Ölümüne Geyik Topiği :-))

boşver gari,yoga yapak hayda...burcum bağdaşı kurdum,kollarımı açtım.ne etcem şimdi?

gözleri sıkıca yumuyom bak,nereyi hayal etceydik en son?dere kenarı mıydı kız?

Yogaya başlamdan önce yoga yapcagınız odadaki halıyı kaldırın onun yerine yumuşak bir havlu seçin!Havluyu odaya serin

Havlunun üzerine iyice uzanın bacaklar kollar açık ve gözler kapalı olmalıdır.Bu durunda iken kimsenin sizi rahatsız etmemesi ve dünyadaki yeşillikleri ağaçları ve kuş cıvıltılarını hayal edin.Derince nefes alın!!!!!

Bu aşamayı uygularken ayağı kalkın ve iki eliniz yanda bacaklar kasıklarda ve diğer ayak yerde sapasağlam olmalıdır !

Son aşamada ise oturup bağdaş kurun.Elleri göğüs hizzasında birleştrin ve 3 kere aralıklı OM deyin .Ve bunu derken "M" harfini uzatın.

Yogaya başlamdan önce yoga yapcagınız odadaki halıyı kaldırın onun yerine yumuşak bir havlu seçin!Havluyu odaya serin
niyeki ne?halım da gayet yumuşak hem at gibi halıyı nası kaldıriim ben mobilyaları ne etcem sonna,5 dakka yoga yapiim diye evi altını üstüne niye getiriim.boşver bana ne ben halı üstünde oturcam....

kızı ne etcem peki?

aydi flockem şimmmddddddiii yemyeşilllll bir yerdeyiz bir yanımızda şırıl şırıl akan bir dere var yemyeşil ağaçların altında hamaklarımıza yatmışız çevremizde yerli hizmetkarlarımız var önlerini yaprakla kapatmışlar bize hindisatan cevizi yatağında çeşitli egzotik meyvalr ve içecekler getiriyorlar biz onları yerken bizi yelliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…