Ölümüne Geyik Topiği :-))

hadimmm siz burcumla yapın barii ben ev işi yapmaya devam edem buda bana meditasyon olsun arada bakcam size açık bak pc ona göre

o da doğru, e ii madem herkes bu iş nası yapılır bildiğini paylaşarak yapalım bari.bağdaş kuruyo,eller açık yumun gözlerinizi,uyumak yok ama....
oooommmmmmm diyoruz ve nefes alllllll verrr nefessss allll ver şimdi kendini bir yerde hayal ettt çok güzel bir yerdesinnn evetttt

bunu neresi toplu yoga oldu şincik? burcum kaldık başbaşa! sen bana yaslan ben sana uyuyak gari!

kıs birlikte çıkak gidek,kaybolmayalım bi de ormanlarda...bak mandalina kendini zor kurtardı açık denizlerden...

peki ozaman şırıl şırl akan bi dere yemyeşil bi yerde olak yanyana 2 hamağımız olsun yatak içine elleimizde portakal suları jaluzi yok inat çı koca yok bi biz birde hizmetkarlar var

Son düzenleme:
burcum,benim illetyus yemeğe gelecek,yoga yapalım yapmasına da...ben önce bi gidip şunun omletini yapayım .bugün yemek yapmadım ona!omlet bilem çıkmazsa kriz derinleşecek...bide bi eczaneye uğrayayım ardından,belkim soğuk algınlığına karşı bişeyleri vardır...sen yoga nasıl yapılır onu araştır o sıra...bööle yarım yamalak olmuyo gibi!

peki ozaman şırıl şırl akan bi dere yemyeşil bi yerde olak yanyana 2 hamağımız olsun yatak içine elleimizde portakal suları jaluzi yok inat çı koca yok bi biz birde hizmetkarlar var

bende yapmak istiyorummmmmm:84::84::84: ama yapamıom işteyimm pff

bu kulağa çok güzel geliyo...palmiye yapraklarınla yellesinler bizi ama...kıs bunu yapalım sonna...

vardır herşeyde bir hayır

anemm işimiz mandalinaya kaldıysa geçen lastiğiyle kaybolmuştu akan sulardaaaa oturak başdaş kurak ellerimizi yanlara doğru açıp parmaklarımızı birleştirek

doğru söze ne denir

ya kıslar bugün rabbim beni sınava tabi tutuyor şimdi telde başka biriyle konuştum bana işin varmı dedi var cam siliyom bide 2 de kocişimle buluşup gözlükçüye gitcem dedimmm anlaşıldı zaten senden hayır yok dedi her dediklerinde koşuyozz bi defa işimiz var dedikkk sonuç buuuu

bende hevukcan gibim dağlara çıkammmm kurt yesin at tepiklesin beni diyesim geldiiiii ama demicem sabredicemmmm meditasyona devaaammmmmmm.................

hade kıslar ben kaçar ollumu almaya gidiyorum belkim sonna yine uğrarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…