Ölümüne Geyik Topiği :-))

inşallah öyle olur çünkü birçok arkadaşımın bırakmasına yardımcı olmaya çalıştım. Motivasyon felan anlayacağın.

hayatım heps, faso fiso bazı uydurmalarda bırakmak istemeynlerin bahanesii sen yeterki iste bırakırsın ama karaını kendin isteyerek vereceksin eğer bırakmak istemiyosan az iç bari
kız denize bir nefesle 8 metreye kadar dalabiliyordum,şimdi iki kulaç atınca geberiyom.daha 30 yeni geçtim üstelik...bırakcam bu mereti de bi ya allah demem gerek işte...

nolurdu sanki bizde de matrıx gibi bir teknoloji olsaydı da ekranda buluşsaydık kendimize kahve ortamı yükleseydik şu an orda kahvelerimizi yudumlayıp fal durumuna geçseydik

valla sevgilim bile şikayetçiydi ki hala öle arada laf sokmalar oluyor da ben alıştım artık haftada bir benle görüşmene diyor kıyamam vala ben de gitmek istiyorum yanına ama olmuyor işte ya benim işim uzuyor ya onun

nolurdu sanki bizde de matrıx gibi bir teknoloji olsaydı da ekranda buluşsaydık kendimize kahve ortamı yükleseydik şu an orda kahvelerimizi yudumlayıp fal durumuna geçseydik

ah ne güzel olurdu valla
yalnız burcuyuda sıkıştırırdım tenhada kahveleri 3 defa isteyecek kadar yüzsüz oldum burcudan tık yok.
kız zenciye dönüşcem yakında
flockem fal demişken bir kere bir erkek arkadaş bakmıştı bana saydıklarının yüzde 90 nı denk gelmişti. Ne demişler fala inanma falsızda kalma

ileriye dönük mü sizinki?evlilik düşünüyonuz mu?

bana da bi çingene ööle denk gelmişti...hikayeden elimi uzattım bi de 3kuruş için yüzsüzce pazarlık yaptım kadınla.kadın pat diye adımı söyledi,olmadı ama senin gibi biri benim alacağımın parayı niye hesaplıyo dedi...gevşek gevşek gülüyodum yapıştı kaldı yüzüme.adımı nerden biliyon gari dedim.cinlerim var benim dedi.istediğinden fazlasını verdim git başımdan yeter dedim...tırstım hatundan:18:

beni gaza getir beynelminel....

öncelikle bir belge vardı bende dur internetten araştırırsam bulurum belkim. ilk hafta bir ay ve bir yılda vücudunun bıraktığındaki değişmelerini anlatıyordu. Birde normalde bu kafada başlayıp biten bişi olduğu için bırakmak senin iradene ve kendine olan inancına bağlı.zeki ve iradeli insanlar kararı aynı gün verip uygulayıp sonuçlandırabiliyormuş ama bu konuda eksiği olan arkadaşlar ise bir sürü bahane üretiyorlarmış. (örn: çok kilo alacağım, başım ağrıyor, bırakamıyorum, cinsel istek kalması vs.)yani eğer kendine inanıyor ve güveniyorsan başaramama gibi bir lüksün yok.

yanlız benim hiç çeyizim yok kızlar ya napcam ben artık bir yerden baslamam gerekiyor bir el atın şu duruma

bir kerede ben anneanneme yapmıştım. Bunlar kavga etmişler tabe anneannem bizden saklıyormuş. Bende dedim sana kahve falı bakayım. Anlattım buna (duyduğum olayları sayıyorum tabe) tek tek olanları nasıl tartışkalrını, odada kaç kişi olduklarını. Kadın tırstı benden kızım bu torun efsunlu diye. neyse belli bir zaman benimle odada yalnız kalmamıştı kadıncağız taki gerçeği anlatana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…