Ölümüne Geyik Topiği :-))

hoş geldin two
bende kaçırmıştım flocke yazdıydı sabah rdan gördüydüm (kendimi pepelek barış gibi hissettim):44:

hoşbulduk canım benim vala haberlera bakmıyım diyorum bazen insanın içi kötü oluyor. ne biçim bir yer oldu , ne oldu bu insanlara anlayamıyorum

bu mesajla bende öğrendim.

yok canım ptt arabasına binmiş yurduna yakın bir yerde incekmiş. düşün resmi arabadaki adam kızı taciz etmeye kalkmıs sonra kaçınca da öldürmüş

hiii ne denirki bunlara

üvey anne dehşetinide duydum dün haberlerde nasıl bir vahşettir anlamam ki bunu yapmak için hayvandanda hayvan olmak gerek

kocası tarafından öldürülen kadınlar kaybolan ölüleri bulunan çocuklar artık haberler konular hep bunlarla dolmaya başladı acaba önceden habermi yapılmıyordu yoksa son zamanlar artışmı gösterdi neden insanlar böyle oldu kimi örnek alıyorlar böyle bu haberler acaba örnek oluyormu ya çocuklarını başı boş bırakan aileler zaman kötü ortalık bunlarla dolu bile bile nasıl o yaştaki çocuk yanlız oralara gidiyor bu kadar değersizmi evlatlar babasın sen ya kimliği bile yok evladının nasıl babasın sen

başta apoyla şu bebeğe tecavüz eden adam olmak züere hepsinin derisini yüzüp hergün bir parçasını kesip sonra idam edeceksin. (benden de iyi işkenceci olur ha)

az bile saydın

hoşbulduk canım benim vala haberlera bakmıyım diyorum bazen insanın içi kötü oluyor. ne biçim bir yer oldu , ne oldu bu insanlara anlayamıyorum

öncelikle saygının ve akabinde sevginin bittiği yüreklerde herşey olabilir. bugün ben iyi biriyim belki hayatın sundukları karşısında kötü olmak isteye bilirimde ama insanların hayvanlaran aşağı olmasını kabullenemiyrum. maalesef biz değişken canlılarız ve bu yönümüzü kötülüğe doğru çeviriyoruz.

herkesten nacizane 3 ihlas 1 fatiha ruhlarına okuyup göndermenizi diliyorum arkadaşlarım

Doğru canım haklısın gerçekten.Allah bizi doğru yoldan ayırmasın inşallah

Nöriyim arkadaşımın bebegi bende onunla oynuyoduk uyudu bende bi bakıyım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…