Ölümüne Geyik Topiği :-))

yettimm patron geldi de şanlı türk ordumuz bizi yunanlılar arasında bırakmaz tabi flockem yuanlıların işi 2 dakika zaten bizim için ama sonradan ortaya abd ingiltere fransa çıkarsa 3. dünya savaşı çıkma ihtimali de olabilir tabi:26:

Bırakın güzeller ,televizyondaki reklamlarıda mı görmüyorsunuz.
ben bıraktım. Birde kocama bıraktırabilirsemm
nası bıraktın eren-can anlat gari,belkim bana da yararı dokunur...eczaneden bant almayı düşünüyom bugün,faydası olur inşallah.

ben de onu diyom gari,bırakces diye bizim yüzümüzden dünya birbirine girecek sonna.

günaydınlar burcum,arka sayfalarda kahvaltı var kap gene bişey gel hele...

İşte Nihat Doğan'ın Survivor öncesi son demeci:

"Acun Bey'in dürüst bir insanın olmasından dolayı bu yarışmaya katılmayı kabul ettim. Bir kere çok enteresan bir hava yakaladık. Programın tanıtımı dönmedi. Buna rağmen tüm Türkiye programdan haberdar. Tanıtıcı bir şey olmamasına rağmen herkes bu programı bekliyor. İnanın sevenlerimizden öylesine mailler öylesine telefonlar alıyoruz ki günler öncesinden bize dua edenler var, "Aman Allah'ım Nihat'ı sağ salim bize geri gönder. Nihatımız orada başarılı olsun" diye. Reytingi bol, malzemesi bol bir program Türkiye'ye bekliyor. Ülke insanı da sıkıntılı bir sürece giriyor seçimden dolayı o gerginliğin o sıkıntısını bizimle atar" dedi. Yaklaşan genel seçimlerle ilgili sevenlerine bir çağrıda da bulunan Nihat Doğan, "Benim halkım bu süreç içerisinde provokasyonlardan uzak dursun

nihattan incilerr hoş geldin burcum:82:

hepimiz nihat doğanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…