içeriğini bilemiyorum sormadım ama aradığında gerçekten yardımcı oluyorlarmış ki kadın paketini hiç düşürmüyodu elinden o bıraktığına görevar yani çitten bööle bişey...telefondan nası bıraktırmış lo ben onu annamadım şimdi...
dün sakin sakin bırakmıştım ne güsel,sonna baş ağırısı ve dönmeleri başladı zor tutuyom kendimi.derken maillerime bi bakiim dedim bi hemşire arkadaşım bana bi mail atmış.dr. yazmış bunu,diyo ki aileden anne babasını kanserden kaybetmişse bi insan,genlerinde %60 kanser geni taşır.bi gün önceki haber aklıma geldi orda da dedi ki yememiz içmemiz ömrümüzün %20sini belirler.yani o kadar kanser olma riskim var.e bu etti mi şimdi %80?bir de daha önceleri stresin ve uykusuzluun da kanser ettiğini okumuştum hade ona da %10 eklersem benim zaten geriye %10 yaşama şansım kalıyo....bu durumda sigara içmemin pek önemi yok dedim ve yaktım bi tene...
kız burdayım,bi başka konuya daha göz gezdiriyom arada...kimyamı iicene bozdu.bakmadan da edemiyom...:79:flockemmmm:79:
:79:flockemmmm:79:
dimi bi de o var....hani vücud arınsa bile bi de bu el-dudak alışkanlığı var...sigarayı azaltarak bırakmak pek mümkün olmuyor bıçak gibi bir kerede kesmesi gerekiyor. yoksa bu iş yaş nikotin bantlarıda vücudun gerekli gördüğü kadar nikotin almasını sağlıyor yani öncelikle dudaktiryakiliğini bitirmeye çalışıyor.
dimi bi de o var....hani vücud arınsa bile bi de bu el-dudak alışkanlığı var...
benim bi ardaş hapını aldı ama kullanmadı dahadimi bi de o var....hani vücud arınsa bile bi de bu el-dudak alışkanlığı var...
sakız çiğneyip tespih mi sallamaya başlasam ne?maalesef öyle onu bırakmak daha zor
ya onu da duydum ama beyin felcine kadar götürüyorMUŞ ne denli doğru bilmiyom ama...benim bi ardaş hapını aldı ama kullanmadı daha
sıkıldımmmmmdün de işten 7de çıktım. eve git, yemek ye, duş al ve uyu. çok monoton oldum ben be
sigarayı azaltarak bırakmak pek mümkün olmuyor bıçak gibi bir kerede kesmesi gerekiyor. yoksa bu iş yaş nikotin bantlarıda vücudun gerekli gördüğü kadar nikotin almasını sağlıyor yani öncelikle dudaktiryakiliğini bitirmeye çalışıyor.
sakız çiğneyip tespih mi sallamaya başlasam ne?
ya onu da duydum ama beyin felcine kadar götürüyorMUŞ ne denli doğru bilmiyom ama...
two evle iş arasında mekik dokuyorum. Televizyonda pek izlememeye başladım. Kitap okumayı bıraktım. arkadaşlarımın bir çoğuyla 3 aydır görüşmüyorum. Sıkma canını yane
ayh bunalıma gireceeem:84::84::84:...konuyu değiştirelim,burcum çitten fal biliyon mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?