niye şok oluyosun kiiikıs daha yeni geldi bu mesajın...beni şoke etme bööle sözlerle...ne diyeceemi bilemiyom o vakit
yok flockem yalvarmam zati artık bak dönmedi msj atmadı bakalım arıcak mı sonra
hevukcum hiç sorma ya onun gibisini tanımadım ben hiç inatçılıkta üstüne tanımıyorum
hevukum bunun sevgülüsü beynemazz boşverrEşimde benim için öyle diyodur eminim...Severler ama inatlarından kaybetmeyi de göze alırlar duygularını anlamak çok zordur..
hee kronik bronşitim tutmuştu bi gece de,evde ilaç yoktu bi baktım çocukların öksürük şurubu duruyo.kör karanlıkta kaşıkla maşıkla uğraşmiim dedim.zati çocuklar için bu dik kafaya gitsin dedim...ondan sonnası baya tantanalı oldu ama.aciip bi doping yaptı,yatakta doğruldum etrafa bakıyom.a)yatak dönüyo,b)etraf dönüyo,c)kafam dönüyo ayrıca d)ölüyom galiba...bunlar çözümlemem gereken cevaplardı...sen bi prospektoya tekrar bak,ben en son senin gibi olduğumda pediatrik diye çocukların öksürük şurubunu fondip yapmıştım...parasetamol fazla geldi herhal aciip kafa yapmıştı...hani belkim sende de ööle olmuştur...bi yerde sanki ben bu vakadan bahsetmiştim...[/QUOT
Ya yokki ilacın o şeyi işte doktor kullanılmış bi ilaç verdi bende anlamadım..Bi gece oldu bu durum da yüzüm kötüü...Gripte cabası bi kaç kilo aldım onlarda gidicek..İçki lerden bahsetmiştinde böyle bi mevzu hatırlamıyorumnaaptıki şurup fondip mi yaptın
kız bu uykusuzluk sende mikro uykularına mı yakalandın
slm kısçeler bi bakem dedim aklımda burda kalıyo haniii bağımlılık yaptınız walla neler oluyor bitiyor bakmadan duramıyooom
One gıı burcu açsana biraz bi ona yakalanmadığım kalmıştı odamı yakaladı benii..Nasıl oluyooo
canım mikro uyku uzun zamandı uyumayan insanların karşılastığı bi durum anlık uykuya geçiyosun 4-20 dk arası ama o uykuya geçtğinde gerçek ile hayal birbirine karışyo duz yolda giderken trafıkte fakında olmadan şerit değiştirmek gibiOne gıı burcu açsana biraz bi ona yakalanmadığım kalmıştı odamı yakaladı benii..Nasıl oluyooo
canım mikro uyku uzun zamandı uyumayan insanların karşılastığı bi durum anlık uykuya geçiyosun 4-20 dk arası ama o uykuya geçtğinde gerçek ile hayal birbirine karışyo duz yolda giderken trafıkte fakında olmadan şerit değiştirmek gibi
hevukum bunun sevgülüsü beynemazz boşverr
hevukcum sen biraz anlatsana bu boğaları bana püf noktalarını,etkileme yerlerini hepsını işte nolurrEşimde benim için öyle diyodur eminim...Severler ama inatlarından kaybetmeyi de göze alırlar duygularını anlamak çok zordur..
tuğçe boşver bacım hiççç musallat olma buna simdi sen peşinden koşmadın ya beyefendi egosunu tatmin edemedi sana sataşıyo
ağız beyin koordinesi şaşıyo,reaksyon sıkıntısı çekiyom o vakit...ben ruh ikizi olayını eşimle bağdaşlaştırmıştım...kafa dengi desek de benim dengem kaymasa?niye şok oluyosun kiii
hee kronik bronşitim tutmuştu bi gece de,evde ilaç yoktu bi baktım çocukların öksürük şurubu duruyo.kör karanlıkta kaşıkla maşıkla uğraşmiim dedim.zati çocuklar için bu dik kafaya gitsin dedim...ondan sonnası baya tantanalı oldu ama.aciip bi doping yaptı,yatakta doğruldum etrafa bakıyom.a)yatak dönüyo,b)etraf dönüyo,c)kafam dönüyo ayrıca d)ölüyom galiba...bunlar çözümlemem gereken cevaplardı...
BRONŞİT İÇİN İÇMİSSİN BİDE ALLAHTAN CİDDİ BİŞEY OLMAMIŞŞŞ HASAR BIRAKMAMIŞ..
beğendin mı kızzzz saolll heç gerek yoktuuWayy tarife bak..
yat uyu işte efendi efendi,türk insanını bozar bööle şeyler...canım mikro uyku uzun zamandı uyumayan insanların karşılastığı bi durum anlık uykuya geçiyosun 4-20 dk arası ama o uykuya geçtğinde gerçek ile hayal birbirine karışyo duz yolda giderken trafıkte fakında olmadan şerit değiştirmek gibi
beğendin mı kızzzz saolll heç gerek yoktuu
yawww karşı cins anlamında sölemedim zati benimde ruh ikizim eşim sen yanlış anladın beni neyse boşwerağız beyin koordinesi şaşıyo,reaksyon sıkıntısı çekiyom o vakit...ben ruh ikizi olayını eşimle bağdaşlaştırmıştım...kafa dengi desek de benim dengem kaymasa?
Biri seni gözetleyip ispiyonluyoo bence...
osana sataşmak için yer aryo ve kendini haklı çıkaracak eğer alttan alırsan bide üste cıkacak haberin olsun sen ne yazdın onahevukcum sen biraz anlatsana bu boğaları bana püf noktalarını,etkileme yerlerini hepsını işte nolurr
vala burcum delirtiyor beni bak gene msj atmadı:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?