SAOL canım ama tavuk daha dun yedik artık markete gider bakınırım hadi ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz:79:
SAOL canım ama tavuk daha dun yedik artık markete gider bakınırım hadi ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz:79:
taze fasulye çıkmıs yeni güzel o olabilir. yanına ben bir de bulgur pilavı yapardım. bir de cacıkkgaliba ben yine acıkmaya başladımm
transit olarak ben burdayım kelebeğim,3 bilemedin 5 dakka kadar...bi telaştır gidiyo gene bende...slm hatunlar diycem amma kimsecikler kalmamış tükkanda nirelere kayboldunuz bakemmm:)))
ben de evin yolunu zor buldum valla,havalar güsel olunca benim kaynana(kızım) kuduruyo evde,gezdir beni diye...bodrumda kızımın puseti duruyo olması lazım,pc'yi onun içine koyup da mı çıksam acep,kopmam o zaman sizden...ben de hala buralardayımeve gitmek istiyorum artıkk:84:
ya sorma diyom ya,yemek sonnası bi de dolaştırmaya çıkarıyom kızı...durmuyo gari.flockem öğle yemegi yapcam diye gittin bir daha göremedik seni akşamı da çıkarmıssındır arada sen
transit olarak ben burdayım kelebeğim,3 bilemedin 5 dakka kadar...bi telaştır gidiyo gene bende...
ya sorma diyom ya,yemek sonnası bi de dolaştırmaya çıkarıyom kızı...durmuyo gari.
he valla...ahanda geldi işte...ay kusura bakmayın.hoşçakalın..hayıdır flockem pek yoğunsun bu aralar bi geyik çeviremedikkk
bahar geldi böle olduk herkesin kanı kaynadı herhal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?