Ölümüne Geyik Topiği :-))

dün sakin sakin bırakmıştım ne güsel,sonna baş ağırısı ve dönmeleri başladı zor tutuyom kendimi.derken maillerime bi bakiim dedim bi hemşire arkadaşım bana bi mail atmış.dr. yazmış bunu,diyo ki aileden anne babasını kanserden kaybetmişse bi insan,genlerinde %60 kanser geni taşır.bi gün önceki haber aklıma geldi orda da dedi ki yememiz içmemiz ömrümüzün %20sini belirler.yani o kadar kanser olma riskim var.e bu etti mi şimdi %80?bir de daha önceleri stresin ve uykusuzluun da kanser ettiğini okumuştum hade ona da %10 eklersem benim zaten geriye %10 yaşama şansım kalıyo....bu durumda sigara içmemin pek önemi yok dedim ve yaktım bi tene...

ozaman azaltmakla başla

sigarayı azaltarak bırakmak pek mümkün olmuyor bıçak gibi bir kerede kesmesi gerekiyor. yoksa bu iş yaş nikotin bantlarıda vücudun gerekli gördüğü kadar nikotin almasını sağlıyor yani öncelikle dudaktiryakiliğini bitirmeye çalışıyor.

dimi bi de o var....hani vücud arınsa bile bi de bu el-dudak alışkanlığı var...

sıkıldımmmmm dün de işten 7de çıktım. eve git, yemek ye, duş al ve uyu. çok monoton oldum ben be

buna katılmıyorum istedikten sonra yapılır önemli olan istemek flocke bırakmayı istiyorsa bırakır isterse azaltır kendi istemisi lazım eğer bırakmayı istemiyosa az içsin ozman diye söledim ben eskiden 1 paket rahat içiyodum sonra 7 sonra 5 zamanla azaltım şimdi 3-5 arası içiyorum ve canım istemezse örneğin hastaysam yada miydem bulanıyosa bi, kaç gün hiç içmeden duruyorum ama bunun kararını kendim veriyorum şimdi bu kadar azalttıkan sonra istesem bırakırım ben bırakmak için azaltmadım az içmek için azaltıım bu bana kolaylık sağladı şimdi bırakmayı gerçekten istediğim günde bırakırım

ayh bunalıma gireceeem:84::84::84:...konuyu değiştirelim,burcum çitten fal biliyon mu?

ya onu da duydum ama beyin felcine kadar götürüyorMUŞ ne denli doğru bilmiyom ama...

hayatım heps, faso fiso bazı uydurmalarda bırakmak istemeynlerin bahanesii sen yeterki iste bırakırsın ama karaını kendin isteyerek vereceksin eğer bırakmak istemiyosan az iç bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…