Ölümüne Geyik Topiği :-))

güzel bi düşünce...arabanın arkasına römork taktırırdım hemen,alacaklarım için arabanın içi ve bagaj yetmeyebilir,direk gelir seni alır istanbulun altını üstüne getirirdik...

güzel bi düşünce...arabanın arkasına römork taktırırdım hemen,alacaklarım için arabanın içi ve bagaj yetmeyebilir,direk gelir seni alır istanbulun altını üstüne getirirdik...
he vallla aslılnda kepçe ile çıkarız alışverişe sen nasılsa kepçe operatörüydün dimiii
sonrada bizde kalırdık sabaha kadar bıdı bıdı konusur muhabbet ederdikkkk

dur anlatayım ovakit ışıklar sönsünn bakıyımmmm romantik bir hava oluşsun fonda love story çalsın
bizde rocky'nin soundtracki çalıyordu 'eye of the tiger'...:78: herşeyim yamuk olmak zorunda zati....

Son düzenleme:
şimdi ben 18 yasıma yeni basacağım vakitlerdiii bildiğiniz lolitalık çağlarımmm istanbulda teyzemin yanına gelmiştim misafirliğeeee bikaç gün kalıp döncektim ama teyzem beni göndermek istemediğin hayince bir planın içine girip kolları sıvadığını ne bilecektimmm

eeee sonna?!

teyzemler yeni bir dukkan almşlardı bayağ buyuk bir kaç katlı ve bunların bı ortakları vamış teyzem çok kafa kadındır beni kızdırp duruyodu işte bizim ortağın br oğlu bi yakışıklı bi yakışıklı sizi tanışrtayım felan bende yok istemmm saçmalama felan diyorum osırda da dükkana gidip geliyoruz gün içinde ama hiç görmedim.teyzem beni kızdırmalar devam ediyo bu arada şöle güzel böle yakışıklıben osıralar böle şeylerden hoşlanmıyorum feminist feminist geziyorum kızyorumm falan neyseee teyzem geliyooo akaşam ayy bugun xxxx geldi tüh sende olsaydın görürdün diyo ben yine kaşları çatıyorum kızıyorum

eeeeeeeeee

günler böleee geçyo tabi teyzem okadar anlatınca bende merak duygusu uyanıyo tabi belli etmiyorum ama içimde bi merak olusuyo ben gidiyorum dukkana o yok o geliyo ben gitmiyorum bir türlü kader ağlarını örmüyo karşılaşmıyoz tebe bende merak son surat gidiyo iycccee teyzemde diyo öfff biturlu rast gelmiyosunuz felan sonra benim gitme vaktim geliyo kar yağıyo erteleniyo.bunların dükkana yardımcı çalışcak biri aranıyo ve oda ben oluyorum ama ne yazıkkı bu ortakları oğluyla kavga ediyo ve artık gelmiyo dükkana

sonna?????

neyseee ben çalışmaya başlıyorummm biraz zaman geçtikten sonra ve hala hiç görüşmedik bu arada denk gelmiyoruz artık neyseee bir gün öğlen karnımız acıkıyo ve ben kabapçıya yemek almaya gidiyorum yemek alırken 4 çift göz beni seyrediyor ama birisi beni resmen gözünü kırpmıyo ve laf atıyo buraya bölee kızlardamı mı gelirdi çokkk güzel diye veeee en nefret ettiğim insan profilidr bu arada neyse bunlar kalkıp gidiyolar bende kırooo diyorum arkasında ıyyyy felan yapıyormmmm yemeği alıp dükkana geliyorum kapıdan girince o kıroylaaaa face to face oluyoruz böle bana bakıyo ben yine ıyyyy burayada gelmiş diyerek yukarı çıkıyorum teyzem beni görünce noldu diyo bende nolcak kırolar basmoş bırayı felan diyorrum teyzemde bana bak kim geldi diyooo kim diyoum xxxxx hani diyorum gözleriyle kıroyu işaret ediyo ama amamama o benim dediğm kıroooo olamaz imkansız zzdiyorum teyzemeee oda bana aşagıdan ağzı açık bakmaya devam ediyor tabe sonra merek gidyo bu kız girdi birşey de almadı yukarda duryo diye işkilleniyo ve sonruyo bu bayan kim diyee diyolar işte ortağın yeğeni
yani bizi bitürlü karşılatıramayan teyzem ve kebapçı da tanışan bizzzz

en az bizimki kadar romantikmiş...

ve okıro 7 sene sonra kocam oldu ama kıro değildir bu arada hayatında ilk sevdiği ve ciddiolarak çıktığı benimmmm ve hala olaf atışını kabullenmiyooo ben mi yaptım nası yaptım felan diyoooo

yaa çok romantik nemim ağaçtan bukadar malzeme işte sizinki nasılll anlat bakıyımm
bi gün kendimi aştım ve babamın burnuma soktuğu telefon faturasını görünce kendi kendime oha dedi...hakketmişim baba,b.k yemişim bu sefer dedim ve vereceği cezaya razı olmuştum.18'ime yeni girmiştim o vakit,lise sondayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…