işte biraz samimiyet olunca insanlar,heleki akraba kesmindekiler böylesi garip hallere bürünüyorlar.bunun tespitini ben de çoktan yaptım.en iyisi her türlü ilişkiyi belirli bi mesafede tutmak,o zaman daha dinç oluyo insanın kafası...aman işte kocişin akrabası hastalanmış bizde geçmiş olsun die arayalım dedik aradığımıza arayacağımıza pişman oldukk karısı bize saymadığı laf kalmadı ... yok biz ii gün dostuymuşuz yok cnm cnm der canını çıkarırmışız vb bissürü sölenmicek laf hak ettik desem bunları en çok biz ararız ne onlar ne çocukları bizi bi kere bile aramaz bayramlar dahil hep biz ararız .. biz oraya gidince onda kalırız ama en fazla 2 gece hiç 3.sü olmadı daha ama onlarda buraya geldiğinde hep bende geçen sene kızı geldi ben gelinim mesela bende 10 gün kaldı kendi gelincede öle yani bunları sölemeye bile utanıyom ama çok moralim bozuldu bende eşime bi daha oraya gitmicemi gitsem bile onda kalmıcamı söledim çünkü bunları hak ettiğimi düşünmüyorummm
ayyy çok uzun oldu kısss kusura bakmayın gari çok canımı sıktı ama
hangi bölümü okuyorsunnnvalla pek iyi sayılmam aslında bugün pztsi ve hastne çok yoğun başımı kaldıramıyorum,,, ve bu hafta benim açıköğretim sınavlarım var napıcam gayri bilmiyom, dua edin bana geçeyim şu 5 dersi
inşallah verirsin be hayat...dua etces senin için.valla pek iyi sayılmam aslında bugün pztsi ve hastne çok yoğun başımı kaldıramıyorum,,, ve bu hafta benim açıköğretim sınavlarım var napıcam gayri bilmiyom, dua edin bana geçeyim şu 5 dersi
işe yarayacaksa,bi de toplu yoga yapalım burdan,bunu yapmamıştık bak!oturak bari bi yoga neyim yapak su sinirleri geri gönderek
hangi bölümü okuyorsunnn
işte biraz samimiyet olunca insanlar,heleki akraba kesmindekiler böylesi garip hallere bürünüyorlar.bunun tespitini ben de çoktan yaptım.en iyisi her türlü ilişkiyi belirli bi mesafede tutmak,o zaman daha dinç oluyo insanın kafası...
kelebeğim boşver canını sıkma ya her ailede var o tipleerden gerçekten dost olsa yıllarca görüşmeseniz bile görüştüğünüz zaman araya hiç zaman girmemiş gibi sıcak olmanız gerek,,, mesafeni koyacaksın böyle insanlara karşı yoksa üzebildiği kadar üzüyolar
oturak bari bi yoga neyim yapak su sinirleri geri gönderek
sana tek dost olabilen ve samimiyetini suistimal etmeyecek olan iki kişi vardır kelebeğim,biri annendir,diğeri de eşindir.başka da samimiyetini ve iyi niyetini anlayabilen yoktur.kardeşler bile evlenince değişir...bu yüzden herkese mesafe gerekli,kimisine oldukça çok,kimisine daha az...ama mesafe şart.doğru dionuz en iisi mesafeli olmak ama insan en sevdiğinden en samimi olduğundan bunları işitince şok oluyo ben onu samimi sanmışım meğerse herşey menfaate yönelikmiş ya o üzüyor insanı ben bunu nasıl tanıyamamışım die...
aman işte kocişin akrabası hastalanmış bizde geçmiş olsun die arayalım dedik aradığımıza arayacağımıza pişman oldukk karısı bize saymadığı laf kalmadı ... yok biz ii gün dostuymuşuz yok cnm cnm der canını çıkarırmışız vb bissürü sölenmicek laf hak ettik desem bunları en çok biz ararız ne onlar ne çocukları bizi bi kere bile aramaz bayramlar dahil hep biz ararız .. biz oraya gidince onda kalırız ama en fazla 2 gece hiç 3.sü olmadı daha ama onlarda buraya geldiğinde hep bende geçen sene kızı geldi ben gelinim mesela bende 10 gün kaldı kendi gelincede öle yani bunları sölemeye bile utanıyom ama çok moralim bozuldu bende eşime bi daha oraya gitmicemi gitsem bile onda kalmıcamı söledim çünkü bunları hak ettiğimi düşünmüyorummm
ayyy çok uzun oldu kısss kusura bakmayın gari çok canımı sıktı ama
sana tek dost olabilen ve samimiyetini suistimal etmeyecek olan iki kişi vardır kelebeğim,biri annendir,diğeri de eşindir.başka da samimiyetini ve iyi niyetini anlayabilen yoktur.kardeşler bile evlenince değişir...bu yüzden herkese mesafe gerekli,kimisine oldukça çok,kimisine daha az...ama mesafe şart.
dimi kıııs o taraftan bakmak lazım bide...anam takılırmı bu kafaya ne güzel işte 10 gün boyunca yatılı misafir ağırlamaktan kurtuldun
gurumuz mandalina...ben fransızım bööle şeylere...ne etces mandalina anlat hele...haydi kıslarrrrr başlıyak su yogaya flockem onderlik yap
anemm işimiz mandalinaya kaldıysa geçen lastiğiyle kaybolmuştu akan sulardaaaa oturak başdaş kurak ellerimizi yanlara doğru açıp parmaklarımızı birleştirekgurumuz mandalina...ben fransızım bööle şeylere...ne etces mandalina anlat hele...
o da doğru, e ii madem herkes bu iş nası yapılır bildiğini paylaşarak yapalım bari.bağdaş kuruyo,eller açık yumun gözlerinizi,uyumak yok ama....anemm işimiz mandalinaya kaldıysa geçen lastiğiyle kaybolmuştu akan sulardaaaa oturak başdaş kurak ellerimizi yanlara doğru açıp parmaklarımızı birleştirek
o da doğru, e ii madem herkes bu iş nası yapılır bildiğini paylaşarak yapalım bari.bağdaş kuruyo,eller açık yumun gözlerinizi,uyumak yok ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?