Ölümüne Geyik Topiği :-))

ay nasıl yani yaaa :S ya nişanlanma kısmıda gerçek olduysa seninkinde de :S
şaka bi yana şuan ne yaptıgını nerde oldugunu yani kısacası onun hayatına dair neler oldugu konusunda bilgi sahibimisin ? yani eş dost akraba ortak arkadas fln ne bilym :S
ayyy çok kötü oldum şimdi yinee:18:

Güzel bir gülü,güzel bir geceyi,güzel bir dostu,kusursuz bir aşkı herkes ister.Önemli olan gülü dikeniyle,geceyi gizemiyle,dostu tüm derdiyle ve aşkı tüm engellere rağmen sevebilmektir...

:95: :95: :95: :95: :95: :95: :95::95::95::95::95::95: neden kimseler yok yavvv

evet sus gene pazartesi oldu ya bak nediycem survıor nihatı seyrettin mi
az biraz baktım baya eğlenceliydi.ama sana bişey diim mi,nihat doğan'dan ziyade karşı takımda bi soytarı vardı adı aklıma gelmiyo şimdi,o beni daha çok uyuz etti.sürekli vıcık şakalar filan yapıyordu hani...

evet taner ne soytarı bişiy yalnız nihat yarışmaya başlamadan bu güzel ülkemi size emenet ettim onu bir bebeğe bakar gibi bakın koruyun onu sevin incitmeyin ben gelen kadar siz emnet diyip duruyodu sanki gce gunduz nöbet tutuyo

benzer lafına bende takıldım...şimdi aynıo cümleleriyle geri veremicam ama sankim savaşa gidiyo da tek umudumuz nihatmış gibi bi hava yaratıyodu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…