kız gel işte birlikte bırakalım,hem birbirimize de destek oluruz zaten bebişi öğrenince bırakmak zorunda kalmayacakmısın?şimdiden bırak ki çocuk tertemiz bir rahme konsun.ben şu bantlardan aldım bırakmaya niyetliyim yarın.eşin de çeksin nazını biraz nolcek yane,ii günde kötü günde demedik mi?ahanda ona kötü gün için kendini ispatlama şansı işte!Biraz hava var gibi geldi gözüme sıktım ilaç çıktı ama..Kırılmadı allahtan kapıya vuruyolardı napam bi dakka ya gidin şurdan dedim dinlemediler..Evet öylede ben acayip sinirliyim bırakınca Alev topu oluyorum zarar veriyorum birilerine..Cesaret edemiyorum.. EŞİMLE ARAMIZ KÖTÜ OLUR DİYE TAMDA STRESLİ Bİ DÖNEM Bİ BİLSEN ASLINDA NASIL KURTULMAK İSTİYORUM..
geldim gari geri deneme yaptım 1 2 umarım düzelmiştir yahuuu
yahu hade bakem canlarım ciğerlerim yarından tezi yook ikinizde bırakın şu meretiii.. ben isterseniz size accuk gaz veririm ucundan devamını siz getirirsenizzz...
swwedy'm gelmiş,kız bu cüce ne sevimli şey bööle!hoşbuldum............
kız gel işte birlikte bırakalım,hem birbirimize de destek oluruz zaten bebişi öğrenince bırakmak zorunda kalmayacakmısın?şimdiden bırak ki çocuk tertemiz bir rahme konsun.ben şu bantlardan aldım bırakmaya niyetliyim yarın.eşin de çeksin nazını biraz nolcek yane,ii günde kötü günde demedik mi?ahanda ona kötü gün için kendini ispatlama şansı işte!
niye değiştirdin ki? bunlar birbirlerine ne kadar benziyo bööle,benimkiler tümüyle zıt.bu arada sayfa bende bi aşağı bi yukarı gidiyodu da gördüm tesadüf yane...kıss flockem seninde gözünden hiçbişey kaçmıyo bu gece nasıl gördün 1 dk içinde hemen değiştirdiydim oysa kine...
swwedy'm gelmiş,kız bu cüce ne sevimli şey bööle!
niye değiştirdin ki? bunlar birbirlerine ne kadar benziyo bööle,benimkiler tümüyle zıt.bu arada sayfa bende bi aşağı bi yukarı gidiyodu da gördüm tesadüf yane...
swwedy'm gelmiş,kız bu cüce ne sevimli şey bööle!
ben şu nikotin bantlarından aldım ama senin durumun özel şincik,bi dr'una danış istersen var mı bi maruzatı diye...Savaş çıkıyo çok nazlı benim kocam bugün erken kalktım diye evden kaçtı ben hazırlandım indim..Sinirlenince çok cazi oluyorum çiçekçinin camına yapışıp ana avrat gidiyodum omzuna aldı beni kucakladı götürüyo ben hala bagırıyorum almadan gitmemmm bırak beniiiii nezaketten anlamıyon diye arbaya attı beni..Oda sinirleniyo ne maruzatım olursa olsun dayanamıyo sinirli halime..Bırak diyo ama
Tamam hadi bırakak yarın flocke ne alıyım ben ilaç kullanamam nikotin sakızı olarmı acaba...
hoşgeldiin tatluumm nerelerdesin sen yahuuu
kıs bu kocaların hepsü aynı demek,ben üye olmadan önce bi sürü söz verdirtti bana,msn yok resim yok,kimlik deşifre yok valla ab kriterleri light kalır yanında.geçen ben de kaynanamın resmini koyiim dedim lan ona bile yassah diyo...kaynanayla kastım benim ufaklık bu arada...ha-hayyy citten kaynanamın resmini koysam ne olur acaba!kociş kızıyo kıss görmesin walla buna bilem kızar gerçi bende pek taraftar deilim ama buradan bi arkadaşa göstereceğdim ondan koydum sonna silcem yineee .. evet ya çok benziyolar size bişey anlatem bu vesile ile;
benim büyük böcük anasınıfına gidiyordu geçen sene yane, sınıfından bir arkadaşı ufaklığı görünce annesine dönüp aaa bunun bi büyüğü bizim sınıfta dedi ben koptum tabe sankim matruşka bebeğinden bahsediyo bende ona canım bi büyüğü sizin sınıftaysa bi boy daha büyüğüde bizim evde var istersen gel bak dedim çocuk şaşırdı kaldı yanii ben boşuna demiyom üç boy aynı erkekten var bizim evde ben tek kaldımm
kıs bu kocaların hepsü aynı demek,ben üye olmadan önce bi sürü söz verdirtti bana,msn yok resim yok,kimlik deşifre yok valla ab kriterleri light kalır yanında.geçen ben de kaynanamın resmini koyiim dedim lan ona bile yassah diyo...kaynanayla kastım benim ufaklık bu arada...ha-hayyy citten kaynanamın resmini koysam ne olur acaba!
ben şu nikotin bantlarından aldım ama senin durumun özel şincik,bi dr'una danış istersen var mı bi maruzatı diye...
kıs bu kocaların hepsü aynı demek,ben üye olmadan önce bi sürü söz verdirtti bana,msn yok resim yok,kimlik deşifre yok valla ab kriterleri light kalır yanında.geçen ben de kaynanamın resmini koyiim dedim lan ona bile yassah diyo...kaynanayla kastım benim ufaklık bu arada...ha-hayyy citten kaynanamın resmini koysam ne olur acaba!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?