Ölümüne Geyik Topiği :-))

başka kimseyede vermeyelim bak bizi yanlız bırakıp çıktı hepsi sokağa:119::119::119::119::119::119::131::131::131::131::131::131:

heerbişey yolladım sana

Yine ilk ben geliyorum anlaşılan.
MAndalina yukarı yazdığını okumadım sanma. Sabah geldiğinde yok sana çay may.Oh şöyle tomurcukta atayım mis gibi koksun çay.
Sabah şerifleriniz hayr olsun kızlar...

günaydınlar.... elemanlarım,bugün tükkanımız için kutlu ve mutlu bir gün...istikrarlı bir çalışma planımız olmaya bilir,ve hatta aspartamlı limonata ile kurtlu kuru pasta da dağtıyo olabiliriz,ya da arada bi böcük de tespit etmiş olabiliriz lakin,tükkanımıza 5 yıldız vermişler...artık beş yıldızlı bi tükkanız arkadaşlar,sağ olun var olun!

Son düzenleme:

heooo

burcum dün burdan yoga denemesi yapcaktık kaçıp gitmişsin gari...

neyse size kahvaltı hazırladım kahvaltıyı yapak yogaya devam ederiz

domates salatalık simit krem peyniri bal recel tereyağ bazlama tulum peyniri gemlik zeytini her bişiy var hadı bakemmm çayları koyunn

neyse size kahvaltı hazırladım kahvaltıyı yapak yogaya devam ederiz

domates salatalık simit krem peyniri bal recel tereyağ bazlama tulum peyniri gemlik zeytini her bişiy var hadı bakemmm çayları koyunn
tuğçe,3 çay kap gel durma ööle köşede,işten kaytarmak yok.

kız sen çıkınca bende işlerimi halledeyim dedim sonra girdim bi baktım yoksun ilaç almaya gitmişsin birdaha uğradım gelmemiştin
çıkmadan önce bakındım hepiniz firar etmiştiniz gene,sonna uğrarım dedim ama atşeten midir bilmiyom gari koltuğa uzanış o uzanış....akşama kadar flocke off durumdaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…