Ölümüne Geyik Topiği :-))

ve kızım...cırtlak ve bağırtlak kaynanam...ağlayarak siren gibi diğer odadan köşeyi dönerek gelir,kesin gene abisi isteğini yerine getirmemiştir.
anneler bööle bi anda çocuklarına sarılarak onların meselelerini çözmeye çalışır,ama bizde ööle olmaz...yerimden fırlarım,1no.lu emrah bakışı atar türk filmindeki hatunlar gibi sesimi değiştirip çocuğun kafasını göğüsüme sıkıca bastırıp:'Ağlama yavrum,geçecek bunlar...'derim.ağlamaktan vazgeçip odasına gider...

Tam yazdığım anda aslında sen de örneklerle olayı anlatmışsın. Demek ki goccama yaptığım gıcıklıkları çocuguma da yaparsam eğlenirim

Kelebek demek 30sun ve 2 çocugun var.Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün, size bağışlasın bebecileri.Ya ben 28im ama cesaretim yok.Uykucu, tahammülsüz, cadaloz filan olabiliyorum bazen

bunun okulu yoook,herkes bunu zamanla öğreniyo ve herkesin kendine has bir tarzı oluyo.zamanın akışına bırakmalısın...

o vakit benim gibi tiye alcen artık...bazen ikisi aynı anda zırlar,birbirlerine girerler çünkü.o zaman da isimlerini değiştiririm 'Oğlum emrah,kızım ceylan,ağlamayın gayrı kaderimiz böyleymiş...'

aminn cnm tşk ederim rabbim inş. sizede nasip etsin anne olmak dünyanın en harika şeyi....
flockemin de dediği gibi bu öğrenilmiyo tarzınla alakalı çatlaklıkla despotluk bendede ön plana çıkan durumlardan yerine ve zamanına göre çocukların verdikleri sinyalleri doğru algılayıp ona göre yorumlamaya çalışıoz iştee....

bende bi örnekle konuya açıklık getirmek isterim,

benim ufak böcük ne hikmetse bişey tutturdumu onu ele geçirmeden susmayan cinsten abimiz hiç böle değildi garibim hemen ikna oluyodu bu öyle deil eee napcaz ona göre taktik evdeysem ve kimse yoksa bende hemen onun taklidini yapıyorummm o tepinerek şeker lokuuuuuuummmm diye tepinirken bende yere yatıp şekeer lokuuuumm die bağırınca o garibim bu manyak anneye nerden buldum dercesine bakıyo ve olayı unutup gülme krizine tutuluyo .. ve ben 1-0 öne geçiyorum.. ama tabi bu durum ne kadar daha işe yarar rabbim bilir..

evdeysek neyse de,markette yapmaya başlarsa o zaman gestapo anneyle tanışıyo ama...her alışverişte onun da belirli bi ıvır zıvır hakkı vardır,yok çikolata yok gofret yok bilmem ne.dilediğini almasına izin veriyorum ta ki limitin doldu diyene kadar.buna rağmen tutturursa uyarıyorum,ağlayıp seni rezil ederim ayaklarına yatmaya çalışırsa gayet sakince arabadan aldıklarımı çıkarıp tek tek reyondaki raflara geri koyuyorum ta ki o susana kadar...bazen elinle ağızını kapatıyo başına ne geleceğini biliyo çünkü...

Hanımlar çok tatlısınız, Allah tadınızı artırsın, kocalarınızın tadınızdan dişi ağrısın Ben de böyle dualarla beddualar hep içiçedir Ben müsade istiyorum artık. Gelirim yine.Beni bekleyin anacımm.Baaaiii.

sende kendimi görüyom flockem aynın tıpkısını büyük olluma uyguluyorum bi yanım vicdan azabı çeksede despot tarafım bu durumlarda daha ağır basar ne hikmetse...

her zaman bekleriz anacıımmm biz her fırsatta burdayıız

sende kendimi görüyom flockem aynın tıpkısını büyük olluma uyguluyorum bi yanım vicdan azabı çeksede despot tarafım bu durumlarda daha ağır basar ne hikmetse...
bazen istiyorlar bunu resmen,o zaman yapmak lazım.benim de içim eziliyor ona kızdığım vakit.ama ben ona hiç bir zaman yargısız infaz yapmam,bunu bilir.önce uyarırım,hareketinde ısrar ederse veya şansını tekrar zorlarsa o zaman günah benden gider ve cezasını yer.çünkü bu artık hatadan çıkmıştır,bilinçli ve kasıtlı bi hal almıştır.

aynen bende derim ki üç defa güzellikle söledim anladın anladın, anlamadın sonucuna kendin katlanırsın üç uyarı 1 ceza bizdeki kuralll

benim acil ufaklığa bakmam lazım sonnada bi lavabo arası verip hemen dönücem kaybolma bak bi yere bu arada yıldız attırdım tükkanımıza nasıl olmuşşşş 5 yıldızlı geyik tükkanı

yettim gari flockem ee geçen günkü çakralardan sonna bugünkü yogada mı hayal olduuu

kelebeğim net yavaşlıyo,arada bi kopuyo...cvp yazamadım özür.yarın devam edelim olmazsa...çakralı konuyu unutturma bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…