ödülün geliyor
vay uyanık vay
aleyküm selam hoşgeldin
vay uyanık demiştim sana geri alayım ozaman
nördünüz bakim ben yokkenne? herkes iyidir umarım
kız ben sana söylim bu adam 5. seni yapcak
Sağol şekerim hemen arkadaşlara gösteriyim. Günün ikinci ödülü benim:80:
iyiyidir sen neler yapıyorsun
şişt kız Allah korusun eşim duysa kabarır taşfırınlığı hem amcam daha 3. öldüremedi ki 4. yü alsın
birinci ödül neydi kaçırdım
napalım flockemle yoga yapıyorduk onun herüfü geldi yemek yapmaya gitti
enişte başlar ne diyon beybaba sen
5 yıldızlı olmuşuz ya topiğimizle
hımmmm oummmmmm durumları yani
hade bahalım
kızlar moral bozmak gibi olmasında hani şu bayramda kaçırılan çocuklar vardı ya bugün bizim burda defnedilecekmiş habaerlere bakmıyordum çok moralim bozuluyordu bugün nete girince haberler gözüme takıldı dayanamadımRabbim bebelerimizi hıfz ve emanına alsın
ben geldimmmm
hade bahalım
kızlar moral bozmak gibi olmasında hani şu bayramda kaçırılan çocuklar vardı ya bugün bizim burda defnedilecekmiş habaerlere bakmıyordum çok moralim bozuluyordu bugün nete girince haberler gözüme takıldı dayanamadımRabbim bebelerimizi hıfz ve emanına alsın
hade bahalım
aminn.Allahım hepimizi böyle insanlıktan çıkmış kişilerden korusun valla ben o üniversiteli kıza da çok üzüldüm. artı bugün yine baktıysanız üvey anne dehşetine
evet kayserideyim talasata offff offff kıyamet yaklaştı hala kimse kendine çeki düzen vermemekte şu idam bi gelse....
inegöldemiydi kabolan kız vardı ev arkadaşı susuyordu filan omu üniversiteli dediğin öldürülmüşmü
evet kayserideyim talasata offff offff kıyamet yaklaştı hala kimse kendine çeki düzen vermemekte şu idam bi gelse....
hoş geldin two
bende kaçırmıştım flocke yazdıydı sabah rdan gördüydüm (kendimi pepelek barış gibi hissettim):44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?