ikna ettim sandım oh ni güsel çıkıyos artıkın dedim.bi baktım yanımda yok.ay 3 yaş çocuğu gibi yaaa,reyonlar arasında onu arıyom!gitmiş matkaba sap olmuş bu sefer.lazım diyo,jaluziyi nası takiim tavanı parmağımla mı deliiim diyo!
mutfağa jaluzi alalım dedik.cmt bi yapı markete gittik.bir çocuk lunaparkta nası delirirse benim eşim de bööle yerlerde kendini kaybediyo resmen.apık sapık şeylere sap oluyo bu da lazım şu da gerekli diye.gitmiş bahçe için barbeküye sap olmuş,alsak mı acep diye.apartmanda oturuyos,ortak kullanım bahçemiz dahi yok bu arada!sinir harbi yaşattı bana.
ay burcum kanser etti beni resmen.aldık hade matkabı geldik eve.ölçüyü aldık başladı bu tavanı delmeye....deliği büyüttükçe büyütüyo,nah kova gibi bi delik açıldı tavana!üst komşumu görmeme ramak kaldı yane...
o tür yerlere gittimmi eşim beni durdurur bayan olarak ben saldırırım en son vidalama aleti ve matkap aldım hemde evde varken
avazım çıktığı kadar bağırdım:'MANYAAAAAK!' diye...bu kızdı pek bi alındı,çok biliyosan sen yap diye.attı matkabı yere küstü gitti içeri!mutfakta kalakaldım,tepemde hayvani bi delikle!
avazım çıktığı kadar bağırdım:'MANYAAAAAK!' diye...bu kızdı pek bi alındı,çok biliyosan sen yap diye.attı matkabı yere küstü gitti içeri!mutfakta kalakaldım,tepemde hayvani bi delikle!
konuşmadık o gün,ertesi sabah ii hade barışak gari dedik.şevkle geçti bu gene mutfağa 3.5saat sonna iki vidayı taktı bi de kendinle övünüyo,bak nası taktım diye...ii dedim diğer 6sını da tak bu gazla...onu da yamuk ve yannış taktı mı?uçtum artık ben!
onun için tüm bu ekşın esnasında tekrar gittik yapı marketine,alçıya benzer bişey aldı...onunla kamufle etmeye çalıştık ama eskisi gibi olur mu?mars yüzeyi gibi dalga dalga belli oluyo!benimki gibi hemende kusuyoooo eee o koca delikle naptınnnn
bildiğin plastik jaluzi alcaz,gelmişken alet kemerine bakalım diyo!:84:....sabır ya rab sabır diyorum,sürükledim onu dekorasyon bölümüne...ahşabı dururken niye plastik olsun dedi.çünkü mutfağa alıncak diyom,ahşap leke yapar zamanla diyom annamıyo!:84::84::84:
onun için tüm bu ekşın esnasında tekrar gittik yapı marketine,alçıya benzer bişey aldı...onunla kamufle etmeye çalıştık ama eskisi gibi olur mu?mars yüzeyi gibi dalga dalga belli oluyo!
uzatmiim,yoğun sinir harbi arasında jaluzi takıldı. ama cama uzun geliyo.kağıtta diyo ki alttan ipini kes,en alt jaluzi yaprağını tekrar tak ve düğüm at. ok dedik,yapak gari.işlem tamamlanınca,çalışıyo mu diye bakalım dedik,yukarı doğru çekince,sen düğüm çözül tüm jaluzi yaprakları takır takır döküldü!
nası yani ya dedim sessizce.sonna o bana bağırıyo ben ona,hangimizin düğümü çözüldü diye birbirimize atıyos b.ku! başlarım bööle işe dedim çıktım mutfaktan...bu söktü jaluziyi topladı tüm yapraklarını yerden,aldı hepsini koltuğun altına geçti salona takmaya uğraşıyo.
yatağa uzandım,başıma buz kaseti koydum tavana bakıyom anlamsızca.birden beni çağırdı bu.gittim mutfağa bi baktım yaprakları takmış.kimi yukarıda kimi aşaıda kimisi yamuk kimisi ters!sakince ona beni neden öldürmek istediğini sordum...
ya sorma be burcum!maddi manevi bittik valla bi jaluzi uğruna!bi jaluzi size neler etmiş böleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?