denk gelmemişiz ozaman olsun canım dinlenmişsin ne güzelçıkmadan önce bakındım hepiniz firar etmiştiniz gene,sonna uğrarım dedim ama atşeten midir bilmiyom gari koltuğa uzanış o uzanış....akşama kadar flocke off durumdaydı...
boşver gari,yoga yapak hayda...burcum bağdaşı kurdum,kollarımı açtım.ne etcem şimdi?
peki ommmmmmmmmmm ommmmmmmmmmmelleri açıyoz ve omm ommmm
ommmmmm
niyeki ne?halım da gayet yumuşak hem at gibi halıyı nası kaldıriim ben mobilyaları ne etcem sonna,5 dakka yoga yapiim diye evi altını üstüne niye getiriim.boşver bana ne ben halı üstünde oturcam....Yogaya başlamdan önce yoga yapcagınız odadaki halıyı kaldırın onun yerine yumuşak bir havlu seçin!Havluyu odaya serin
kızı ne etcem peki?Havlunun üzerine iyice uzanın bacaklar kollar açık ve gözler kapalı olmalıdır.Bu durunda iken kimsenin sizi rahatsız etmemesi ve dünyadaki yeşillikleri ağaçları ve kuş cıvıltılarını hayal edin.Derince nefes alın!!!!!
sigaralar sönsün kemerler bağlansın,burcu hava yolları ii uçuşlar dilerhaydiii gidiiyyozzzzzzzzz:79:
beynelminelim sen hiçç uyumazmısın yavrum yaaa
herkese günaydın
beynelminel,gel yoga yapıyos,ya da yapmayı deniyos....yok anamın karnında da laptopla uyuyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?