Ölümüne Geyik Topiği :-))

bana bunu geri ödememi istedi,ceplerimi karıştırdım bi 1tl anca çıkmıştır belkim,şimdikinin parasına göre...aciip sefil ve rezil karşısında duruyordum yane..o zaman çalışıp öde dedi...

az ötemizde bi cafe vardı,part-time olarak başvurdum.okul sonnası oraya topukluoy ve para kazanmaya çalışıyordum...benden de ne garson olur ya!

hava bomba gibi,haftasonu herkes geziyo ben o zaman bilem çalışıyom!millet kapmış sevgililerini gelmiş benim cafeye ben servis yapıyom ona,hay çenemin bağına dediğim çok olmuştur faturadan dolayı...

iki genç geldi,oturdular bi yere.benim baktığım masalardan birini tercih ettiler habersiz tabe...gün içinde bi sürü tip görünce belli bi zaman sonna önemsemiyon bakmıyon bilem yüzlerine...iki nescafe istediler ii dedim adisyonu kestim.

aradan biraz zaman geçti bu gençerden biri bi nescafe daha istedi sonna bi tane daha derken bi tane daha...en son adisyona çektiğim çizgiler dikkatimi çekti,12 nescafe içmiş.seslice çüş dedim sonna çok utandım...

yauf eski defterleri yazma kızım kocişin neyin görür al başına belayı
cıncıklarda cıncıklar altını eşemeye çalışıp durur:82:

meğer bu ben her geldiğimde standart kıs tavlama basma kalıp laflarından kullanmak istemiş ama ben yanında durunca ağızı kilitlenmiş ve sadece bi nescafe daha alabilir miyim diyebiliyormuş...

tabe bunu daha sonna sööledi...ben suratına tuhaf tuhaf bakıp istediği 12.kahveyi getirdim.o sırada diğer garson arkadaşa dönüp ben sigara içmeye gidiyom idare et ortalığı dedim.o da bunu mesaj olarak algılamış ve masadan kalkıp yanıma geldi dışarıda sigara içtiğim yere.'sizi rahatsız etmiyorum dimi?'dedi ben de yoo filan dedim esaslıca süzdükten sonna.baktım amele lügatı yapmıyo gayet güzel konşuyo bu sefer ilgimi çekmeye başladı.bana telefon numarasını bıraktı ve gitti.ben de no.yu paketin jelatinine sıkıştırdım.içeri gittiğimde gitmişti.sigara bitince de ani bi dalgınlıkla paketi çöpe attım.

ordan ayrıldıktan sonra bi gün arkadaşım o cafeye gitmemiz için ısrar etti,patronuma aşık olmuştu o da..ii hade kalk gidek dedim ve bu sefer bi müşteri olarak masaya oturdum bu benim patronu keserken yan masaya bi baktım o orda oturuyo ve büük bi nefretle bakıyo bana...

yanıma oturmak için izin istedi ok dedim.bana neden hiç aramadığımı sodu,istemiyorsan söyleyebilirdin.rol yapman gerekmiyordu dedi.anlattım salaklığımı çok absürt geliyodu kulağa ben bilem kabul ettim ve ağızımdan bu söz nası çıktı bilmiyom ama 'Bana bi şans daha ver.'dedim ne sefilce bi davranış demi? o da önce ağırdan süzdü beni sonna tamam dedi...ve 2ay içinde evlendik! bu arada eşim migren hastası,kahve kesinlikle yasak...

adam ömürlük kafeini senin için almış tek seferde

2 ay içinde mi ayy flockem ne güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…