misalğlum ağız tadınla bi kıskançlık yapayım dedi,kardeşini kıskanma ayaklarına yattı.'Hep ona ii davranıyosunuz beni sevmiyonuz...'anneler bööle bi anda soğuk kanlılığını koruyup çocuğu telkin etmeye çalışırlar,biz de ise kökten çözüm olur 'Evet,neden???çünkü seni cami avlusunda bulduk...bu gerçekle yaşa ve şimdi yemeğini bitir.'ciddi olmadığımızı bilir ve uyuz olur çünkü bunu o değil ben uzatırım. 'Anne bana top alcan demi?' 'Unutma oğlum sen cami avlusu çocuğusun unutma yavrum...'der sonna gider topu alırım.
bunun okulu yoook,herkes bunu zamanla öğreniyo ve herkesin kendine has bir tarzı oluyo.zamanın akışına bırakmalısın...Bilmem ki ben cesaret edebilip de bi çocuk olunca nasıl bi ilişkimiz olacak.Çok güzel anılarımız olur, kah güleriz, kah ağlarız ,kah donumuza doldururuz Umarım beni severler. Azcık despot olurum sanırsam Ben çocuğuyla hem eğlenen, hem de onu eğlendirebilen bi anne olmak isterim ama nasıl yapiciim bi bilsem, bi bilen bulsam da sorsam :26:
o vakit benim gibi tiye alcen artık...bazen ikisi aynı anda zırlar,birbirlerine girerler çünkü.o zaman da isimlerini değiştiririm 'Oğlum emrah,kızım ceylan,ağlamayın gayrı kaderimiz böyleymiş...'Tam yazdığım anda aslında sen de örneklerle olayı anlatmışsın. Demek ki goccama yaptığım gıcıklıkları çocuguma da yaparsam eğlenirim
Kelebek demek 30sun ve 2 çocugun var.Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün, size bağışlasın bebecileri.Ya ben 28im ama cesaretim yok.Uykucu, tahammülsüz, cadaloz filan olabiliyorum bazen
kız cidden dene bak anında eve huzur geliyo,ne etceklerini bilemiyorlar o sıra çünkü...:82:güseeelllll taktikkkk
evdeysek neyse de,markette yapmaya başlarsa o zaman gestapo anneyle tanışıyo ama...her alışverişte onun da belirli bi ıvır zıvır hakkı vardır,yok çikolata yok gofret yok bilmem ne.dilediğini almasına izin veriyorum ta ki limitin doldu diyene kadar.buna rağmen tutturursa uyarıyorum,ağlayıp seni rezil ederim ayaklarına yatmaya çalışırsa gayet sakince arabadan aldıklarımı çıkarıp tek tek reyondaki raflara geri koyuyorum ta ki o susana kadar...bazen elinle ağızını kapatıyo başına ne geleceğini biliyo çünkü...
görüşürüz o vakit...:79:Hanımlar çok tatlısınız, Allah tadınızı artırsın, kocalarınızın tadınızdan dişi ağrısınBen de böyle dualarla beddualar hep içiçedir Ben müsade istiyorum artık. Gelirim yine.Beni bekleyin anacımm.Baaaiii.
Hanımlar çok tatlısınız, Allah tadınızı artırsın, kocalarınızın tadınızdan dişi ağrısınBen de böyle dualarla beddualar hep içiçedir Ben müsade istiyorum artık. Gelirim yine.Beni bekleyin anacımm.Baaaiii.
bazen istiyorlar bunu resmen,o zaman yapmak lazım.benim de içim eziliyor ona kızdığım vakit.ama ben ona hiç bir zaman yargısız infaz yapmam,bunu bilir.önce uyarırım,hareketinde ısrar ederse veya şansını tekrar zorlarsa o zaman günah benden gider ve cezasını yer.çünkü bu artık hatadan çıkmıştır,bilinçli ve kasıtlı bi hal almıştır.sende kendimi görüyom flockem aynın tıpkısını büyük olluma uyguluyorum bi yanım vicdan azabı çeksede despot tarafım bu durumlarda daha ağır basar ne hikmetse...
kelebeğim net yavaşlıyo,arada bi kopuyo...cvp yazamadım özür.yarın devam edelim olmazsa...çakralı konuyu unutturma bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?