Ölümüne Geyik Topiği :-))

napalım flockemle yoga yapıyorduk onun herüfü geldi yemek yapmaya gitti

hımmmm oummmmmm durumları yani
hade bahalım
kızlar moral bozmak gibi olmasında hani şu bayramda kaçırılan çocuklar vardı ya bugün bizim burda defnedilecekmiş habaerlere bakmıyordum çok moralim bozuluyordu bugün nete girince haberler gözüme takıldı dayanamadım Rabbim bebelerimizi hıfz ve emanına alsın

aminn.Allahım hepimizi böyle insanlıktan çıkmış kişilerden korusun valla ben o üniversiteli kıza da çok üzüldüm. artı bugün yine baktıysanız üvey anne dehşetine

hoşgeldin

amin Allah herkesi hayırlı vicdanlı insanlarla kaşılaştırsın zalimlerden korusun
kayseridemisin

şu hayvanları tıkıp bir yere hadım edecekler Sonra kendi hüzrelerinde canlı yüzü görmeye mahrum bırakılacaklar bak bakim kaç kişi Sözde hastalıktan(!) kurtuluyor.

Allah herkesin yavrusunu korusun.

aminn.Allahım hepimizi böyle insanlıktan çıkmış kişilerden korusun valla ben o üniversiteli kıza da çok üzüldüm. artı bugün yine baktıysanız üvey anne dehşetine

inegöldemiydi kabolan kız vardı ev arkadaşı susuyordu filan omu üniversiteli dediğin öldürülmüşmü

evet kayserideyim talasata offff offff kıyamet yaklaştı hala kimse kendine çeki düzen vermemekte şu idam bi gelse....

hoş geldin two
bende kaçırmıştım flocke yazdıydı sabah rdan gördüydüm (kendimi pepelek barış gibi hissettim):44:

inegöldemiydi kabolan kız vardı ev arkadaşı susuyordu filan omu üniversiteli dediğin öldürülmüşmü

yok canım ptt arabasına binmiş yurduna yakın bir yerde incekmiş. düşün resmi arabadaki adam kızı taciz etmeye kalkmıs sonra kaçınca da öldürmüş

üvey anne dehşetinide duydum dün haberlerde nasıl bir vahşettir anlamam ki bunu yapmak için hayvandanda hayvan olmak gerek

evet kayserideyim talasata offff offff kıyamet yaklaştı hala kimse kendine çeki düzen vermemekte şu idam bi gelse....

başta apoyla şu bebeğe tecavüz eden adam olmak züere hepsinin derisini yüzüp hergün bir parçasını kesip sonra idam edeceksin. (benden de iyi işkenceci olur ha)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…