buna katılmıyorum istedikten sonra yapılır önemli olan istemek flocke bırakmayı istiyorsa bırakır isterse azaltır kendi istemisi lazım eğer bırakmayı istemiyosa az içsin ozman diye söledim ben eskiden 1 paket rahat içiyodum sonra 7 sonra 5 zamanla azaltım şimdi 3-5 arası içiyorum ve canım istemezse örneğin hastaysam yada miydem bulanıyosa bi, kaç gün hiç içmeden duruyorum ama bunun kararını kendim veriyorum şimdi bu kadar azalttıkan sonra istesem bırakırım ben bırakmak için azaltmadım az içmek için azaltıım bu bana kolaylık sağladı şimdi bırakmayı gerçekten istediğim günde bırakırım
kız denize bir nefesle 8 metreye kadar dalabiliyordum,şimdi iki kulaç atınca geberiyom.daha 30 yeni geçtim üstelik...bırakcam bu mereti de bi ya allah demem gerek işte...hayatım heps, faso fiso bazı uydurmalarda bırakmak istemeynlerin bahanesii sen yeterki iste bırakırsın ama karaını kendin isteyerek vereceksin eğer bırakmak istemiyosan az iç bari
nolcez biz böyle beynelminelimhaftasonu cmt calısıyor musun sen
beni gaza getir beynelminel....inşallah öyle olur çünkü birçok arkadaşımın bırakmasına yardımcı olmaya çalıştım. Motivasyon felan anlayacağın.
nolurdu sanki bizde de matrıx gibi bir teknoloji olsaydı da ekranda buluşsaydık kendimize kahve ortamı yükleseydik şu an orda kahvelerimizi yudumlayıp fal durumuna geçseydik
ileriye dönük mü sizinki?evlilik düşünüyonuz mu?valla sevgilim bile şikayetçiydi ki hala öle arada laf sokmalar oluyor da ben alıştım artık haftada bir benle görüşmene diyorkıyamam vala ben de gitmek istiyorum yanına ama olmuyor işte ya benim işim uzuyor ya onun
bana da bi çingene ööle denk gelmişti...hikayeden elimi uzattım bi de 3kuruş için yüzsüzce pazarlık yaptım kadınlaah ne güzel olurdu valla
yalnız burcuyuda sıkıştırırdım tenhada kahveleri 3 defa isteyecek kadar yüzsüz oldum burcudan tık yok.
kız zenciye dönüşcem yakında
flockem fal demişken bir kere bir erkek arkadaş bakmıştı bana saydıklarının yüzde 90 nı denk gelmişti. Ne demişler fala inanma falsızda kalma
beni gaza getir beynelminel....
ileriye dönük mü sizinki?evlilik düşünüyonuz mu?
amaney düğüne gidiyos duy burcum...bu yaz göbek atcesevet flockem bu yaz olcak inşallah artık
bana da bi çingene ööle denk gelmişti...hikayeden elimi uzattım bi de 3kuruş için yüzsüzce pazarlık yaptım kadınla.kadın pat diye adımı söyledi,olmadı ama senin gibi biri benim alacağımın parayı niye hesaplıyo dedi...gevşek gevşek gülüyodum yapıştı kaldı yüzüme.adımı nerden biliyon gari dedim.cinlerim var benim dedi.istediğinden fazlasını verdim git başımdan yeter dedim...tırstım hatundan:18:
amaney düğüne gidiyos duy burcum...bu yaz göbek atces
hayırlısı olsun canımm ama yeni evli olarak su sölüyorumm başın göğe felan ermiyoooo
yanlız benim hiç çeyizim yok kızlar ya napcam benartık bir yerden baslamam gerekiyor bir el atın şu duruma
hayırlısı olsun canımm ama yeni evli olarak su sölüyorumm başın göğe felan ermiyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?