekli,kimisine oldukça çok,kimisine daha az...ama mesafe şart.

sedayı cendermeler götürdü...kızın gelmesinle mapısa düşmesi bir oldu ana!

anam takılırmı bu kafaya ne güzel işte 10 gün boyunca yatılı misafir ağırlamaktan kurtuldun

doğru anne gibi hiç kimse olmuyo hakkatten istisnalar hariççç..
çok şükür eşimlede aynı şeyleri düşünüyoz bunun için bile ne kadar şükretsem yetmez rabbime şükürler olsuuunnn..

anam takılırmı bu kafaya ne güzel işte 10 gün boyunca yatılı misafir ağırlamaktan kurtuldun
dimi kıııs o taraftan bakmak lazım bide...

anemm işimiz mandalinaya kaldıysa geçen lastiğiyle kaybolmuştu akan sulardaaaa oturak başdaş kurak ellerimizi yanlara doğru açıp parmaklarımızı birleştirek
o da doğru, e ii madem herkes bu iş nası yapılır bildiğini paylaşarak yapalım bari.bağdaş kuruyo,eller açık yumun gözlerinizi,uyumak yok ama....

burcum sanırsam manzara seçmek gerekiyo şincik...nere olsun?deniz kenarı,orman, ya da dağ tepesi...

o da doğru, e ii madem herkes bu iş nası yapılır bildiğini paylaşarak yapalım bari.bağdaş kuruyo,eller açık yumun gözlerinizi,uyumak yok ama....

ben uyurum söz veremem gece 2 de yatıp sabah 6 da ollum tarafından cebren ve hile ile kaldırıldım şimdide ev işi yapmaya uğraşıom bi oturup gözümü kaparsam tamm gari akşama kadar fosurdarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…