- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
nişanlanma kısmına kadar her şeyimiz ,tüm yaptıklarımız aynı.gereksiz ayrılmamız aynı. beni gerçekten çok iyi anlayabilirsin ki ben seni çok iyi anlıyorum çok kötü bir durum. umarım arar diye bekliyorum ama kızlar diyor umut etme daha çok üzülürsün arada derede kaldım böyle
günaydınlarrrrrrrrrrrrr............hayırlı haftalar ahalimmmmmmm
herkese bol gülücüklü bir hafta diliyorum.
günaydın tuğçem,nasılsın bakem bu gün?günaydınn kızlarr
günaydın burcu,burdayım gari ve yine pazartesi.......anemmm anemmmm flockem gelmişşşşşş
günaydın burcu,burdayım gari ve yine pazartesi.......
az biraz baktım baya eğlenceliydi.ama sana bişey diim mi,nihat doğan'dan ziyade karşı takımda bi soytarı vardı adı aklıma gelmiyo şimdi,o beni daha çok uyuz etti.sürekli vıcık şakalar filan yapıyordu hani...evet sus gene pazartesi oldu ya bak nediycem survıor nihatı seyrettin mi
evet taner ne soytarı bişiy yalnız nihat yarışmaya başlamadan bu güzel ülkemi size emenet ettim onu bir bebeğe bakar gibi bakın koruyun onu sevin incitmeyin ben gelen kadar siz emnet diyip duruyodu sanki gce gunduz nöbet tutuyoaz biraz baktım baya eğlenceliydi.ama sana bişey diim mi,nihat doğan'dan ziyade karşı takımda bi soytarı vardı adı aklıma gelmiyo şimdi,o beni daha çok uyuz etti.sürekli vıcık şakalar filan yapıyordu hani...
oha be nerde gördün?vayyyyy flockem aşagıda konular geçiyo ya anemmm biri yazmış oral yapan varmı diye yuhhh yaneee
benzer lafına bende takıldım...evet taner ne soytarı bişiy yalnız nihat yarışmaya başlamadan bu güzel ülkemi size emenet ettim onu bir bebeğe bakar gibi bakın koruyun onu sevin incitmeyin ben gelen kadar siz emnet diyip duruyodu sanki gce gunduz nöbet tutuyo
aşağıda rss varya mor renkte konular geçiyo orda gördümmmoha be nerde gördün?
benzer lafına bende takıldım...şimdi aynıo cümleleriyle geri veremicam ama sankim savaşa gidiyo da tek umudumuz nihatmış gibi bi hava yaratıyodu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?