gel mandalinam gel kahvaltı ediyos...aşağı taraflara bak sen de kap çayını...günaydın hanımlar nasılsınız
demi kız.....erencim geçmiş olsunflockem vala bu kahvaltının üstüne güzel bir türk kahvesi olcaktı
gel mandalinam gel kahvaltı ediyos...aşağı taraflara bak sen de kap çayını...
hoş geldin mandalinamm
erencim geçmiş olsunflockem vala bu kahvaltının üstüne güzel bir türk kahvesi olcaktı
benim sigarayı bırakma maceram gene hüzünle sonuçlandı...ne etcem bilemiyom gari
geldim geldim ohh kurulayım hemen
hoşbulduk canım
ayyy çokta severin orta yanında çikilota uffffffffffff
herhalde ööle olacak...ben bi eşek adasına doğru açılayım bakem,bildiğim kadarıyla o ada ıssız...kimsem yaşamıyo orda,niyeyse halbukim egenin en güzel yerinde...vala flockem bizim sanırım sigarayı bırakmamız için ıssız bir adaya düşüp yanımıza alacağımız 3 şey arasında sigara olmaması gerekir ki bırakalım
herhalde ööle olacak...ben bi eşek adasına doğru açılayım bakem,bildiğim kadarıyla o ada ıssız...kimsem yaşamıyo orda,niyeyse halbukim egenin en güzel yerinde...
ii hade kalk gidek o vakit...sandalla geçelim hemen.yannız koordinasyonları biliyon demi hayın yunan batırmasın sandalımızı sonna,basına da bişey açıklayamayız sonna...flockem temem arkandan ben de geliorum izmirdeyim zati
ii hade kalk gidek o vakit...sandalla geçelim hemen.yannız koordinasyonları biliyon demi hayın yunan batırmasın sandalımızı sonna,basına da bişey açıklayamayız sonna...
günaydın kelebek,seni çok ii annıyom valla ben de evin kapısını zor buluyom son zamanlarda.arkadaş aradı toplanıp çıkalım diye,ii dedim ben de.öğleden sonna ben de gene yollarda olcam...günydın hatunlar nabersiniz bakalıımmm
ohhh mis gibi kahvaltılarda yapılmış hazır mısınız geyik çevirmeye bakalımmm
ama ne yazık ki ben yine fazla kalamayacağım bahar geldi herkesin kanı kaynıyoo,az sonra annem gelecek doğum yaptı bir akraba onu ziyarete sonna ollumu alıp yemek yidirip tekrar okula bırakıcamm ve sonna kayınvalideme misafir gelcekmiş oraya gidicemm uff yine sokaklardayım anlaşılannn ya bırakın belki ben nette oturup geyik çevirmek istiyom dimi ama
mağdurum da mağduruuuummm
günydın hatunlar nabersiniz bakalıımmm
ohhh mis gibi kahvaltılarda yapılmış hazır mısınız geyik çevirmeye bakalımmm
ama ne yazık ki ben yine fazla kalamayacağım bahar geldi herkesin kanı kaynıyoo,az sonra annem gelecek doğum yaptı bir akraba onu ziyarete sonna ollumu alıp yemek yidirip tekrar okula bırakıcamm ve sonna kayınvalideme misafir gelcekmiş oraya gidicemm uff yine sokaklardayım anlaşılannn ya bırakın belki ben nette oturup geyik çevirmek istiyom dimi ama
mağdurum da mağduruuuummm
şimdi tuğçem güzel diyosun da,hani bi de bu sebeple tarihe geçmek var...sigarayı bırakmak için adaya açılırken yunan askeriyle karşılaşan cesur iki türk kadını gözünü kırpmadan onu denizin dibine soktu.atinayabildirilen bu olay sonucunda 2 yunan f16'sı kalktı.anında ankara'ya giden bu haber üzerine ege ordu komutanlığına verilen talimatla donanmamız harekete geçti.aynı anda akhisar manisadan savaş uçaklarımız kalktı...evet tarihe geçmek güzel de,bööle mi olmalı acep:26:bize yunan munan dayanmaz flockem sandala bineni atarız yine egeye dökeriz onları
onlar hep vardı zaten erencim,biz sigarayı bırakıyos tuğçeyle...Yunanlılar nerden çıktı yavvv :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?