canım sabah bi işim çıktı sen de bi yemege diye gittin yemek oldun donmedinndün bıraktın bizi nehrin ortasında burcum bugün de falların mı keşfine çıkacağız?
ya bu nikotin bandını alcam ya bugün,bişey diycem,yatarken çıkarıyos mu bunu?ya da yıkanırken?
dün akşam günün özetini çıkarıp hayatımın genel akışının analizini yaptım burda...canım sabah bi işim çıktı sen de bi yemege diye gittin yemek oldun donmedinn
yok ben onu sigaraya yapıştırıp içiim iisimi,çift nikotinli olur belkim...yok hayatım sigara içecegin zaman cıkarıyosun sadece
olur size damla sakızlı türk kahvesi yapayım falada bakarımm
tabi yapılır hatta first kavunlusunu al o daha güzel olurpekii dalga geçmeyin ama bir şey sorcambu normal falım sakızından yapılır mı
çay fincanında iç beynel-can büyük ekranda baksın burcu...Allahım Allahım biri fal mı dedi getir tez ben küple içiceğim
allah seni ne etmesin...tabi yapılır hatta first kavunlusunu al o daha güzel olur
yok ben onu sigaraya yapıştırıp içiim iisimi,çift nikotinli olur belkim...
çay fincanında iç beynel-can büyük ekranda baksın burcu...
tuğçem markette bunların hazırı satılıyo çeşitli markalar altında,en iisi mehmet efendi ama,vanilyası çikolatalısı damla sakızlısı,istediğin çeşit varpekii dalga geçmeyin ama bir şey sorcambu normal falım sakızından yapılır mı
sen de ciddi ciddi hattın öbür ucunda birinin oturup beni beklediğini düşünüyon şimdi öle mi?kız bundan yıllar önce bi numarayı bulmak amacıyla 118'i aramıştım da takıntılı bi sapık gibi sürekli çaldırmam gerekiyordu biri açsın diye...canım bantların ben pek işe yaradığını düşünnmüyorum acıkcası çünkü bu diyet bantları vardı onlarda da sorun yaşanmıstı terleyince yapışmıyomus etkisi gidiyomuş felan demişlerdi bence olayı kafanda bitirmen lazım bide sigarayı bırakma hatları var onları ara bi dene
tuğçem markette bunların hazırı satılıyo çeşitli markalar altında,en iisi mehmet efendi ama,vanilyası çikolatalısı damla sakızlısı,istediğin çeşit var
anamm ben akşam bunu bir deneyim kahveyi, şekeri,suyu,sakızı da atayım yapayım bir nasıl olcek
yok kız benim bi arkadasın annesi aramıştı sonra bıraktı sigarayı 5-6 ay içmedi ama vefat etti kuah rahatsızlığından onun hastalığı ilerlemişti belki bırakmasa okadar bile yaşamazdı yani işe yarıyor diye sölüyorumsen de ciddi ciddi hattın öbür ucunda birinin oturup beni beklediğini düşünüyon şimdi öle mi?kız bundan yıllar önce bi numarayı bulmak amacıyla 118'i aramıştım da takıntılı bi sapık gibi sürekli çaldırmam gerekiyordu biri açsın diye...
ben sana diyim sakız eriyp cezveye yapışacak kız falım sakızlarının falı var zatennn içmene gerek yok
var yani çitten bööle bişey...telefondan nası bıraktırmış lo ben onu annamadım şimdi...yok kız benim bi arkadasın annesi aramıştı sonra bıraktı sigarayı 5-6 ay içmedi ama vefat etti kuah rahatsızlığından onun hastalığı ilerlemişti belki bırakmasa okadar bile yaşamazdı yani işe yarıyor diye sölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?