Ölümüne Geyik Topiği :-))

eveeeet,yine mona ile başbaşayım burda...bugünün özetini çıkarmak istiyorum:
her normal vatandaş gibi uyandım ve her annenin yaptığı gibi çocuklarıma kahvaltılarını hazırlayıp tipik bir ev kadının mesaisini başlattım,şimdi buraya kadar diğer normal vatandaşlardan bi farkımın olmadığını düşünüyom...ama sonnası gene karıştı işte,önce topicten yoga deneyimimi yaşadım,ki en son amazonların nehrinde bi yerde denizyatağınla okyanusa açılıp bi komando edasınla başka bi vatandaşımı kurtardım ama beni bu tuhaf seyahate sokan arkadaşım kayboldu...bi şempanzenin uçtuğundan bahsediyodu nehrin üstünden ben o sırada mandalinayı sorguluyodum...:26 şempanzeyi kovalayıp beni nehirde deniz yatağımda bi başıma bırakırken,reel dünyaya bağlanmak zorunda kaldım çünkü tencerede henüz yemek yoktu.eşim geldi ve gitti derken abimle ablam gene birbirine girmiş beni eş zamanlı arayıp birbirlerini şikayet ettiler.biri cepten diğeri normal tel.den...iki telefon elimde bunlar karşılıklı bağırışırken arada benim kafa kaldı...olan gene flockenin nadide fonksyon gösteren beyin hücrelerine oldu...sonna kızım uçtu çıkcam ben dışarı diye bana da daral geldi ve çıktım.bu esnada arkadaşım yetişti cepten,kocaya kaçmaya karar vermiş...lan otur oturduğun yerde ben konuşurum ananla diip onu ikna ettim,köşeyi dönerken diğer bi arkadaş elinde yığınla ot çıkıverdi karşıma bunlarla ne etceeni sordum bana görümce ve kaynanayı evden uzak tutmak için yeni bir methoddan bahsetti... sizce böölesine tuhaf bi gün kaç kişinin başına gelebilir...meraktan bi soruveriim dedim gari

Aaa evet Sivasta bir kalenin adı eski çağlardan hititlerden kalma bir kale...Hevuk..Kızlar ya gogle Hevuk yazdım bütün sicilim çıktı nasıl iç bu yav...Çevrim içi olduğum bile yazıyo...

Oh flockem ah bikere bu kötü şansa yakaladımı gerisi geliyo peşpeşe.

Kzılar dün gece yattık eşime diyorumki baksana ya göbeğim çıkmış yok canım olurmu diyo ama bi elle dedim göbek deliğime bakıyo yoo aynı çıkmamışki diyo o çıkmış sanmış..Deliricimm ya

Valla flocke bugun yaşadığın gibi bigünü bi kişi daha yaşar o da hevuk olur sanırsam Ama ben en çok da sizin böyle tuhaf acayip günler yaşamanızı isterim yine de.Hani kötü şeyler olmasın, üzmesin sizi ama tuhaflıklar ve komiklikler olsun.Yoksa başkalarında harcanıyo valla, farkında bile olmuyolar.Siz ikiniz yakalar, bi de sitcom tadında anlatırsınız.Bencil miyim

Son düzenleme:
valla diyom ya,ben bunları planlamıyom ama bi şekilde bu vakaları kendime çekiyom...her yeni gün yeni bi ekşın demek bana göre...

anlı şanlı kaleyi de dağ yaptım ya,yuh bana!tarih dersinde uyuklayıp coğrafyada kalkarsan bööle olur işte....

valla diyom ya,ben bunları planlamıyom ama bi şekilde bu vakaları kendime çekiyom...her yeni gün yeni bi ekşın demek bana göre...
Güzel yahu, valla ekşını çekme isteğin daim olsun, çocukların da senle birlikte kudursun dicem, kafiyeli olcak ama yoksa ayıp mı olcak Hani kudurmak kelimesi çok gülen yaramazlık yapan eğlenen çocuklar için kulllanılır ya, "kudurdunuz yine" der ya anneler, o anlamda kullandım heee.

Yav tam muhabbetlik bi anımızdayız bence, toplaşsın tüm hanımlar. Türkiye avusturya maçı varken, ben de o maçı izleyen goccişi uzağımda isterken burası pek bi makbule geçti.

yok ya ne ayıp olcek allah aşkına,ikisini parka götürdüğüm vakit parkın girişinde arkalarından itekleyerek 'Hadiin gidin kudurun kinderler...'derim ben de,iplerini koparmış gibi koşarlar ikisi de...

yok ya ne ayıp olcek allah aşkına,ikisini parka götürdüğüm vakit parkın girişinde arkalarından itekleyerek 'Hadiin gidin kudurun kinderler...'derim ben de,iplerini koparmış gibi koşarlar ikisi de...

Gülmekten öldürme beni be frau müller Hadi gidin kudurun kinderler cümleni satır arasında evdeki fanatike söyledim de ( devre arası kalmadı zira, ben de satır arasına sıkıştırdım) o da güldü epey. Almanya geçmişi olunca bi de sanırım daha anlamlı geldi ona da. Çok kuduruk bi kindergarten bebesiymiş belki de zamanında.

hevuk-can senin göbek deiğin mi fırladı sandın ben tam annamadım gari...

hep gel gari,maç vesile olmasın...

Ben ara ara bakıyodum da aslında, geyik muhabbeti topikleri genelde tıkanık ilerliyo. Bi konu üzerinden daha rahat ilerliyo sanki yazılı ortamda geyik. Hani senin fıçıyla fezaya fırlatma olayında mesela, ya da anneleri delirtme anıları, accayip de geyikti. Burada da böyle ara ara minnak konularımız olsa daha akıcı oluruz belki cümleten.

ya ben alamancılarla çok dalga geçerim,favorim ilk giden grup...onlar pek bi matrak oluyo ama bunu yazarken pek aksettiremem.günlük hayatta çok sıkıştırırım ben almanca kelimeleri cümlelerime ama türkçe şivesinle tıpkı atalarımız gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…