benim yaşlarda eeeeeebi gün kendimi aştım ve babamın burnuma soktuğu telefon faturasını görünce kendi kendime oha dedi...hakketmişim baba,b.k yemişim bu sefer dedim ve vereceği cezaya razı olmuştum.18'ime yeni girmiştim o vakit,lise sondayım....
kafein komasına girmişşşş yazıkkkmeğer bu ben her geldiğimde standart kıs tavlama basma kalıp laflarından kullanmak istemiş ama ben yanında durunca ağızı kilitlenmiş ve sadece bi nescafe daha alabilir miyim diyebiliyormuş...
adamı canından bezdirmişin
yanıma oturmak için izin istedi ok dedim.bana neden hiç aramadığımı sodu,istemiyorsan söyleyebilirdin.rol yapman gerekmiyordu dedi.anlattım salaklığımı çok absürt geliyodu kulağa ben bilem kabul ettim ve ağızımdan bu söz nası çıktı bilmiyom ama 'Bana bi şans daha ver.'dedim ne sefilce bi davranış demi?o da önce ağırdan süzdü beni sonna tamam dedi...ve 2ay içinde evlendik! bu arada eşim migren hastası,kahve kesinlikle yasak...
kız o gece duvarlara vurmuş kafasını ağırıdan...adam ömürlük kafeini senin için almış tek seferde
yanıma oturmak için izin istedi ok dedim.bana neden hiç aramadığımı sodu,istemiyorsan söyleyebilirdin.rol yapman gerekmiyordu dedi.anlattım salaklığımı çok absürt geliyodu kulağa ben bilem kabul ettim ve ağızımdan bu söz nası çıktı bilmiyom ama 'Bana bi şans daha ver.'dedim ne sefilce bi davranış demi?o da önce ağırdan süzdü beni sonna tamam dedi...ve 2ay içinde evlendik! bu arada eşim migren hastası,kahve kesinlikle yasak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?