- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
ya bu sitede bunca kafa hatun var, böyle sanal sanal konuşuyoruz işte.Evlerimiz yakın olsa da şöyle 3 boyutlu kısır yesek
başka kimseyede vermeyelim bak bizi yanlız bırakıp çıktı hepsi sokağa:119::119::119::119::119::119::131::131::131::131::131::131:
heerbişey yolladım sana
günaydınlar.... elemanlarım,bugün tükkanımız için kutlu ve mutlu bir gün...istikrarlı bir çalışma planımız olmaya bilir,ve hatta aspartamlı limonata ile kurtlu kuru pasta da dağtıyo olabiliriz,ya da arada bi böcük de tespit etmiş olabilir lakin,tükkanımıza 5 yıldız vermişler...artık beş yıldızlı bi tükkanız arkadaşlar,sağ olun var olun!
ben mi kaçtımmmburcum dün burdan yoga denemesi yapcaktık kaçıp gitmişsin gari...
kız geldiğimde yoktun...ben mi kaçtımmm
tuğçe,3 çay kap gel durma ööle köşede,işten kaytarmak yok.neyse size kahvaltı hazırladım kahvaltıyı yapak yogaya devam ederiz
domates salatalık simit krem peyniri bal recel tereyağ bazlama tulum peyniri gemlik zeytini her bişiy var hadı bakemmm çayları koyunn
burcuuuuuu bayıldımmmmmneyse size kahvaltı hazırladım kahvaltıyı yapak yogaya devam ederiz
domates salatalık simit krem peyniri bal recel tereyağ bazlama tulum peyniri gemlik zeytini her bişiy var hadı bakemmm çayları koyunn
tuğçe,3 çay kap gel durma ööle köşede,işten kaytarmak yok.
yok be hayali kahvaltımhayrola burcum bazlama filan?anne mi uğradı?
afiyet olsun cnımburcuuuuuu bayıldımmmmm
kız sen çıkınca bende işlerimi halledeyim dedim sonra girdim bi baktım yoksun ilaç almaya gitmişsin birdaha uğradım gelmemiştinkız geldiğimde yoktun...
çıkmadan önce bakındım hepiniz firar etmiştiniz gene,sonna uğrarım dedim ama atşeten midir bilmiyom gari koltuğa uzanış o uzanış....akşama kadar flocke off durumdaydı...kız sen çıkınca bende işlerimi halledeyim dedim sonra girdim bi baktım yoksun ilaç almaya gitmişsin birdaha uğradım gelmemiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?