- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
hoş geldin two
bende kaçırmıştım flocke yazdıydı sabah rdan gördüydüm (kendimi pepelek barış gibi hissettim):44:
idam gelmez de en azından cezalar düzenlense
evet ölü bulunmuşlardı bende cok uzuldumevet kayserideyim talasata offff offff kıyamet yaklaştı hala kimse kendine çeki düzen vermemekte şu idam bi gelse....
günaydınlar.... elemanlarım,bugün tükkanımız için kutlu ve mutlu bir gün...istikrarlı bir çalışma planımız olmaya bilir,ve hatta aspartamlı limonata ile kurtlu kuru pasta da dağtıyo olabiliriz,ya da arada bi böcük de tespit etmiş olabiliriz lakin,tükkanımıza 5 yıldız vermişler...artık beş yıldızlı bi tükkanız arkadaşlar,sağ olun var olun!
yok canım ptt arabasına binmiş yurduna yakın bir yerde incekmiş. düşün resmi arabadaki adam kızı taciz etmeye kalkmıs sonra kaçınca da öldürmüş
üvey anne dehşetinide duydum dün haberlerde nasıl bir vahşettir anlamam ki bunu yapmak için hayvandanda hayvan olmak gerek
başta apoyla şu bebeğe tecavüz eden adam olmak züere hepsinin derisini yüzüp hergün bir parçasını kesip sonra idam edeceksin. (benden de iyi işkenceci olur ha)
hoşbulduk canım benim vala haberlera bakmıyım diyorum bazen insanın içi kötü oluyor. ne biçim bir yer oldu , ne oldu bu insanlara anlayamıyorum
öncelikle saygının ve akabinde sevginin bittiği yüreklerde herşey olabilir. bugün ben iyi biriyim belki hayatın sundukları karşısında kötü olmak isteye bilirimde ama insanların hayvanlaran aşağı olmasını kabullenemiyrum. maalesef biz değişken canlılarız ve bu yönümüzü kötülüğe doğru çeviriyoruz.
hoş geldiniz eyt ve hevuk (nedense hep tavuk gibi geliyor bana hevuk)
hoşgeldinnn canımmmhoşbulduk canım.. Slm kızlar nörüyonuz?
hoş geldiniz eyt ve hevuk (nedense hep tavuk gibi geliyor bana hevuk)
Banada lavuk gibi geiyo hep Birsürü isim denedim kullanılıyodu en sonunda bunu kabul etti..
gelmessede bu durumlar düzelmez bence caydırıcı cezalar caydırmaz böylelerini
bu mesajla bende öğrendim.
Banada lavuk gibi geiyo hep Birsürü isim denedim kullanılıyodu en sonunda bunu kabul etti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?