çok garip bi durum maden bitticeğini düşünüyoduda niye yüzük hediye etti beyfendiiiflockem son ogrendıgım istihbaratlara göre hayırlısı böyleymiş,kısmet değilmiş demiş. üstüne hattımı değiştircm demiş. çok arıyorum a onu ben!!
bunu dile getirmese bile belli bi süre sonna yokluğunu daha ii anlayacaktır tuğçe.yanında da başkası olursa kıyasa geçecektir.beraberliği bitirmek kolay olabilir ama söküp atmak çok zordur canım...değerini anlamamış demek...sen de ondan derslerini çıkar ve ona göre hayatına devam et o vakit.unut ya da boşver demiyorum,acının ve üzüntünün her santimini sonuna kadar yaşa ki bir daha canın bööle kimse yakamasın....Aynen flockem bana da öyle geliyor. bence artık istemiyordu ve sonuncuyu bahane etti. zaten son 1 aydır tartışmalarımız artmıstı. tek isteğim bir gün tuğçe ben cok pişmanım deyip beni araması başka bir şey beklemiyorum ondan..
çok garip bi durum maden bitticeğini düşünüyoduda niye yüzük hediye etti beyfendiii
yani kafamda soru işareti oluşturdu ki erkekler öle hemn yüzük felan alcak tipte yaratıklar değildir de bunun amacı neymişşşEvet burcum aynen teyzemde bunu dedi. çok çelişkili davranmış dedi
ikilem tuğçem...kuvvetle muhtemel başka biri hayatına girmek üzereydi o da bu duyguya karşı direndi...onu red etmek istedi çünkü mantığı bööle dedi.bunun için de yüzük aldı ama sonna duygu işin içine girdi ve yapamayacağını anladı...ben bööle düşünüyom.Evet burcum aynen teyzemde bunu dedi. çok çelişkili davranmış dedi
bunu dile getirmese bile belli bi süre sonna yokluğunu daha ii anlayacaktır tuğçe.yanında da başkası olursa kıyasa geçecektir.beraberliği bitirmek kolay olabilir ama söküp atmak çok zordur canım...değerini anlamamış demek...sen de ondan derslerini çıkar ve ona göre hayatına devam et o vakit.unut ya da boşver demiyorum,acının ve üzüntünün her santimini sonuna kadar yaşa ki bir daha canın bööle kimse yakamasın....
canım şimdi pişman olmasını deli gibi istiyosun yıkılan gurunu tamir edip tatmin olmak için ama biraz zaman geçince pişman olmasının seni aramsının bile hiç bir pnemi kalmıycak buna emin ol önemsemiyceksin bileflockem inşallah çok fazla istiyorum pişman olmasını,onun yüzüne de dedim ben seni üzebilecek kötü bir şey yapmadım. ben acımı çekicem her şeyi yasıcam ama içim rahat olacak neden mi çünkü ben ilişkimi ayakta tutabilmek için her şeyi denedim,gerektiğinde peşinden koştum yalvardım bile o yüzden şimdi o gitse bile içim rahat o şiirde de denildiği gibi gerçekten olmuyorsa zorlamıcam
evet bir yılın sonunda taktı. nasıl sevinmiştim her şey çok güzel olacak diye ama anlamadım sanırım artık asla da anlayamıcam burcumyani kafamda soru işareti oluşturdu ki erkekler öle hemn yüzük felan alcak tipte yaratıklar değildir de bunun amacı neymişşş
başka biri mi var diyorsun:44: ben bunu hiç düşünmemiştim bile flockem :26: mesela ne gibi harekeltler sergiler erkekler baska bırı oldugunda:44:ikilem tuğçem...kuvvetle muhtemel başka biri hayatına girmek üzereydi o da bu duyguya karşı direndi...onu red etmek istedi çünkü mantığı bööle dedi.bunun için de yüzük aldı ama sonna duygu işin içine girdi ve yapamayacağını anladı...ben bööle düşünüyom.
ben buzaman kadar barışırsınız diyodum taki bugun yazdığın msja kadar bu noktada kafam karıştı ve flockeye hak veriyorummikilem tuğçem...kuvvetle muhtemel başka biri hayatına girmek üzereydi o da bu duyguya karşı direndi...onu red etmek istedi çünkü mantığı bööle dedi.bunun için de yüzük aldı ama sonna duygu işin içine girdi ve yapamayacağını anladı...ben bööle düşünüyom.
