Ölümüne Geyik Topiği :-))

Kız bende bütün hafta sonu mutfağa ahşap jaluzi aradım durdum..
Bulamadım heryerde plastik varbende ona sinir oldummm
aman eren aman!eşin anlamıyosa hiç girme bu işe,biliyosa da eğer koçtaşta var ahşabı...

anemmmm aneeeemmm bu jaluzi size uğursuz gelmiş anammm sen onu bi güzel okut uflettt yada sök iade et bu jaluziyi iade etmek istiyorum boşanmamıza neden olacaktı de
biraz daha uğraşsaydık kesin bi cinayet çıkacaktı o belli!çıkmiicağı da hala kesin değil...

bir daha tövbedir flocke jaluziye sanırım
ne diyosuuun tabi ki tövbe! ya kendime de kızıyom hani,benim eşimin elinden bööle işler gelmiyo işte,bu adamı 14yıldır tanıyon niye şansını zorluyon dimi? bi avize takiim dedi,apartmanın tümden sigortasını attırdı,millet bizim yüzümüzden elk.'sız kalmıştı!

eeee sigara mevzusuna gelirsek nasıl burakcan bacım önce bi azlt diycem ama cidden çok içiyosun miyden bulanmıyomu ole ustustte

aman aman bi jaluzi uğruna değmez be flockem bırak gerçi onu orda yamuk gördükçe sinirin atyordur kesin
evet ama o jaluzi ordan elbet inecek...bu da bi ekşın daha demek.çünkü aynı zamanda azimli ve inatçıdır eşim.onu muntazam yerine takana kadar öldürecek beni.vaz geçtiğimi söylesem de onu durduramam artık ve hastayım burcu bu adamla uğraşacak takatim yok şu an!

günaydııııııııııın canlar nabersiniz , flockem bugünn sinirli sanırsam biraz:26:

aynen kuzum bugün güzel bigün olacak inş. derken dengesizin biri telde eşiminde benmde canımızı çok sıktı... şunu anladım ki bu dünyada kimseye ii davranmıyacan alttan almıyacan burnu büyük , burnundan kıl aldırmayan konuşmayan görüşmeyen evine kimseyi sokmayan gıcık insan tiplerinden olcan varyaaaaa senden iisi olmaz o zaman biz bunu yapmıyozz herkes bize çemkiriyoooo bende çok sinirliyim sorma gitsinnnn

anlat gari,deşarj olursun biraz...belkim biz de sana yardımcı oluruz.

hayat sen de iyisindir inşallah,koptuğum için soramadım hiç halini hatrını,kusura bakma!

aman işte kocişin akrabası hastalanmış bizde geçmiş olsun die arayalım dedik aradığımıza arayacağımıza pişman oldukk karısı bize saymadığı laf kalmadı ... yok biz ii gün dostuymuşuz yok cnm cnm der canını çıkarırmışız vb bissürü sölenmicek laf hak ettik desem bunları en çok biz ararız ne onlar ne çocukları bizi bi kere bile aramaz bayramlar dahil hep biz ararız .. biz oraya gidince onda kalırız ama en fazla 2 gece hiç 3.sü olmadı daha ama onlarda buraya geldiğinde hep bende geçen sene kızı geldi ben gelinim mesela bende 10 gün kaldı kendi gelincede öle yani bunları sölemeye bile utanıyom ama çok moralim bozuldu bende eşime bi daha oraya gitmicemi gitsem bile onda kalmıcamı söledim çünkü bunları hak ettiğimi düşünmüyorummm

ayyy çok uzun oldu kısss kusura bakmayın gari çok canımı sıktı ama

hayat sen de iyisindir inşallah,koptuğum için soramadım hiç halini hatrını,kusura bakma!

valla pek iyi sayılmam aslında bugün pztsi ve hastne çok yoğun başımı kaldıramıyorum,,, ve bu hafta benim açıköğretim sınavlarım var napıcam gayri bilmiyom, dua edin bana geçeyim şu 5 dersi

kıslar ben biraz geç cvp verbilirim aynı anda ev toparlamaya çalışıom kusura kalmayın sizden de kopamıyom ama ev işleri malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…