Ölümüne Geyik Topiği :-))

erencim geçmiş olsun flockem vala bu kahvaltının üstüne güzel bir türk kahvesi olcaktı

benim sigarayı bırakma maceram gene hüzünle sonuçlandı...ne etcem bilemiyom gari

benim sigarayı bırakma maceram gene hüzünle sonuçlandı...ne etcem bilemiyom gari

vala flockem bizim sanırım sigarayı bırakmamız için ıssız bir adaya düşüp yanımıza alacağımız 3 şey arasında sigara olmaması gerekir ki bırakalım

vala flockem bizim sanırım sigarayı bırakmamız için ıssız bir adaya düşüp yanımıza alacağımız 3 şey arasında sigara olmaması gerekir ki bırakalım
herhalde ööle olacak...ben bi eşek adasına doğru açılayım bakem,bildiğim kadarıyla o ada ıssız...kimsem yaşamıyo orda,niyeyse halbukim egenin en güzel yerinde...

günydın hatunlar nabersiniz bakalıımmm

ohhh mis gibi kahvaltılarda yapılmış hazır mısınız geyik çevirmeye bakalımmm

ama ne yazık ki ben yine fazla kalamayacağım bahar geldi herkesin kanı kaynıyoo, az sonra annem gelecek doğum yaptı bir akraba onu ziyarete sonna ollumu alıp yemek yidirip tekrar okula bırakıcamm ve sonna kayınvalideme misafir gelcekmiş oraya gidicemm uff yine sokaklardayım anlaşılannn ya bırakın belki ben nette oturup geyik çevirmek istiyom dimi ama

mağdurum da mağduruuuummm

ii hade kalk gidek o vakit...sandalla geçelim hemen.yannız koordinasyonları biliyon demi hayın yunan batırmasın sandalımızı sonna,basına da bişey açıklayamayız sonna...

bize yunan munan dayanmaz flockem sandala bineni atarız yine egeye dökeriz onları

günaydın kelebek,seni çok ii annıyom valla ben de evin kapısını zor buluyom son zamanlarda.arkadaş aradı toplanıp çıkalım diye,ii dedim ben de.öğleden sonna ben de gene yollarda olcam...

ohh gez kelebeğim ben de senin gibi mağdur olmak istiyorum

bize yunan munan dayanmaz flockem sandala bineni atarız yine egeye dökeriz onları
şimdi tuğçem güzel diyosun da,hani bi de bu sebeple tarihe geçmek var...sigarayı bırakmak için adaya açılırken yunan askeriyle karşılaşan cesur iki türk kadını gözünü kırpmadan onu denizin dibine soktu.atinayabildirilen bu olay sonucunda 2 yunan f16'sı kalktı.anında ankara'ya giden bu haber üzerine ege ordu komutanlığına verilen talimatla donanmamız harekete geçti.aynı anda akhisar manisadan savaş uçaklarımız kalktı...evet tarihe geçmek güzel de,bööle mi olmalı acep:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…