Ölümüne Geyik Topiği :-))

yok flockem yalvarmam zati artık bak dönmedi msj atmadı bakalım arıcak mı sonra

hevukcum hiç sorma ya onun gibisini tanımadım ben hiç inatçılıkta üstüne tanımıyorum

Eşimde benim için öyle diyodur eminim...Severler ama inatlarından kaybetmeyi de göze alırlar duygularını anlamak çok zordur..

tuğçe boşver bacım hiççç musallat olma buna simdi sen peşinden koşmadın ya beyefendi egosunu tatmin edemedi sana sataşıyo

One gıı burcu açsana biraz bi ona yakalanmadığım kalmıştı odamı yakaladı benii..Nasıl oluyooo
canım mikro uyku uzun zamandı uyumayan insanların karşılastığı bi durum anlık uykuya geçiyosun 4-20 dk arası ama o uykuya geçtğinde gerçek ile hayal birbirine karışyo duz yolda giderken trafıkte fakında olmadan şerit değiştirmek gibi

Eşimde benim için öyle diyodur eminim...Severler ama inatlarından kaybetmeyi de göze alırlar duygularını anlamak çok zordur..
hevukcum sen biraz anlatsana bu boğaları bana püf noktalarını,etkileme yerlerini hepsını işte nolurr
tuğçe boşver bacım hiççç musallat olma buna simdi sen peşinden koşmadın ya beyefendi egosunu tatmin edemedi sana sataşıyo

vala burcum delirtiyor beni bak gene msj atmadı:84:

yat uyu işte efendi efendi,türk insanını bozar bööle şeyler...

ağız beyin koordinesi şaşıyo,reaksyon sıkıntısı çekiyom o vakit...ben ruh ikizi olayını eşimle bağdaşlaştırmıştım...kafa dengi desek de benim dengem kaymasa?
yawww karşı cins anlamında sölemedim zati benimde ruh ikizim eşim sen yanlış anladın beni neyse boşwer

hevukcum sen biraz anlatsana bu boğaları bana püf noktalarını,etkileme yerlerini hepsını işte nolurr

vala burcum delirtiyor beni bak gene msj atmadı:84:
osana sataşmak için yer aryo ve kendini haklı çıkaracak eğer alttan alırsan bide üste cıkacak haberin olsun sen ne yazdın ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…