yani kafamda soru işareti oluşturdu ki erkekler öle hemn yüzük felan alcak tipte yaratıklar değildir de bunun amacı neymişşş
canım şimdi pişman olmasını deli gibi istiyosun yıkılan gurunu tamir edip tatmin olmak için ama biraz zaman geçince pişman olmasının seni aramsının bile hiç bir pnemi kalmıycak buna emin ol önemsemiyceksin bile
flockem inşallah çok fazla istiyorum pişman olmasını,onun yüzüne de dedim ben seni üzebilecek kötü bir şey yapmadım. ben acımı çekicem her şeyi yasıcam ama içim rahat olacak neden mi çünkü ben ilişkimi ayakta tutabilmek için her şeyi denedim,gerektiğinde peşinden koştum yalvardım bile o yüzden şimdi o gitse bile içim rahat o şiirde de denildiği gibi gerçekten olmuyorsa zorlamıcam
flockem inşallah çok fazla istiyorum pişman olmasını,onun yüzüne de dedim ben seni üzebilecek kötü bir şey yapmadım. ben acımı çekicem her şeyi yasıcam ama içim rahat olacak neden mi çünkü ben ilişkimi ayakta tutabilmek için her şeyi denedim,gerektiğinde peşinden koştum yalvardım bile o yüzden şimdi o gitse bile içim rahat o şiirde de denildiği gibi gerçekten olmuyorsa zorlamıcam
önce eskisinden daha ilgisiz olur sonra kalbi ve vicdanıyla karşı karşya gelir vicdan azabıyla gereksiz ilgi gösterisi yapar yalan söler ama yinede kalbini dinler ve ufak bir sebeple biran önce gidebilmek için fırsat kollar veeeeee daha sonra onunla birlikte olmaya başlayınca aradaki gizli aşk mecerası sona receğinden heycanı azalır onunlada mutlu olamaz tam sen yaranı sarıp iyleştiğinde ansızın bitiverir karşında bir gece arar yada msj atar aynı kafada cıkan bit gibi yapamdığını sölerr falan filan eğer inanırsan hayatını kemirmeye devam eder inanmazsanda ıssız adam olur onun bunun hayatından anlar çalmaya devam eder ya da anasının bulduğuyla evlenir giderevet bir yılın sonunda taktı. nasıl sevinmiştim her şey çok güzel olacak diye ama anlamadım sanırım artık asla da anlayamıcam burcum
başka biri mi var diyorsun:44: ben bunu hiç düşünmemiştim bile flockem :26: mesela ne gibi harekeltler sergiler erkekler baska bırı oldugunda:44:
bu konuda çok güvenirdim ona ben,öyleyse bir şey diyemiyorum,eğer yaptıysa yazıklar olsun verdiğim o değere.ben buzaman kadar barışırsınız diyodum taki bugun yazdığın msja kadar bu noktada kafam karıştı ve flockeye hak veriyorumm
mantığıyla duyguları arasında çelişkiye düşmüştür. yüzükle kandırılan maalesef benim tanıdığım bayanvardı.olayı ortak bir arkadaşla konuştuğumuzda adam bocalıyordur ondan yapıyordur dedi. onunda erkek olduğunu unutarak hemcinslerinin çarkına tüküreyim dedim.
bu konuda çok güvenirdim ona ben,öyleyse bir şey diyemiyorum,eğer yaptıysa yazıklar olsun verdiğim o değere.
zaten o duygularıyla hareket etmezdi ki hep mantık ön plandaydı. biz ayrıldıysak buna mantığı neden oldu kesin
sağol canım benim inşallah ben 1 haftadır sürekli sunu tekrarladım. Allahım nolur hayırlısıysa olsun diye bir hafta sonrasında ayrıldık sok oldum:26:tuğçem flockeminde dediği gibi dönecek bencede yarın olmasada bir gün mutlaka iş işten geçmişde olabilir sen hayatının gerçek anlamını bulmuş ve bu yaşananları sadece bir anı olarak geride bırakmışda olursun tatlı ve buruk bir tebessümle hatırlarsınn ama gelip helalleşirler seni çok üzdüğü ve gereksiz üzdüğü için... hayırlısı olsun rabbimden her zaman hayırlısını iste senin için en doğru yolu ve insanı rabbim senin karşına çıkaracaktır, insanlar kararlarını kendileri verir ve kaderi kendileri çizerler ama dua ile bunu hayırlıya çevirmek de rabbimin kudretindedir... inşaallah rabbim senin karşına en doğru en hayırlı seni gerçekten sevip kıymetini bilecek insanı çıkartır...
önce eskisinden daha ilgisiz olur sonra kalbi ve vicdanıyla karşı karşya gelir vicdan azabıyla gereksiz ilgi gösterisi yapar yalan söler ama yinede kalbini dinler ve ufak bir sebeple biran önce gidebilmek için fırsat kollar veeeeee daha sonra onunla birlikte olmaya başlayınca aradaki gizli aşk mecerası sona receğinden heycanı azalır onunlada mutlu olamaz tam sen yaranı sarıp iyleştiğinde ansızın bitiverir karşında bir gece arar yada msj atar aynı kafada cıkan bit gibi yapamdığını sölerr falan filan eğer inanırsan hayatını kemirmeye devam eder inanmazsanda ıssız adam olur onun bunun hayatından anlar çalmaya devam eder ya da anasının bulduğuyla evlenir gider
insanlar her zaman mantıklı hareket etmez. bu kadar emin olma. ama benim emin olduğum birşey var oda onun senden birgün özür dileyeceği. o zamanda iş işten geçmiş olacak tabiki
aminnn beynelminelimm inşallah o da üzülsün ağlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?