Ölümüne Geyik Topiği :-))

o tür yerlere gittimmi eşim beni durdurur bayan olarak ben saldırırım en son vidalama aleti ve matkap aldım hemde evde varken

avazım çıktığı kadar bağırdım:'MANYAAAAAK!' diye...bu kızdı pek bi alındı,çok biliyosan sen yap diye.attı matkabı yere küstü gitti içeri!mutfakta kalakaldım,tepemde hayvani bi delikle!

konuşmadık o gün,ertesi sabah ii hade barışak gari dedik.şevkle geçti bu gene mutfağa 3.5saat sonna iki vidayı taktı bi de kendinle övünüyo,bak nası taktım diye...ii dedim diğer 6sını da tak bu gazla...onu da yamuk ve yannış taktı mı?uçtum artık ben!

avazım çıktığı kadar bağırdım:'MANYAAAAAK!' diye...bu kızdı pek bi alındı,çok biliyosan sen yap diye.attı matkabı yere küstü gitti içeri!mutfakta kalakaldım,tepemde hayvani bi delikle!

işte aynı marketten alçı fırça boya gibi malzemeleride alsaydın delik sorun olmazdı senin için her eve lazım bu tür ürünler bir odayı bunlara ayırmak lazım

neyseki harç felan alıp duvarı yapmaya kalkışmamıs düzeltinizmi oleee kaldımı nolduuu jaluzi

benimki gibi hemende kusuyoooo eee o koca delikle naptınnnn
onun için tüm bu ekşın esnasında tekrar gittik yapı marketine,alçıya benzer bişey aldı...onunla kamufle etmeye çalıştık ama eskisi gibi olur mu?mars yüzeyi gibi dalga dalga belli oluyo!

Kız bende bütün hafta sonu mutfağa ahşap jaluzi aradım durdum..
Bulamadım heryerde plastik varbende ona sinir oldummm

uzatmiim,yoğun sinir harbi arasında jaluzi takıldı. ama cama uzun geliyo.kağıtta diyo ki alttan ipini kes,en alt jaluzi yaprağını tekrar tak ve düğüm at. ok dedik,yapak gari.işlem tamamlanınca,çalışıyo mu diye bakalım dedik,yukarı doğru çekince,sen düğüm çözül tüm jaluzi yaprakları takır takır döküldü!

anemmmm bide bunun yuzunden bi fasıl daha

nası yani ya dedim sessizce.sonna o bana bağırıyo ben ona,hangimizin düğümü çözüldü diye birbirimize atıyos b.ku! başlarım bööle işe dedim çıktım mutfaktan...bu söktü jaluziyi topladı tüm yapraklarını yerden,aldı hepsini koltuğun altına geçti salona takmaya uğraşıyo.

bi jaluzi size neler etmiş böleeee

yatağa uzandım,başıma buz kaseti koydum tavana bakıyom anlamsızca.birden beni çağırdı bu.gittim mutfağa bi baktım yaprakları takmış.kimi yukarıda kimi aşaıda kimisi yamuk kimisi ters!sakince ona beni neden öldürmek istediğini sordum...

tabii kedi köpek gibi olduk!girdik birbirimize.namkörsün sen var ya diye bağırdı!mutfağımdan çık diye bağırdım:84:.uyuzluğuna birbirimize trip yapıyos şimdi,jaluzi ise hala camda!

offfff offfffff tekrar söktünüzmü gariiii valla nerdeyse gazetelere haber oacakmışsınız jaluzi yuzunden çıldıran genç kadın kendini pencereye jaluzi yaptııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…