olur gari hep beraber oturup yeriz...ama yaza kadar halimiz ne olur onu bilemem...
yane,bu yüsden biz iisimi bu güsel resimleri seyredip kraker yemeye devam edelim...dobişkooooooooo
onlar hep vardı zaten erencim,biz sigarayı bırakıyos tuğçeyle...
hahaha sen hallerdersin diyor he telepati kurcam artık deseydin sen de onlarlaah şu patronlar yok mu
şimdi tuğçem güzel diyosun da,hani bi de bu sebeple tarihe geçmek var...sigarayı bırakmak için adaya açılırken yunan askeriyle karşılaşan cesur iki türk kadını gözünü kırpmadan onu denizin dibine soktu.atinayabildirilen bu olay sonucunda 2 yunan f16'sı kalktı.anında ankara'ya giden bu haber üzerine ege ordu komutanlığına verilen talimatla donanmamız harekete geçti.aynı anda akhisar manisadan savaş uçaklarımız kalktı...evet tarihe geçmek güzel de,bööle mi olmalı acep:26:
nası bıraktın eren-can anlat gari,belkim bana da yararı dokunur...eczaneden bant almayı düşünüyom bugün,faydası olur inşallah.Bırakın güzeller ,televizyondaki reklamlarıda mı görmüyorsunuz.
ben bıraktım. Birde kocama bıraktırabilirsemm
ben de onu diyom gari,bırakces diye bizim yüzümüzden dünya birbirine girecek sonna.yettimm patron geldi deşanlı türk ordumuz bizi yunanlılar arasında bırakmaz tabi flockem yuanlıların işi 2 dakika zaten bizim için ama sonradan ortaya abd ingiltere fransa çıkarsa 3. dünya savaşı çıkma ihtimali de olabilir tabi:26:
ben de onu diyom gari,bırakces diye bizim yüzümüzden dünya birbirine girecek sonna.
günaydınlarrr:79:
olur size damla sakızlı türk kahvesi yapayım falada bakarımmgünaydın burcu kahveleride senin elinden içelim olur mu?
İşte Nihat Doğan'ın Survivor öncesi son demeci:
"Acun Bey'in dürüst bir insanın olmasından dolayı bu yarışmaya katılmayı kabul ettim. Bir kere çok enteresan bir hava yakaladık. Programın tanıtımı dönmedi. Buna rağmen tüm Türkiye programdan haberdar. Tanıtıcı bir şey olmamasına rağmen herkes bu programı bekliyor. İnanın sevenlerimizden öylesine mailler öylesine telefonlar alıyoruz ki günler öncesinden bize dua edenler var, "Aman Allah'ım Nihat'ı sağ salim bize geri gönder. Nihatımız orada başarılı olsun" diye. Reytingi bol, malzemesi bol bir program Türkiye'ye bekliyor. Ülke insanı da sıkıntılı bir sürece giriyor seçimden dolayı o gerginliğin o sıkıntısını bizimle atar" dedi. Yaklaşan genel seçimlerle ilgili sevenlerine bir çağrıda da bulunan Nihat Doğan, "Benim halkım bu süreç içerisinde provokasyonlardan uzak dursun
hepimiz nihat doğanızİşte Nihat Doğan'ın Survivor öncesi son demeci:
"Acun Bey'in dürüst bir insanın olmasından dolayı bu yarışmaya katılmayı kabul ettim. Bir kere çok enteresan bir hava yakaladık. Programın tanıtımı dönmedi. Buna rağmen tüm Türkiye programdan haberdar. Tanıtıcı bir şey olmamasına rağmen herkes bu programı bekliyor. İnanın sevenlerimizden öylesine mailler öylesine telefonlar alıyoruz ki günler öncesinden bize dua edenler var, "Aman Allah'ım Nihat'ı sağ salim bize geri gönder. Nihatımız orada başarılı olsun" diye. Reytingi bol, malzemesi bol bir program Türkiye'ye bekliyor. Ülke insanı da sıkıntılı bir sürece giriyor seçimden dolayı o gerginliğin o sıkıntısını bizimle atar" dedi. Yaklaşan genel seçimlerle ilgili sevenlerine bir çağrıda da bulunan Nihat Doğan, "Benim halkım bu süreç içerisinde provokasyonlardan uzak dursun
olur size damla sakızlı türk kahvesi yapayım falada bakarımm
dün bıraktın bizi nehrin ortasında burcum bugün de falların mı keşfine çıkacağız?olur size damla sakızlı türk kahvesi yapayım falada bakarımm
benim eşim bunun hastası...tadı fena diil hani...heooben hiç damla sakızlı kahve yapmadım ya nasıl oluyor bu arada
aynı yapılıyo yapılışında bi fark yokk ama tadı gayet güzelllheooben hiç damla sakızlı kahve yapmadım ya nasıl oluyor bu arada
yane,bu yüsden biz iisimi bu güsel resimleri seyredip kraker yemeye devam edelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?