Ölümüne Geyik Topiği :-))

ii gibi sen karadenizliydin dimi yannış hatırlamıyomm kaynanandamı karadenizli mi flockemin dediği gibi ışıktan pek seçemedim bende 4 gözüm ama annayamadımm:82:

Mahsene gitmiştir kesin üzülme gelir yine birazdan kesin..Benimkide beni beklerken koltukta iki büklüm uyumuş yavrum..artık yatağa bensiz gitmiyo
he ordan gelmiş
ne ettin sen yaaa,içeri alıp üstüne kapıyı kitliip sonna ekşına başlicaktın...strateji hatası oldu bak.şimdi daha da bi sinir olcan emi...

ceketimi at ben parktayım diye aradı telefonda yaptım ben o ekşını

hevuk-can seçemedim ben bunu gari...ışık ve gölge olayı...yada benim gözler mi hurda oldu acep?

Aman dellendim galiba bugün erken kalktım saçmalamışım galiba idare ediverin..Bende anlamadım neler yazmışım..Sapıkmıyım ne yavv.

havalar düzeldi hepimize bi haller oldu zati,öğlenden sonra ayağına ayakkabısını geçiren atıyo kendini sokağa ta akşama kadar buraya uğrayamıyos...

aynen öyle ..eh bizde aksamlari bulusucaz

Aşıkmı oliyin gıı ban yoksa sulanma bak evliyim ben ya ben hayatım sekerim yavri tatlım kelimelerini kullanıyorum günlük hayattada o yüzden yazarken samimide olsun diye daha ileri boyuta giyom sevmimmi seni yaniii

tamam tamam sev

Sweedy senin kocanla sorun ne anlayamadim ben, niye kapiya attin adami demin merak ediyodun, al iceri, flocke un dedigi gibi bir odaya kilitleyiver

aynen öyle ..eh bizde aksamlari bulusucaz

tamam tamam sev

Sweedy senin kocanla sorun ne anlayamadim ben, niye kapiya attin adami demin merak ediyodun, al iceri, flocke un dedigi gibi bir odaya kilitleyiver

eve geç geldi

aranız nası ona göre yorum yapiim...papaz olmayalım sonna...

Aramız yok valla uzak ya armaıyorum o arıyo ayda yılda bi dün ardı sitem ettim bende niye aramıyosun haırdır küstünmü benle diye birsürü şeyler anlattı durdu uzak ya pek tanımıyorum..Kadın bide çok çalışıyo hep iş güç kimseye bişey yapcak vakti yok ..

Kayganam nasi kızlar begendinizmi

hevuk...
sen güzelsin kayinvaliden güzel, eh esinde öyledir..simdi merak ediyorum senin cocuklarin nasil tatli olucaklardir.. kizin olursa kimseye söz verme oglum olursa ben simdiden talibim

inan üzüldüm simdi, sende arada sirada ara yazik ya, zaten uzakmis, korkma gelin kaynana sürtüsmesi olmaz

hevuk...
sen güzelsin kayinvaliden güzel, eh esinde öyledir..simdi merak ediyorum senin cocuklarin nasil tatli olucaklardir.. kizin olursa kimseye söz verme oglum olursa ben simdiden talibim

olmaz parolam olmazzzzzz ben hevuku ilk gördümde düşündüğdüm onu hem benim iki oğlum hazırda var kızı ossun ben alıcam sen gari ikinciye talip oluver

hevuk...

Hastane işlerini sormuştun ya canım tüp bebeğe başladım ben göbegimden iğne vurdum bugün..Olsunda veririm inşallah oğluna senden iyi kaynanamı bulcam hayal ederek herşeyi gerçekleştiriyon... Güzelliğini bilmem ama babasını ahlakıyla yetişirse kişiliğini alırsa süper bi gelin olur...

oğlan durmyo herif ortalıkta yok ben cigara içmeyimde kim içsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…