Ölümüne Geyik Topiği :-))

ya bu nikotin bandını alcam ya bugün,bişey diycem,yatarken çıkarıyos mu bunu?ya da yıkanırken?

pekii dalga geçmeyin ama bir şey sorcambu normal falım sakızından yapılır mı

yok ben onu sigaraya yapıştırıp içiim iisimi,çift nikotinli olur belkim...

canım bantların ben pek işe yaradığını düşünnmüyorum acıkcası çünkü bu diyet bantları vardı onlarda da sorun yaşanmıstı terleyince yapışmıyomus etkisi gidiyomuş felan demişlerdi bence olayı kafanda bitirmen lazım bide sigarayı bırakma hatları var onları ara bi dene

pekii dalga geçmeyin ama bir şey sorcambu normal falım sakızından yapılır mı
tuğçem markette bunların hazırı satılıyo çeşitli markalar altında,en iisi mehmet efendi ama,vanilyası çikolatalısı damla sakızlısı,istediğin çeşit var

anamm ben akşam bunu bir deneyim kahveyi, şekeri,suyu,sakızı da atayım yapayım bir nasıl olcek

sen de ciddi ciddi hattın öbür ucunda birinin oturup beni beklediğini düşünüyon şimdi öle mi?kız bundan yıllar önce bi numarayı bulmak amacıyla 118'i aramıştım da takıntılı bi sapık gibi sürekli çaldırmam gerekiyordu biri açsın diye...

tuğçem markette bunların hazırı satılıyo çeşitli markalar altında,en iisi mehmet efendi ama,vanilyası çikolatalısı damla sakızlısı,istediğin çeşit var

alala ben de mehmet efendi seviyorum ama hiç görmedim çeşitli olanını,akşam bir bakayım olmadı normal sakız atayım içine flockem

yok kız benim bi arkadasın annesi aramıştı sonra bıraktı sigarayı 5-6 ay içmedi ama vefat etti kuah rahatsızlığından onun hastalığı ilerlemişti belki bırakmasa okadar bile yaşamazdı yani işe yarıyor diye sölüyorum

var yani çitten bööle bişey...telefondan nası bıraktırmış lo ben onu annamadım şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…