Ölümüne Geyik Topiği :-))

ya tavuk dün yaptımm eşim sebze yemiyo mantar sote möi yapsam acaba ona sormadan oda mecbur kalsa yemeye siz nasıl yapıyorsunuz mantar soteyi

canım ilk önce sana biraz tavuk göğsü al dedim ya onları küp küp doğruyorum ben onlar biraz haşlıyorum mantarı atıyorum mantar kendi suyunu çekinçe domates biber soğandır yağla beraber onları birlikte karıstıryorum biraz hafif su ekliyorum biraz piştimi gayet lezzetli oluyor ama ben baharatı çok severim baharatını bol atınca daha güzel oluyor

SAOL canım ama tavuk daha dun yedik artık markete gider bakınırım hadi ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz:79:

slm hatunlar diycem amma kimsecikler kalmamış tükkanda nirelere kayboldunuz bakemmm:)))

bu arada hevuk-can,senin nickin bir dağ adı...karadenize yakın bi yerlerde sanırsam...

flockem öğle yemegi yapcam diye gittin bir daha göremedik seni akşamı da çıkarmıssındır arada sen

ben de hala buralardayım eve gitmek istiyorum artıkk:84:
ben de evin yolunu zor buldum valla,havalar güsel olunca benim kaynana(kızım) kuduruyo evde,gezdir beni diye...bodrumda kızımın puseti duruyo olması lazım,pc'yi onun içine koyup da mı çıksam acep,kopmam o zaman sizden...

transit olarak ben burdayım kelebeğim,3 bilemedin 5 dakka kadar...bi telaştır gidiyo gene bende...

hayırdır flockem pek yoğunsun bu aralar bi geyik çeviremedikkk

bahar geldi böle olduk herkesin kanı kaynadı herhal..

Son düzenleme:
pat diye çıkarsam da alınmayın sakın,benim herüf gelecek birazdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…