kelebeğim hoşgelmişsen...
Sen sanırım oraya işçi olarak gidenlerin değil de memur olarak gidenlerin çocugusun.Çünkü türkçen gayet düzgün, türkiyeyi de çok yakından tanıyorsun.Çocukken değil de biraz daha büyüyünce gittin ya da.Benim balta ve alman kuzenler 2. nesil şu an orada, valla yazdıkalrı mektuplardaki imla hataları ve anlam kaymalarıyla anadolu lisesi sınavına çalışırdım neredeyseya ben alamancılarla çok dalga geçerim,favorim ilk giden grup...onlar pek bi matrak oluyo ama bunu yazarken pek aksettiremem.günlük hayatta çok sıkıştırırım ben almanca kelimeleri cümlelerime ama türkçe şivesinle tıpkı atalarımız gibi...
evet bunun bende farkındayım ama dikkat ettiysen burada katılanların sayısı oldukça az...5-10kişiyiz,hepimiz aynı kafa dengi sayılırız.popüler olsun diye açmadım tükkanı bir nevi buluşma mekanı yaptım.yeni gelenler de mutlaka bizim kafadan olmalı ki ilgilerini çekiyo burası onlara da gel sende katıl gari diyoz zaten...Ben ara ara bakıyodum da aslında, geyik muhabbeti topikleri genelde tıkanık ilerliyo. Bi konu üzerinden daha rahat ilerliyo sanki yazılı ortamda geyik. Hani senin fıçıyla fezaya fırlatma olayında mesela, ya da anneleri delirtme anıları, accayip de geyikti. Burada da böyle ara ara minnak konularımız olsa daha akıcı oluruz belki cümleten.
yanıldın gari,ben türkiyeye 15-16 yaşında getirildim ve geldiğimde türkçem yok denilecek kadar azdı...almanca anadilimdi.ama çok kitap okuyom sanırım bunun etkisi çok oldu.ve bende bi işçi ailesindenim...Sen sanırım oraya işçi olarak gidenlerin değil de memur olarak gidenlerin çocugusun.Çünkü türkçen gayet düzgün, türkiyeyi de çok yakından tanıyorsun.Çocukken değil de biraz daha büyüyünce gittin ya da.Benim balta ve alman kuzenler 2. nesil şu an orada, valla yazdıkalrı mektuplardaki imla hataları ve anlam kaymalarıyla anadolu lisesi sınavına çalışırdım neredeyse
heee sıradan bi gün daha benim için işte...hoşbulmuşammm tatluum nabersin yine action dolu birgün geçirmişsen okuduğum kadarıylannn
yanıldın gari,ben türkiyeye 15-16 yaşında getirildim ve geldiğimde türkçem yok denilecek kadar azdı...almanca anadilimdi.ama çok kitap okuyom sanırım bunun etkisi çok oldu.ve bende bi işçi ailesindenim...
Haaaa sen türkiyede yaşıyosun artıkkkkk...E desenee...Ben tüm çuvallamış tahminlerimi senin uzun yıllardır ve halen orada yaşadığın varsayımıyla yaptım.
kelebeğim soramadım gari,misafirlerini ne ettin?
valla çocuklar açısından bakmak gerek bence,anneleri diğerler anneleri gibi olmadığı için...kELEBEK29'la tanıştık mı önceden bilmiyorum.Hevuk ve flockeyi annelerimizi çileden çıkardığımız anılar başlığından hatırlıyorum.Peşpeşe döktürüyodunuz yaramazlar. Ya sizin gibi iki kızım olursa :26: Gülmekten mi ölürüm, sinirden mi artık beğenecez ölümlerden bi ölüm.
kELEBEK29'la tanıştık mı önceden bilmiyorum.Hevuk ve flockeyi annelerimizi çileden çıkardığımız anılar başlığından hatırlıyorum.Peşpeşe döktürüyodunuz yaramazlar. Ya sizin gibi iki kızım olursa :26: Gülmekten mi ölürüm, sinirden mi artık beğenecez ölümlerden bi ölüm.
Flockem yok yav bildiğin ayva gobeğim çıkmış eşimde ıktı diyince panikle göbek deliğime bakıyoKızlar eşim kapının önünde çıldırıyo dışarı çıkıyozda hazırlandım öpüyorum sizleri koccaman hoşçakalın
valla çocuklar açısından bakmak gerek bence,anneleri diğerler anneleri gibi olmadığı için...
misalğlum ağız tadınla bi kıskançlık yapayım dedi,kardeşini kıskanma ayaklarına yattı.'Hep ona ii davranıyosunuz beni sevmiyonuz...'anneler bööle bi anda soğuk kanlılığını koruyup çocuğu telkin etmeye çalışırlar,biz de ise kökten çözüm olur 'Evet,neden???çünkü seni cami avlusunda bulduk...bu gerçekle yaşa ve şimdi yemeğini bitir.'ciddi olmadığımızı bilir ve uyuz olur çünkü bunu o değil ben uzatırım. 'Anne bana top alcan demi?' 'Unutma oğlum sen cami avlusu çocuğusun unutma yavrum...'der sonna gider topu alırım.
hep sorcam unutuyom,senin küçük böcük kaç yaşında?mrb cnm karşılaşamadık ben bu ara yoğunum kısa süreli girebiliyorum ama mhbbetlerinizi okudum seni oradan tanıyorum yani..
bende kendimi tanıtayım 30 yaşında evli iki böcüğü olan bir ev hanımıydım ama flockemin sayesinde bu tükkanın çay ve kurtlu kuru pastalarında sorumlu müsşteri temsilcisi oldum
hep sorcam unutuyom,senin küçük böcük kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?